مناقشه اتمی؛ اسرائیل توافق دیپلماتیک با ایران را به گزینه‌های دیگر ترجیح می‌دهد | DW | 03.06.2022

13/03/1401 01:30:00 ب.ظ

نخست‌وزیر اسرائیل در دیدار با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت، برای حل مناقشه اتمی با ایران راه حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد. او در عین حال گفت، اسرائیل حق دفاع از خود را نیز محفوظ نگه می‌دارد.

نخست‌وزیر اسرائیل در دیدار با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت، برای حل مناقشه اتمی با ایران راه حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد. او در عین حال گفت، اسرائیل حق دفاع از خود را نیز محفوظ نگه می‌دارد. به گزارش خبرگزاری رویترز بنت به گروسی گفته است، کشورش راه حل دیپلماتیک برای خروج از بن بست مذاکرات هسته‌ای ایران را بیشتر ترجیح می‌دهد، اما می‌تواند به تنهایی نیز"اقدام مستقلی" انجام دهد.

به کانال دویچه وله فارسی در اینستاگرام بپیوندید

قرار است روز دوشنبه ۶ ژوئن پیش‌نویس قطعنامه‌ای در ارتباط با الزام ایران به شفاف‌سازی در زمینه کشف مواد هسته‌ای در سایت‌های اعلام نشده مریوان، ورامین و تورقوزآباد به طور رسمی به شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ارائه شود.

در بیانیه دفتر بنت آمده است، نخست وزیر اسرائیل در ملاقات با گروسی بر اهمیت ارسال پیام روشن و صریح شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران تاکید کرد. اسراییل این حق را نیز برای خود محفوظ می‌دارد که از خود دفاع کند و در صورت عدم موفقیت جامعه بین‌الملل برای توقف برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی اقدام کند. headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

نسل‌های جدید به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند/امام را نمی‌شود تحریف کرد

رهبر انقلاب تاکید کردند: همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت چندبعدی و باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم. ادامه مطلب >>

وی همچنین ادامه داد : موشک‌های هسته ای اسرائیل به هیچکس ربطی ندارد !

سخنان لاپید در مورد «آوردن جنگ به ایران»، هم‌زمان با رزمایش بزرگ اسرائیلروزنامه جروزالم پست در مصاحبه اختصاصی تازه‌ای با یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل در مورد رویکرد دولت او به جمهوری اسلامی ایران پرسیده است. شب بخیر گفتن نزدیک است جای تاسف دارد که تمام کشورهای دارنده سلاح اتمی در یک مکانی جمع شدند و فقط برنامه هسته ای ایران را امر و نهی میکنند. تهدید میکنند،فشار می آورند،تحریم میکنند بنظر من حضور ایران در چنین آژانس تشریفاتی که زور و ظلم پشتش است کار اشتباهیست.

طالبان بیش از 100 نفر را به اتهام همکاری با «جبهه مقاومت» در پنجشیر بازداشت کردروزنامه «اطلاعات روز» افغانستان به نقل از منابع خود گزارش داد طالبان بیش از 100 نفر از باشندگان ولایت پنجشیر را به اتهام همکاری با «جبهه مقاومت ملی» که

اوکراین در آستانه هم‌گروه شدن با ایران در جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ | DW | 02.06.2022تیم ملی فوتبال اوکراین شامگاه ۱۱ خرداد (اول ژوئن) با پیروزی ۳ بر ۱ مقابل ملی‌پوشان اسکاتلند به فینال پلی‌آف اروپا صعود کرد. اوکراین در صورت موفقیت در پیکار پلی‌آف مقابل ولز، هم‌گروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ خواهد شد.

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی برای دیدار با نفتالی بنت وارد اسرائیل شدرافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پنجشنبه شب برای دیدار با مقام‌های اسرائیل وارد این کشور شد.

«موافقت» اسرائیل با انتقال مالکیت دو جزیره از مصر به عربستاندولت نفتالی بنت با ترتیبات امنیتی جدیدی «موافقت کرده» که به مصر امکان می‌دهد تا کنترل دو جزیره صنافیر و تیران در تنگه تیران در دریای سرخ را به عربستان سعودی واگذار کند. خاک بر سر مصر که با هشتاد ملیون جمعیت از جوجه امریکا احازه میگیرد ...

آیا ناسا با تلسکوپ جیمز وب «جهنم» را یافته است؟در حالی‌ که تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا آخرین مراحل تست خود پیش از آغاز به کار را پشت سر می‌گذارد، دانشمندان آماده می‌شوند تا برای اولین بار از نزدیک به یک «ابر زمین» سوزان در فاصله ۵۰ سال نوری نگاه کنند. 🤭🤭🤭 الکی داره تلاش می کنه،آخه آخوندها خیلی وقت پیش کشفش کردن جهنم را،😂 مطابق آیاتی متشابه از قرآن و تصریح پیامبر(ص)، جهنم ۱۰۰ درجه دارد؛ کرات مربوطه هرچند متفاوت هستند ولی برای یک زندگی مادی هستند. کرات مربوط به جهنم و بهشت در آسمان ششم هستند و ۱۰۰۰ سال نوری از ما فاصله دارند. پس از انفجار کره زمین در داخل خورشید ارواح این مسیر را طی خواهند کرد.