مناقشه ارسال سلاح؛ احضار سفیر آلمان به وزارت خارجه اوکراین | DW | 22.01.2022

03/11/1400 12:34:00 ق.ظ

وزارت خارجه اوکراین به دلیل مخالفت آلمان با ارسال تسلیحات به این کشور و همچنین اظهارات جنجالی فرمانده نیروی دریایی آلمان، سفیر این کشور در کی‌یف را احضار کرد.

وزارت خارجه اوکراین به دلیل مخالفت آلمان با ارسال تسلیحات به این کشور و همچنین اظهارات جنجالی فرمانده نیروی دریایی آلمان، سفیر این کشور در کی‌یف را احضار کرد. اشاره وزارت خارجه اوکراین به سخنان کای-آخیم شونباخ، فرمانده نیروی دریایی آلمان است که روز جمعه در...

اشاره وزارت خارجه اوکراین به سخنان کای-آخیم شونباخ، فرمانده نیروی دریایی آلمان است که روز جمعه در جریان سفر به هند، نگرانی کشورهای غربی درباره حمله روسیه به اوکراین را ''بیهوده'' توصیف کرد. او گفته بود: «آنچه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌خواهد، احترام در شرایط برابر است».

شونباخ اما یک روز بعد، از اظهارات خود عقب نشست و در صفحه شخصی خود در توییتر خود نوشت: «چیزی برای تفسیر وجود ندارد، این یک اشتباه آشکار بود». در همین خصوص، سخنگوی وزارت دفاع آلمان نیز گفت که سخنان شونباخ، «با مواضع این وزارتخانه مطابقت ندارد».

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید وزارت خارجه اوکراین همچنین در جریان احضار سفیر آلمان،"ناامیدی عمیق" خود را از مخالفت آلمان برای تحویل تسلیحات به اوکراین ابراز کرد.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

ای پدر گاز (انرژی) بسوزه آلمانی ها شدن بره روسیه خوبه.

اولین «بسته امنیتی» آمریکا به کی‌یف رسید؛ آلمان: فعلا به اوکراین تسلیحات ارسال نمی‌کنیموزیر دفاع آلمان می‌گوید کشورش برخلاف بریتانیا و چندین کشور دیگر اروپایی در حوزه بالتیک، فعلا برنامه‌ای برای ارسال تسلیحات نظامی به اوکراین ندارد. خایه نمیکنه گاز بی گاز 😂😂🍆🍆🍆

پاسخ سجادی به ورود تماشاگران به ورزشگاه‌ها: هنوز به قطعیت نرسیده‌ایموزیر ورزش و جوانان گفت: درباره ورود تماشاگران به ورزشگاه‌ها هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم اما بزودی اعلام می‌شود.

چین برای اولین بار نفت ایران را با نام این کشور خرید | DW | 21.01.2022چین برای اولین بار رسما اعلام کرد نفت ایران را با نام خود این کشور و بدون پنهان کاری خریداری کرده است. به گفته یک منبع آگاه چین قصد دارد با این کار قیمت جهانی نفت را پایین بیاورد. خاک بر سرت آیت‌الله بایدن😄😄😄 اولین اثر قرار داد ۲۵ساله … معلوم نیست کجای ایران بهشون دادند . تا زمانی که ما متحدان چون چین و روسیه و.. داریم ایران سر خم نخواهد کرد.

آغاز ارسال پیامک به ۲۷۲ هزار نفر مشمول مالیات بر خودروی لوکسمعاون فناوری‌های سازمان امور مالیاتی اظهار داشت: تعداد کل مشمولان مالیات بر خودروهای ۲۷۲ هزار نفر برای ۵۴۷ هزار خودرو در کل کشور هستند که ارسال پیامک را با ارسال برای ۱۵ هزار مشمول آغاز کرده‌ایم و به طور مستمر به این عدد اضافه می‌شود و به زودی برای تمام ۲۷۲ هزار مشمول پیامک ارسال می‌شود خودرو لوکس از چقدر به بالا میشه ؟

آمریکا ۹۰ تن محموله نظامی به اوکراین ارسال کرد | DW | 22.01.2022شامگاه جمعه ۲۱ ژانویه یک هواپیمای باری ایالات متحده که ۹۰ تن تسلیحات و تجهیزات نظامی حمل می‌کرد‌، در فرودگاه کی‌یف به زمین نشست. پیشتر نیز بریتانیا موشک ضد تانک به اوکراین فرستاده بود. به 🥚م بسیار هم عالی Activision عزیز دل ! سوژه بعدی برای ساخت سری جدید Call of duty جور شد .

آمار رسمی کرونا در ایران؛ شناسایی بیشترین مبتلایان به امیکرون در نیمه غربی کشوربنا بر اعلام وزارت بهداشت ایران در روز شنبه آمار جان‌باختگان کرونا در یک شبانه‌روز گذشته افزایش و شمار مبتلایان جدید در این بازه زمانی کاهش یافته است.