مناسب‌ترین رژیم غذایی برای ورزشکاران | DW | 28.06.2021

07/04/1400 09:37:00 ق.ظ

یک رژیم غذایی متعادل برای سلامتی بدن بسیار ضروری است. به ویژه ورزشکاران باید رژیم غذایی مناسب و سالمی داشته باشند، زیرا نه تنها به انرژی فراوانی نیاز دارند بلکه باید قدرت خود را نیز حفظ کنند.

یک رژیم غذایی متعادل برای سلامتی بدن بسیار ضروری است. به ویژه ورزشکاران باید رژیم غذایی مناسب و سالمی داشته باشند، زیرا نه تنها به انرژی فراوانی نیاز دارند بلکه باید قدرت خود را نیز حفظ کنند. جوانه گندم حاوی انواع مواد مغذی مفید بخصوص ویتامین‌های E، B و مواد معدنی است. یک پیشنهاد: هرروز صبح روی کورن فلکس صبحانه خود یک قاشق غذاخوری جوانه گندم بریزید و نوش جان کنید. ماست موز یکی از مهم‌ترین خوراکی‌های ورزشکاران است.

موز حاوی منیزیم ، پتاسیم و فیبر فراوانی است. کربوهیدرات موز به راحتی قابل هضم است و خوردن آن قبل از ورزش و در جریان آن بسیار مفید.

سیب زمینی عدس‌های گرد و کوچک با رنگ‌های سفید، قرمز یا زرد از جمله حبوبات سرشار از پروتئین هستند و به عنوان تامین‌کننده ویتامین و مواد معدنی بدن به کار می‌روند. عدس اما به نفخ شکم می‌انجامد و به همین دلیل بهتر است تنها پس از ورزش میل شود.

تخم مرغ گوشت‌های مرغ، خروس و بوقلمون همه کم‌چربی و حاوی پروتئین بالایی هستند. پروتئین برای ساخت سلول‌های جدید و ترمیم سلول‌های موجود بدن بسیار ضروری است. به همین دلیل است که مواد غنی از پروتئین برای بازسازی سریع بدن پس از ورزش بسیار مناسب هستند. headtopics.com

رژیم می‌داند که مردم به واکسن‌هایش اعتماد ندارند به همین دلیل خامنه‌ای را جلوی دوربین آورد و چیزی به او تزریق کرد تا مردم را تشویق به واکسن زدن کند. به سایبری‌هایش هم گفته مردم را تشویق به واکسن زدن کنند. و به‌زودی واکسیناسیون را اجباری خواهد کرد تا ایرانیان را نسل‌کشی کند.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

سیلاب مهیب در فاروج خراسان‌شمالی/ حضور استاندار در منطقه سیل‌زده/ روایتی از لحظه وقوع سیل + فیلم- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

شبکه حقوق بشر سوریه: رژیم اسد بیش از 14 هزار نفر را در زندان زیر شکنجه کشته استشبکه حقوق بشر سوریه اعلام کرد که رژیم اسد از ابتدای آغاز جنگ داخلی در این کشور از مارس 2011 تا کنون 14 هزار و 338 نفر از جمله 173 کودک و 74 زن را در زندانها زیر شکنجه کشته است. - خبرگزاری آناتولی

ناکامی نمایندگان احزاب لوپن و مکرون در انتخابات منطقه‌ای فرانسه | DW | 28.06.2021نمایندگان احزاب امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه و مارین لوپن از جناح راست افراطی در دور دوم انتخابات منطقه‌ای در این کشور شکست‌هایی سنگین را تجربه کردند. میزان مشارکت در این انتخابات نیز بسیار پایین بود. نه این هجمه علیه شون بود نه رجوی داشتن نه دویچه وله و بی بی سی این همه مشارکت داشتن . ما این همه هجمه داشتیم مشارکتمون بیشتر بود.

پیامد ادامه قطع برق در ایران برای مردم و واحدهای تولیدی | DW | 27.06.2021با آغاز تابستان و افزایش دما انتظار می‌رود ساعت‌های قطع برق افزایش یابد و در برخی مناطق تا شهریور ادامه داشته باشد. قطع برق تامین آب لوله‌کشی و فعالیت صنایع را هم با معضلات جدی روبرو کرده است. شما ایرانی ها چرا تشویش میکنید بخاطر بی برقی درافغانستان هیچ برقی وجودندارد.

دیدار سران مصر، عراق و اردن برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای | DW | 27.06.2021رئیس جمهوری عراق دیدار خود با سران مصر و اردن را حاوی پیام مهمی در میانه چالش‌های منطقه‌ای توصیف کرد. برخی منابع یکی از اهداف این اجلاس را رایزنی درباره مقابله با نفوذ منطقه‌ای جمهوری اسلامی عنوان کرده‌اند. اعراب رقمی نیستن که بتننن از این غلطها بخورن عراق براي مقابله با نفوذ ايران ؟؟!!😆😆😆 مثلا خوزستان براي مقابله با نفوذ ايران بره با كويت و بحرين پيام بازي كنه 🤣🤣🤣🤣 گل بگيرن سر در ناخبرگزاريتونو😆😆 به سگ نون داده بودی اینطور نمیکرد ، رییس جمهور عراق همه چیزش از ایرانه

بازگشت ترامپ به صحنه سخنرانی و سیاست | DW | 27.06.2021دونالد ترامپ در جمع هوادارانش در اوهایو و در میان شعارهایی چون 'نجات آمریکا'، بار دیگر تکرار کرد که در انتخابات ماه نوامبر تقلب صورت گرفته و از حاضران خواست برای بازگرداندن اکثریت جمهوریخواهان در کنگره تلاش کنند. ترامپ غلط کرد!😇 همه خوابب هایی که دیده بودید برای ایران تو سال ۸۸ برای خودتون تعبیر شد. اینم ندا آقا سلطان آمریکایی انتخابات درافغانستان وامریکا با تقلب کاری انجام شد.

حدادعادل: رئیسی حرف خامنه‌ای را می‌پذیرد و به آن عمل می‌کند | DW | 27.06.2021رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خدا را شکر می‌کند که رئیس جمهور آینده کسی است که حرف خامنه‌ای را 'می‌فهمد و می‌پذیرد'. پدر عروس خامنه‌ای می‌گوید در '۴ دولت ۸ ساله' گذشته چنین احساسی نداشته است. سلام دست بوس فرح جان شب درازست و قلندر بیدار خدا را شکر! حداد تو فضا بود حین مصاحبه. خیلی شاد و شنگوله. نمیدونم چرا؟؟؟ 4 دولت 4 ساله می شود 16 سال!