به گزارش رسانه ها در ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز سهشنبه ۲ دی ۱۳۹۹، در ادامه بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با الحاق یک بند به ماده یک با نامزدی منصوبان رهبر جمهوری اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری موافقت کردند.
براساس این مصوبه، دارندگان حکم مستقیم از «علی خامنهای»، رهبر جمهوری اسلامی و منصوبان او میتوانند به عنوان کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند. «ابراهیم رضایی»، به عنوان نماینده پیشنهاد دهنده این طرحکه این پیشنهاد به این معنی است که کسانی که مسوولیتهای مهم داشته و منصوب علی خامنهای هستند، این افراد در حوزه ملی و فراملی فعالیت میکنند و این درست نیست کسانی که حکم رهبری را دارند نتوانند در انتخابات ثبت نام کنند.
همچنین در پیشنهاد دیگری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد یکی از نمایندگان مبنی بر استعفای روسای قوای مقننه و قضاییه در صورت تمایل به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، ۶ ماه پیش از انتخابات با ۵۶ رای موافق، ۱۶۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع مخالفت. headtopics.com
به به . . . چه شود . . .
اینها خائنان به ملت هستند
در این مملکت هیچ چیزی جدی نیست جز شیعه گستری و ترور و خون ریزی و استبداد. طرف دانشجوی دکتراست، وقت سر خواراندن ندارد.
استان وایر - نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که منصوبان رهبر جمهوری اسلامی نیز میتوانند به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند. همچنین این نمایندگان با استعفای ۶ ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری از سوی روسای قوای مقننه و قضاییه در صورت تمایل به نامزدی، مخالفت کردند.
به گزارش رسانه ها در ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز سهشنبه ۲ دی ۱۳۹۹، در ادامه بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات ریاست جمهوری با الحاق یک بند به ماده یک با نامزدی منصوبان رهبر جمهوری اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری موافقت کردند.
براساس این مصوبه، دارندگان حکم مستقیم از «علی خامنهای»، رهبر جمهوری اسلامی و منصوبان او میتوانند به عنوان کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند.
«ابراهیم رضایی»، به عنوان نماینده پیشنهاد دهنده این طرحکه این پیشنهاد به این معنی است که کسانی که مسوولیتهای مهم داشته و منصوب علی خامنهای هستند، این افراد در حوزه ملی و فراملی فعالیت میکنند و این درست نیست کسانی که حکم رهبری را دارند نتوانند در انتخابات ثبت نام کنند.
همچنین در پیشنهاد دیگری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد یکی از نمایندگان مبنی بر استعفای روسای قوای مقننه و قضاییه در صورت تمایل به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، ۶ ماه پیش از انتخابات با ۵۶ رای موافق، ۱۶۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع مخالفت.
پیشنهاد این طرح را «روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران ارایه کرده بود. وی در خصوص این پیشنهاد توصیح داد: «روسای قوه مقننه و قضاییه پیش از انتخابات ریاست جمهوری صاحب تریبون هستند و میتوانند از این تریبون و رسانه استفاده حداکثری را انجام دهند و این امر ممکن است سبب ایجاد تبعیض شود.»
«علیرضا ورناصری قندعلی»، نماینده مردم مسجد سلیمان که از موافقان این پیشنهاد بود نیز عنوان کرد: «بایداز گذشته عبرت گرفته شود. جایگاه قوه مقننه و قضائیه در کشور کمتر از رییس جمهور نیست و بهتر است نمایندگان به این پیشنهاد رای مثبت دهند.»
«محمدصالح جوکار»، رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در خصوص این پیشنهاد مطرح کرد: «بر اساس قانون کلیه افرادی که در امور اجرایی یا نظارتی بر انتخابات ریاست جمهوری مسئول هستند اگر بخواهند کاندیدا شوند باید سه ماه قبل استعفا دهند. چنین موضوعی در قانون دیده شده است و نیازی به محدودیت بیشتر برای هیات رئیسه مجلس نیست. ما نباید تبعیض قائل شویم.»📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: