معاون وزیر کشور: کودک همسری نیست، ازدواج پیش‌رس است

20/11/1399 05:04 ب.ظ

«تقی رستم‌وندی» در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفته است: ««در کشور ما اساسا این کلیدواژه کودک‌همسری نه‌تنها جایی ندارد،‌ بلکه کاربردی هم ندارد و در حقیقت ما با ازدواج پیش‌رس مواجه هستیم.» اخبار_ایران تهران حقوق_کودکان

«تقی رستم‌وندی» در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفته است: ««در کشور ما اساسا این کلیدواژه کودک‌همسری نه‌تنها جایی ندارد،‌ بلکه کاربردی هم ندارد و در حقیقت ما با ازدواج پیش‌رس مواجه هستیم.

» معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه به دختران کمتر از ۱۳ سال با حکم دادگاه و اثبات آمادگی و بلوغ جسمی دختران حکم قضایی برای ازدواج داده می‌شود مدعی شده است: « بنا بر این ما چیزی به عنوان کودک‌همسری به معنایی که در ادبیات جهانی وجود دارد در کشورمان نداریم.»

رستم‌وندی بر انجام شدن روند ازدواج کودکی «در مسیر قانونی» تاکید کرده و گفته است: «ما در روستاها دخترانی داریم که در همین سنین ۱۳ سال هستند و آمادگی جسمانی برای ازدواج دارند، این افراد برای ازدواج به دادگاه مراجعه می‌کنند و قاضی بعد از اثبات و وجود مستندات و شواهد حکم می‌دهد که این دختر ۱۳ ساله آمادگی ازدواج دارد.»

به گفته رییس سازمان تامین اجتماعی عمده ازدواج‌های کمتر از سن ۱۵ سال در سن ۱۳ و ۱۴ سالگی است. او تایید کرده که تنها در ۹ ماه اول سال ۱۳۹۹ در میان کودکان زیر ۱۵ سال ۲۵ هزار ازدواج به ثبت رسیده و «حدود شاید یک یا دو ازدواج هم زیر ۱۰ سال در کل کشور » هم وجود داشته است. headtopics.com

ادامه مطلب:
iranwire »

معاون وزیر کشور: در ایران کودک‌همسری نداریم، ازدواج پیش‌رس استدر حالی که وزارت ورزش و جوانان ایران رسما درباره افزایش موارد کودک‌همسری هشدار می‌دهد، تقی رستم‌وندی، رییس سازمان تامین اجتماعی و معاون وزیر کشور، وجود کودک‌همسری را رد کرد و آن را «ازدواج پیش‌رسی» خواند که قانونی و شرعی است خاک بر سر قانون و شرعتون و وزیر ورزش و جوانانتون کثافتها برای ارضای امیال شیطانی خودشون در بین انبوه مشکلات کشور فقط گیر دادند به سن ازدواج و غربال گری و .. کلن این موجودات با زن مشکل دارند. ببینید چه روان پریشانی برای این ایرانیان حکم رانی می کنند.. رئیس سازمان تامین اجتماعی حکومت اسلامی هم مثل مراجع دینی معتقده دختر کافیه از نظر جسمی آمادگی داشته باشه(مثلا قاضی باسکول میکنه اگه ۵۰کیلو بود اجازه ازدواج میده)نگاه چوپون به گوسفند چطوریه،حاکم اسلامی هم به زن رو کالای جنسی یا تولید مثل تصور میکنه و توی قوانین اینو تحمیل میکنه.

معاون وزیر کشور:\nتأمین چادر برای تهرانی‌ها در زمان وقوع زلزله مسئله بزرگی استنجار: در صورت بروز زلزله در تهران دو میلیون تحت تأثیر مستقیم زلزله و هشت میلیون تحت تأثیر غیرمستقیم زلزله خواهند بود، این جمعیت را کجا می‌توان اسکان داد؟ ۱۰ میلیون نفر کجا چادر بزند و سرویس بهداشتی‌اش کجا باید تأمین شود؟ در جنگ ۳۳ روزه یکسال کرایه لبنانهای حرامزاده از کیسه مردم بدبخت ایران پرداخت کردن و ۲۰۰۰۰۰ خانه برایشان ساختن ولی چادر برای مردم ایران ندارید منتظر باشید بزودی خدا خانه اخوند جنایتکار علی خامنه‌ای را بر سرش خراب میکند و مردم ایران آزاد و ایرانی آباد و پر از برکت خواهیم داشت شماها تشریف ببرید حلش میکنیم سر قبر بابات

معاون وزیر کشور: آمار جان‌باختگان آبان ۹۸ همان ۲۳۰ نفر است

وزیر کشور افغانستان: با خروج نظامیان آمریکا کشور متزلزل نمی‌شودمسعود اندرابی، وزیر کشور افغانستان معتقد است که نیروهای نظامی افغانستان حتی در صورت خروج نیروهای آمریکایی ایستادگی و امنیت را تامین می‌کنند و کشور متزلزل نمی‌شود. نه کنه خودتون عامل این همه گشتار باشید؟! بلی ،درست گفته! الان با حضور امریکا با ثباته؟

بحران سیاسی در برزیل؛ بعد از وزیر خارجه، وزیر دفاع این کشور هم کناره‌گیری کرد♦️ بحران سیاسی در برزیل؛ بعد از وزیر خارجه، وزیر دفاع این کشور هم کناره‌گیری کرد ▪️ وزیر خارجه برزیل و دفاع این کشور از سمت خود کناره گیری کردند. یک هفته پیش نیز وزیر بهداشت این کشور از سمت خود کناره‌گیری کرده بود.