موافقت آمریکا به اعزام 3500 نظامی دیگر به خاورمیانه

14/10/1398 01:55:00 ق.ظ

پنتاگون با اعزام 3500 تن از نیروی واکنش سریع یگان 82 هوایی ارتش آمریکا را به خاور میانه موافقت کرد. - خبرگزاری آناتولی

پنتاگون با اعزام 3500 تن از نیروی واکنش سریع یگان 82 هوایی ارتش آمریکا را به خاور میانه موافقت کرد. - خبرگزاری آناتولی 04.01.

2020 واشنگتن/خبرگزاری آناتولی وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون) با انتشار بیانیه‌ای اعلام كرد كه در پی تشدید تنش ایران و آمریكا پس از كشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران در بغداد، بخشی از نیروی واکنش سریع یگان 82 هوایی ارتش آمریکا به منطقه خاورمیانه اعزام می‌شوند.

در این بیانیه آمده است: همانطور که قبلا اعلام شده بود، تیپ 82 نیروی اضطراری بخش هوابرد به حالت آماده باش درآمده و در حال اعزام به منطقه است. یک گردان از نیروی واکنش اضطراری قبلا اعزام شده است. پنتاگون همچنین در این بیانیه تاکید کرده است: این تیپ به عنوان یک اقدام احتیاطی و واکنش مناسب به تهدیدات فزاینده برای پرسنل و تاسیسات آمریکایی در کویت مستقر خواهد شد.

یک مقام دفاعی آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی درباره تعداد سربازان اظهار داشت: کل سربازان اعزامی در طول هفته 3500 نفر است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

پارلمان ترکیه با اعزام نیرو به لیبی موافقت کردپارلمان ترکیه روز پنجشنبه لایحه‌ای را تصویب کرد که براساس آن دولت اجازه خواهد داشت تا برای حمایت از دولت وحدت ملی لیبی به این کشور نیروی نظامی اعزام کند جزئیات بیشتر🔽

پارلمان ترکیه با اعزام نیروی نظامی به لیبی موافقت کرد | DW | 02.01.2020پارلمان ترکیه با طرح اعزام سربازان این کشور به لیبی به مدت یک سال موافقت کرد. رئیس جمهور ترکیه قصد دارد با اعزام نیروی نظامی به کمک دولت لیبی بشتابد اما سربازان او در خاک لیبی در مقابل نیروهای روسی قرار خواهند گرفت. جان اینم دیدنیه ترکیه بر سر دو راهی انتخاب (ایران / روسیه) و یا (آمریکا و همپیمانانش) ، آیا ترکیه گاهی به میخ می زند و گاهی به نعل یا اینکه تصمیمش را گرفته که به کدام سو بیشتر متمایل شود؟ 🤔🤔 فعلا که بنظر سیاست یک بوم و دو هوا دارد ! اين يك بازيه، اردوغان وقتى ديد پروژه داعش داره شكست ميخوره، مثل يه ترك واقعى، رنگ عوض كردوشدضدداعش. حالا يه عده قاتل وحشى رودستش مونده و نميدونه چيكاركنه باهاشون. با اين نقشه ميخواد اوناروبه عنوان كمك به ليبى، با نام ارتش تركيه، بفرسته ليبى. يعنى طبق روال هميشگى دوطرفه بازى كنه !

ارتش آمریکا از اعزام 3 هزار و 500 سرباز دیگر به خاورمیانه خبر دادتیپ 82 هوابرد ارتش آمریکا از اعزام 3 هزار و 500 سرباز دیگر به خاورمیانه خبر داد

پارلمان ترکیه به اعزام نیروی نظامی به لیبی رای موافق دادپارلمان ترکیه روز پنج‌شنبه دوم ژانویه 2020 با ارسال نیروی نظامی به لیبی موافقت کرد و سندی را تصویب

سفر وزیر امور خارجه آمریکا به اوکراین به تعویق افتاد🔺سفر وزیر امور خارجه آمریکا به اوکراین به تعویق افتاد ⚡️در پی حمله شبه نظامیان مورد حمایت ایران در عراق به سفارت آمریکا، وزارت خارجه ایالات متحده اعلام كرد كه مایك پومپئو ، وزیر خارجه آمریکا سفر برنامه ریزی شده خود به اوکراین را به تعویق انداخته است.

ایران: عصر امروز پاسخ تهران به پیام‌ آمریکا به سفیر سوییس ابلاغ شدسید عباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه ایران: عصر امروز پاسخ تهران به پیام‌ آمریکا به سفیر سوییس ابلاغ شد موسوی: عصر امروز حافظ منافع آمریکا در تهران برای دومین بار به وزارت امور خارجه ایران احضار شد