معترضان ایرانی با شعار «مرگ بر خامنه‌ای»، عکس رهبر جمهوری اسلامی را به آتش کشیدند

26/08/1398 04:01:00 ب.ظ

معترضان ایرانی با شعار «مرگ بر خامنه‌ای»، عکس رهبر جمهوری اسلامی را به آتش کشیدند العربية

در ادامه اعتراضات گسترده به افزایش 300 درصدی قیمت #بنزین در ایران و افزایش شمار کشته‌ها، مردم معترض در ایران و افزایش شمار کشته‌ها، مردم معترض شهر اسلام‌شهر در جنوب تهران، اقدام به سوزان تصویر آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران کردند. رهبر ایران گفته بود که افزایش قیمت بنزین تصمیم او نبوده ولی او از تصمیم سران سه قوه برای این کار حمایت می‌کند.

مردم شهر اسلام‌شهر که در 12 کیلومتری جنوب تهران قرار دارد، علاوه بر سوزاندن تصویر رهبر ایران، اقدام به آتش زدن یک جایگاه پمپ بنزین نیز کردند. معترضان در شهر رباط‌کریم نیز یک بانک را به آتش کشیدند. تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و به ویژه پیش از قطع سراسری اینترنت در ایران، نشان می‌دهد مردم در اتوبان حکیم شهر تهران شعار «مرگ بر دیکتاتور» و در منطقه آریاشهر شعار «مرگ بر خامنه‌ای» سردادند.

پس از کشته شدن 5 معترض دیگر در شامگاه شنبه 16 نوامبر در استان کردستان، تعداد کشته‌های اعتراضات #بنزین در ایران به 25 نفر رسید. شهر محمره (خرمشهر) در جنوب ایران نیز شاهد کشته شدن تعدادی از معترضان، از جمله یک کودک 12 ساله به نام «خالد غزلاوی» بود. headtopics.

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

اختلال در اینترنت در ایران در پی اعتراض‌ها به افزایش قیمت بنزیناختلال در اینترنت در ایران در پی اعتراض‌ها به افزایش قیمت بنزین در گفتگو با امیر رشیدی؛ پژوهشگر دسترسی به اینترنت در کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران از نیویورک.

ناآرامی در چند شهر ایران در اعتراض به افزایش قیمت بنزینتصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که در برخی شهرها نیروهای امنیتی با معترضان درگیر شده‌اند.

در پی اعتراضات شدید به مردم به گرانی بنزین؛ قطعی گسترده اینترنت در ایران ادامه دارد♦️در پی اعتراضات شدید به مردم به گرانی_بنزین؛ قطعی گسترده اینترنت در ایران ادامه دارد ⚡️در ادامه اعتراضات مردم به افزایش نرخ بنزین و قطعی گسترده اینترنت، رسانه‌های داخل ایران به نقل از منابع آگاه گزارش دادند که قطعی اینترنت مشخص نیست چه زمانی وصل شود.

دست‌کم پنج نفر در اعتراض‌ها به گرانی بنزین در ایران در تیراندازی ماموران کشته شدند🔴 خبر فوری | دست‌کم پنج نفر در اعتراض‌ها به گرانی_بنزین در ایران در تیراندازی ماموران کشته شدند صدای آمریکا از ویدئوها و تصاویری که دریافت کرده می‌تواند کشته شدن دست‌کم پنج نفر از معترضان در شهرهای ایران را با تیراندازی ماموران تائید کند.

دست‌کم هفت نفر در اعتراض‌ها به گرانی بنزین در ایران در تیراندازی ماموران کشته شدند🔺دست‌کم هفت نفر در اعتراض‌ها به گراني_بنزين در ایران در تیراندازی ماموران کشته شدند ⚡️گزارش‌های ارسالی به صدای آمریکا و دیگر رسانه ها تائید می‌کند که تا روز دوم اعتراض‌های گسترده به گرانی ناگهانی بنزین توسط دولت ایران، دست‌کم هفت نفر کشته شده اند.

یورش نیروهای امنیتی به معترضان عراقی در بغدادنیروهای امنیتی عراق برای جلوگیری از ورود معترضان به میدان الخلانی بغداد از گاز اشک‌آور استفاده کردند. - خبرگزاری آناتولی