معاون حشد شعبی عراق، آمریکا را در انفجار انبار مهمات مقصر خواند

31/05/1398 12:45 ق.ظ

حشد شعبی عراق، آمریکا را در انفجاز انبار مهمات خود مقصر خواند

در پی انتشار گزارش ها از انفجار بزرگی در یک انبار مهمات حشد شعبی، معاون این گروه شبه نظامی مورد حمایت ایران، آمریکا را مقصر اصلی این انفجار خوانده است. این درحالی است که نخست وزیر اسرائیل پیش‌تر دست داشتن کشورش در حمله به مراکز شبه‌نظامیان عراقی وابسته به ایران را تلویحا تایید کرده بود. ابومهدی مهندس، معاون گروه شبه‌نظامی حشد شعبی در عراق، که مورد حمایت حکومت ایران است، اعلام کرده آمریکا را مسئول انفجارهای هفته‌های گذشته در پایگاه‌های خود می‌داند.

ابومهدی مهندس، معاون این گروه، نیروهای آمریکایی را متهم کرده که چهار پهپاد اسراییلی را به عراق آورده‌اند تا مواضع این گروه را هدف بگیرد.

این مقام شبه نظامی گفته است حشد شعبی از"تمام ابزاری که در اختیار دارد" برای جلوگیری و مقابله با حملات بیشتر استفاده خواهد کرد. با وجود این به گزارش نفیسه کوهنورد، خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در عراق، ساعتی پس از اظهارات آقای مهندس، فالح فیاض رییس حشد شعبى بعد از دیدار با عادل عبدالمهدى، نخست وزیر عراق درباره انفجارهاى اخیر بیانیه اى صادر کرده که ضمن تایید بر"دست داشتن عامل خارجى" در این انفجارها تاکید کرده که بیانیه ابو مهدى مهندس نائب رییس حشد شعبى نظر رسمى این گروه نیست.

ائتلاف نظامی به رهبری آمریکا علیه داعش که در عراق پایگاه دارد هرگونه دخالت در این انفجارها را رد کرده است. این ائتلاف اعلام کرده ماموریتش در عراق صرفا برای"توانمندسازی نیروهای امنیتی عراق برای مقابله با داعش است" و تاکید کرده به دعوت دولت عراق و در هماهنگی با قوانین این کشور فعالیت می‌کند. headtopics.com

ادامه مطلب:
bbcpersian »

انفجار بزرگی یک انبار مهمات در شمال بغداد را لرزاندگزارش ها حاکی از وقوع انفجار بزرگی در یک انبار مهمات متعلق به یک گروه شبه نظامی مورد حمایت ایران در شمال بغداد در روز سه شنبه است. نخست وزیر اسرائیل پیشتر تلویحا دست داشتن کشورش در حمله به مراکز شبه‌نظامیان عراقی وابسته به ایران را تایید کرده بود.

گروگانگیری در برزیل؛ تک‌تیرانداز مهاجم را در اتوبوس از پای درآورد«برای ما آن چه در نهایت ضروری به نظر رسید آن بود که به فرد گروگانگیر شلیک کنیم تا او را خنثی کرده و افراد را از درون اتوبوس نجات دهیم.»

انفجار در پایگاه حشد الشعبی در شمال عراقچند انفجار پیاپی در انبارهای حشدالشعبی در نزدیکی پایگاه هوایی بلد در استان صلاح‌الدین در شمال بغداد رخ داد. - خبرگزاری آناتولی

طهماسبی‌نیک: طراحان ایران هم‌ردیف طراحان ترکیه نیستند و در این حوزه عقبیمرئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه ایران گفت باید به این امر اعتراف کرد که هنوز طراحان ما هم‌ردیف طراحان ترکیه نیستند و در این حوزه عقب هستیم. - خبرگزاری آناتولی

تله‌های قضایی در فوتبال ایران؛ این بار فرهاد حمیداوی و شهر خودرو

خانواده علیرضا شیرمحمدعلی خواستار محاکمه «مسئولان مقصر زندان» در قتل این فعال سیاسی شدند♦️خانواده علیرضا شیرمحمدعلی خواستار محاکمه «مسئولان مقصر زندان» در قتل این فعال سیاسی شدند ⚡️وکیل خانواده علیرضا شیرمحمدعلی، زندانی سیاسی گفت که خانواده این فعال سیاسی خواستار محاکمه عاملان و مقصران قتل فرزندشان هستند.