ممنوعیت ورود کیمیش به هتل تیم بایرن‌مونیخ به علت نزدن واکسن | DW | 17.11.2021

26/08/1400 09:39:00 ب.ظ

یزوا کیمیش، فوتبالیست سرشناس بایرن‌مونیخ و تیم ملی آلمان به علت خودداری از تزریق واکسن کرونا از ورود به هتل اردوی بایرن‌مونیخ منع شد. علت آن، مقررات جدید مقابله با کرونا در ایالت بایرن است.

یزوا کیمیش، فوتبالیست سرشناس بایرن‌مونیخ و تیم ملی آلمان به علت خودداری از تزریق واکسن کرونا از ورود به هتل اردوی بایرن‌مونیخ منع شد. علت آن، مقررات جدید مقابله با کرونا در ایالت بایرن است. این تصمیم یزوا کیمیش حال باعث ایجاد دردسرهای بیشتری برای این بازیکن و همچنین تیم فوتبال بایرن‌مونیخ شده است. یزوا کیمیش به این خاطر از همراهی تیم خود و حضور در هتل و اردوی بایرن‌مونیخ در آستانه دیدار این تیم با اف.ث.

آگسبورگ (۱۹ نوامبر / ۲۸ آبان) در چارچوب دیدارهای هفته ۱۲ فوتبال بوندس‌لیگای آلمان، بازمانده است.

شایان ذکر است که یزوا کیمیش به علت حضور در نزدیکی هم‌تیمی خود نیکلاس زوله که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده است، روزهای گذشته را در قرنطینه سپری کرد. به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید اظهار این سخنان از سوی کیمیش، در هفته‌های اخیر واکنش‌های انتقادی گسترده‌‌ای را در جامعه آلمان به همراه داشته است.

جام حذفی آلمان؛ بایرن مونیخ در گرداب مونشن‌گلادباخ غرق شد جام حذفی آلمان؛ بایرن مونیخ در گرداب مونشن‌گلادباخ غرق شد جام حذفی آلمان؛ بایرن مونیخ در گرداب مونشن‌گلادباخ غرق شد جام حذفی آلمان؛ بایرن مونیخ در گرداب مونشن‌گلادباخ غرق شد headtopics.com

گفتن که واکسن زد🙄

جام حذفی آلمان؛ بایرن مونیخ در گرداب مونشن‌گلادباخ غرق شد جام حذفی آلمان؛ بایرن مونیخ در گرداب مونشن‌گلادباخ غرق شد

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

اسرائيل یک شهروند اسپانیایی را به اتهام کمک به فلسطینی‌ها به ۱۳ ماه حبس محکوم کرداسرائيل می‌گوید فعال حقوق بشر ۶۳ ساله اسپانیایی کمک‌های مالی برای «جنبش خلق برای آزادی فلسطین» ارسال می‌کرده است. وکیل خانم خوانا رشماوی این موضوع را رد کرده است.

اتهامات همیشگی اردن به زنان فوتبالیست ایران؛ کمپین حمایت از زهره کودایی

سفر گروسی به ایران در آستانه از سرگیری مذاکرات هسته‌ای | DW | 17.11.2021رافائل گروسی هفته آینده به تهران می‌رود تا با وزیر خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت‌وگو کند. این سفر در آستانه ‌آغاز مذاکرات اتمی در وین انجام می‌شود. او پیشتر نسبت به عدم همکاری ایران ابراز نگرانی کرده بود.

توافق برای از سرگیری سفر زائران ایرانی به دمشق

مسئولان دانشگاهی در فرانسه در پاسخ به دانشجویان شاکی از خرابی شوفاژ : یک پلیور دیگر بپوشیداداره رفاه دانشجویی دانشگاه بوردو در جنوب غرب فرانسه در پاسخ به دانشجویان شاکی از خرابی شوفاژ یکی از خوابگاه‌ها از آن‌ها خواسته تا زمان تعمیر و راه‌اندازی دوباره سیستم گرمایشی، یک پولیور دیگر بپوشند. این ماجرا بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های فرانسه داشته است. همین چیزها رو پخش می کنید که نامسئولان ضد آموزش و پرورش جمهوری چماق و جهل و جنایت در جواب نازنین بچه های سیستان و بلوچستان برای نداشتن امکانات آموزشی ، کاری می کنند که آنها دیگر اصلاً به مدرسه هم نروند مواظب سؤاستفاده های حکومت اراذل باشید!!! از ایرانی ها الگوبرداری کرده خب معلوم دیگه مقصر بخاری ارج مدرسه دخترانه شیناباد

گزارش ایلنا از جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورشجلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در حالی از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شد که اظهارات نمایندگان طی روزهای اخیر نشان می‌داد که نقدهای جدی به سوابق فیاضی و همچنین نسبت فامیلی او با علیرضا زاکانی شهردار تهران داشتند.