اما وقتی آنها تلسکوپ خیلی بزرگ (وی ال تی) رصدخانه جنوبی اروپایی (ای اس او) را به سوی آن نشانه رفتند، دیگر قادر به دیدن نشانه های ستاره نبودند.آقای الن گفت:"ما شگفت زده شدیم که ستاره ناپدید شده! خیلی غیرعادی است که ستاره ای به این عظمت بدون انفجاری ابرنواختری ناپدید شود."
آقای الن گفت:"ما شگفت زده شدیم که ستاره ناپدید شده! خیلی غیرعادی است که ستاره ای به این عظمت بدون انفجاری ابرنواختری ناپدید شود." مشاهدات قدیمی تر ظاهرا نشان می داد که ستاره فوران های عظیمی را تجربه می کند به طوری که این مواد راهی فضا می شود. به نظر می آید این فوران ها بعد از ۲۰۱۱ متوقف شده باشد. این ستاره ها اغلب چنین فوران هایی را تجربه می کنند.NASA, ESA/Hubble, J. Andrews (U. Arizona)عکس کهکشان کوتوله کینمن که با تلسکوپ فضایی هابل گرفته شده
منجمان براساس مشاهدات خود دو توضیح برای ناپدید شدن این ستاره و فقدان ابرنواختر ارائه می کنند. این فوران های شدید ممکن است این ستاره را به یک ستاره کمتر تابنده تبدیل کرده باشد که آن هم ممکن است در پشت غبار پنهان شده باشد.
توضیح دیگر این است که این ستاره ممکن است بعد از فروپاشی تبدیل به یک سیاهچاله شده باشد بدون آنها ابتدا در انفجاری تبدیل به ابرنواختر شده باشد. این یک حادثه نادر خواهد بود: درک کنونی ما از چگونگی مرگ این ستارگان عظیم این است که بیشترشان در یک انفجار عظیم از میان می روند. headtopics.com
اما وقتی آنها تلسکوپ خیلی بزرگ (وی ال تی) رصدخانه جنوبی اروپایی (ای اس او) را به سوی آن نشانه رفتند، دیگر قادر به دیدن نشانه های ستاره نبودند.
آقای الن گفت:"ما شگفت زده شدیم که ستاره ناپدید شده! خیلی غیرعادی است که ستاره ای به این عظمت بدون انفجاری ابرنواختری ناپدید شود."
مشاهدات قدیمی تر ظاهرا نشان می داد که ستاره فوران های عظیمی را تجربه می کند به طوری که این مواد راهی فضا می شود. به نظر می آید این فوران ها بعد از ۲۰۱۱ متوقف شده باشد. این ستاره ها اغلب چنین فوران هایی را تجربه می کنند.NASA, ESA/Hubble, J. Andrews (U. Arizona)عکس کهکشان کوتوله کینمن که با تلسکوپ فضایی هابل گرفته شده
منجمان براساس مشاهدات خود دو توضیح برای ناپدید شدن این ستاره و فقدان ابرنواختر ارائه می کنند.
این فوران های شدید ممکن است این ستاره را به یک ستاره کمتر تابنده تبدیل کرده باشد که آن هم ممکن است در پشت غبار پنهان شده باشد.
توضیح دیگر این است که این ستاره ممکن است بعد از فروپاشی تبدیل به یک سیاهچاله شده باشد بدون آنها ابتدا در انفجاری تبدیل به ابرنواختر شده باشد.
این یک حادثه نادر خواهد بود: درک کنونی ما از چگونگی مرگ این ستارگان عظیم این است که بیشترشان در یک انفجار عظیم از میان می روند.
به گفته آقای الن اگر توضیح دوم درست باشد"این اولین شناسایی مستقیم چنین ستاره هیولایی است که زندگی اش به این شکل پایان پیدا می کند."تلسکوپ فوق العاده بزرگ رصدخانه جنوبی اروپایی (ای ال تی) قرار است در سال ۲۰۲۵ فعال شود که قادر خواهد بود ستارگان کهکشان های دورافتاده مثل کینمن را رویت و به حل معماهای کیهانی از این نوع کمک کند.