موکوِگه: دادگاه بین‌المللی برای رسیدگی به تجاوز جنسی در کنگو تشکیل شود

24/07/1399 10:09:00 ق.ظ

موکوِگه: دادگاه بین‌المللی برای رسیدگی به تجاوز جنسی در کنگو تشکیل شود این قسمت از برنامه گفتگوی جهانی را ببینید🔽

موکوِگه: «ما در دوره کرونا شاهد تجاوز سیستماتیک بودیم که بعنوان مثال در یک شب به صدها زن تجاوز شده است. ما همچنین شاهد تجاوز به کودکان، نوزدادان، افراد مسن حتی مردان بوده‌ایم. امروزه عاملان این جنایات شناسایی شده‌اند اما مجازات نشده‌اند. تنها راهی که امتحان نشده، اجرای «عدالت» است.» #Globalconversation مهمان این برنامه گفتگوی جهانی، دکتر دُنی موکوِگه، متخصص زنان است که بیش از ۲۰ سال را صرف کمک به...

مهمان این برنامه گفتگوی جهانی، دکتر دُنی موکوِگه، متخصص زنان است که بیش از ۲۰ سال را صرف کمک به قربانیان خشونت جنسی در جمهوری دموکراتیک کنگو کرده است. فعالیت‌های او بعنوان پزشک و فعال حقوق بشر جایزه ساخاروف را در سال ۲۰۱۴ و جایزه صلح نوبل را در سال ۲۰۱۸ برای وی به ارمغان آورد.

در این گفتگو که می خوانید، او خواستار تشکیل دادگاه بین‌المللی برای رسیدگی به تجاوز جنسی در کنگو است.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

شمار مبتلایان به کرونا در آلمان به سرعت در حال افزایش است | DW | 14.10.2020موارد جدید ابتلا به بیماری کرونا در آلمان برای اولین بار از ماه آوریل تا کنون از مرز ۵۰۰۰ نفر در یک روز عبور کرده است. گسترش بیماری به ويژه در شهرهای بزرگ سرعت یافته است. صدراعظم آلمان به شدت از این وضع نگران است.

شش نظامی افغان در حمله طالبان به پاسگاهی در بغلان کشته شدندسخنگوی پلیس بغلان در شمال افغانستان از کشته شدن 6 نظامی افغان در حمله طالبان به پاسگاه‌های نیروهای امنیتی این کشور در بغلان خبر داد. - خبرگزاری آناتولی

بیکاری در بریتانیا به بالاترین نرخ در سه سال گذشته رسید - BBC News فارسیبر اساس اعلام مرکز آمار در بریتانیا نرخ بیکاری در سه ماهه منتهی به اوت به ۴/۵ درصد رسیده است که بالاترین نرخ این شاخص در سه سال اخیر در این کشور بوده است. آمار بیکاری در بریتانیا در حالی اعلام شده که دولت این کشور خود را آماده معرفی مقررات سخت جدیدی برای مقابله با کرونا می‌کند که با اجرای آنها کسب و کارها مجددا بسته خواهند شد.

دوراهی غم‌انگیز زنان ایرانی در برابر تجاوز؛ سکوت یا رنج اعدام دیگری؟niloufarrostam1 این همه چرت و پرت رو از کجاتون در میارید؟ یارو حرومزاده به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده و قطعا زندگی خیلیهاشون رو نابود کرده حالا شما از عذاب وجدان مرگ یه همچین انگلی حرف می زنید. این ژست های احمقانه روشنفکری یکی از اصلی ترین دلایلی هست که آخوندها هم هیچ نگرانی از عواقب این کارهاشون ندارن.

ادامه جنگ در هلمند؛ بیجاشدگان به کمک فوری نیاز دارند - BBC News فارسیجنگ میان نیروهای افغان و طالبان در حومه شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند برای سومین روز متوالی ادامه دارد. اما باشندگان محل گفته‌اند که از شدت خشونت‌ها تا حدودی کاسته شده است. فعالیت شبکه‌های مخابراتی به استثنای شبکه دولتی سلام در این ولایت ظاهراً پس از هشدار طالبان، متوقف شده و باشندگان هلمند از چند روز به این سو به انرژی برق نیز دسترسی ندارند. بیش از 5 هزار خانواده از مناطق جنگی به مرکز شهر لشکرگاه بیجا شده‌اند و نیاز به کمک فوری دارند.

گروهی از ارامنه به خودروهای حامیان آذربایجان در کانادا حمله کردندارامنه ساکن کانادا به شهروندان ترکیه و آذربایجان مقیم مونترال که در حمایت از قره‌باغ کاروانی از خودرو تشکیل داده بودند٬ حمله کردند. - خبرگزاری آناتولی وحوش ارمنی