معمر الآریانی: اقدامات حوثی‌ها کم از داعش و القاعده ندارد

13/09/1399 11:47 ب.ظ

معمر الآریانی: اقدامات حوثی‌ها کم از داعش و القاعده ندارد العربية

معمر الآریانی وزیر اطلاع‌رسانی دولت قانونی یمن روز پنج‌شنبه سوم دسامبر 2020 تاکید کرد که بی‌توجهی الآریانی گفت که جهان باید وظایفش در قابل محافظت از امنیت و آرامش در منطقه و جهان را انجام داد و مانع تبدیل شدن یمن به سکویی برای انتشار هرج و مرج و تروریسم گردد.

وزیر اطلاع‌رسانی دولت قانونی یمن با انتشار ویدئوی کوتاهی از شهر مأرب در صفحه توئیرش، گفت که این تصاویر عمق فاجعه بشری که «کودتاچیان حوثی وابسته به ایران» ایجاد کرده و نجی که بر میلیون‌ها آواره در داخل و خارج یمن تحمیل کرده و نرخ فقر وبیکاری را به سطح بی‌‌سابقه‌ای رسانده نشان می‌دهد.

همزمان روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آمریکایی نوشت که مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در این هفته حوثی‌ها را به عنوان یک سازمان تروریستی اعلام خواهد کرد. واشنگتن پست در گزارش خود آورده است که اعلام شبه نظامیان حوثی به عنوان یک گروه تروریستی در چارچوب سیاست فشار حداکثری به ایران است که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علاوه بر اعمال احتمال تحریم‌های بیشتر طی چند روز آینده، همچنان در تعامل با گروه‌های وابسته به رژیم ایران ادامه می دهد.

روزنامه واشنگتن پست در تاریخ 26 سپتامبر نیز به نقل از چندین مقام دولت آمریکا گزارش داده است که واشینگتن در حال بررسی راه‌های افزایش فشار بر شبه نظامیان حوثی در یمن است.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

اقدامات حوثی ها، دفاع ازسرزمین ووطن شونه، اما داعشو کلینتون با دلارهای نفتی عربستان، خلق کرده چون استاد همشون یکی هست شماها چقدر پررویید بیشرفا

معمر الآریانی: انبار مهمات حوثی‌ها در فرودگاه صنعاء منفجر شدمعمر الآریانی وزیر اطلاع‌رسانی دولت قانونی یمن روز جمعه چهارم دسامبر 2020 گفت که انبار مهمات حوثی ها که حسابی کم پول شدند! بجای منقل و وافور مجبور شدند با گاز پیک نیکی سیخ سنگ بکشند! تا کمی از خماری در بیان!! ببم جان

آخرین لحظات دیکتاتور لیبی: در آخرین ساعات چه بر سر معمر قذافی آمد؟با وجود گذشت حدود 10 سال از مرگ معمر قذافی رهبر سابق لیبی، سعودی‌ها باز هم به سراغ روز آخر زندگی این دیکتاتور رفته و در گفت‌وگویی با محافظ قذافی داستان آخرین ساعات زندگی او را بازگو کرده‌اند.

لیبی ده سال پس از سرنگونی معمر قذافی؛ مردم ناباورانه منتظر تحقق رویاهایشان هستندلیبیایی ها روز چهارشنبه در حالی دهمین سالگرد قیام خود در سال ۲۰۱۱ را پشت سر گذاشتند که ناباورانه منتظر برگزاری انتخابات در کشورشان در اواخر سال جاری هستند.

کورسوی امید در لیبی؛ ده سال پس از سرنگونی معمر قذافی | DW | 19.03.2021ده سال پیش نیروهای ناتو به حمایت از شورشیانی پرداختند که علیه دیکتاتور لیبی، معمر قذافی به پا خاسته بودند. ده سال پس از سقوط قذافی امیدهایی که با لشکرکشی ناتو پیوند خورده بود به طور کامل تحقق نیافته است. ده سال پیش گه زدند و همچنان مشغول گه زدنید. شما اروپایی‌ها فقط جنگ برای کشورهای مسلمان ارمغان آوردید ایتالیا و فرانسه خیلی به مردم لیبی بدهکار هستند با حرف و گفتن دموکراسی وارد مشین بعد جنگ داخلی در میگیره بدبختی‌های مردم لیبی تمام بشو نیست طوری شده که مردم لیبی آرزو می‌کنند ای‌کاش قذافی بودش

او در صفحه توئیترش نوشت که از جامعه جهانی می‌خواهد به وظیفه خود عمل کرده، صدای مردم یمن را بشنوند و پیکارجویان حوثی را به فهرست گروه‌های تروریستی اضافه کنند.

الآریانی گفت که جهان باید وظایفش در قابل محافظت از امنیت و آرامش در منطقه و جهان را انجام داد و مانع تبدیل شدن یمن به سکویی برای انتشار هرج و مرج و تروریسم گردد.

وزیر اطلاع‌رسانی دولت قانونی یمن با انتشار ویدئوی کوتاهی از شهر مأرب در صفحه توئیرش، گفت که این تصاویر عمق فاجعه بشری که «کودتاچیان حوثی وابسته به ایران» ایجاد کرده و نجی که بر میلیون‌ها آواره در داخل و خارج یمن تحمیل کرده و نرخ فقر وبیکاری را به سطح بی‌‌سابقه‌ای رسانده نشان می‌دهد.

همزمان روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع آمریکایی نوشت که مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در این هفته حوثی‌ها را به عنوان یک سازمان تروریستی اعلام خواهد کرد.

واشنگتن پست در گزارش خود آورده است که اعلام شبه نظامیان حوثی به عنوان یک گروه تروریستی در چارچوب سیاست فشار حداکثری به ایران است که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علاوه بر اعمال احتمال تحریم‌های بیشتر طی چند روز آینده، همچنان در تعامل با گروه‌های وابسته به رژیم ایران ادامه می دهد.

روزنامه واشنگتن پست در تاریخ 26 سپتامبر نیز به نقل از چندین مقام دولت آمریکا گزارش داده است که واشینگتن در حال بررسی راه‌های افزایش فشار بر شبه نظامیان حوثی در یمن است.

این روزنامه نوشت، قرار دادن این گروه مورد حمایت ایران در فهرست سازمان‌های تروریستی یکی از گزینه‌های پیش روی دولت شده است.

دونالد ترامپ یک بار دیگر در سال 2018 تلاش کرده بود این گروه را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد اما این تصمیم در نهایت به دلیل موانعی که در انتقال کمک و عملیات سازمان‌های امدادی در یمن ایجاد می‌کرد کنار گذاشته شد.

روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقام‌های دولت آمریکا نوشته است دولت آمریکا که به دنبال اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران است، زمان گرفتن چنین تصمیمی نسبت به دو سال پیش مناسب‌تر می‌بیند.