معاون وزارت بهداشت: فاجعه اصلی در تهران رخ داده است | DW | 29.07.2020

08/05/1399 08:47:00 ق.ظ

ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت می‌گوید بیش از یک پنجم مرگ و میر روزانه در ایران به بیماران کرونایی مربوط است. او حرکت دسته‌ها در ماه محرم را غیرممکن خواند و گفت در این زمینه منتظر نظر رهبر جمهوری اسلامی می‌مانیم.

ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت می‌گوید بیش از یک پنجم مرگ و میر روزانه در ایران به بیماران کرونایی مربوط است. او حرکت دسته‌ها در ماه محرم را غیرممکن خواند و گفت در این زمینه منتظر نظر رهبر جمهوری اسلامی می‌مانیم. او مشاهده اثرات مرگ و میر در رفتار مردم را مستلزم یک بازه زمانی چهار تا شش هفته‌ای دانست و تنها تغییر رفتاری مردم در سه هفته گذشته را استفاده بیشتر از ماسک برشمرد: «آمار استفاده از ماسک باید ۸۰ تا ۹۵ درصد باشد اما اکنون بین ۵۰ تا ۶۰درصد است.

»

سه‌شنبه، هفتم مرداد، آمار رسمی مرگ و میر روزانه بر اثر کرونا در ایران، به بالاترین حد خود رسید و با درگذشت ۲۳۵ نفر در یک شبانه روز، مجموع جان باختگان این بیماری با ۱۶هزار و ۲۷۳ نفر بالغ شد. سیما لاری، سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد که ۱۵ استان در وضعیت قرمز و ۱۱ استان در وضعیت هشدار قرار دارند.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید معاون کل وزیر بهداشت، با اشاره به این رقم، به بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما گفت: «کل فوت روزانه در سراسر ایران هزار نفر است و ۲۳۵ یعنی نزدیک ۲۵درصد و بیش از یک پنجم فوتی‌ها. مردم باید این هشدارباش را جدی بگیرند و مراقب کودکان و جوانان و رفتارهای اجتماعی آنها هم باشند.» headtopics.com

او یادآور شد که در کل ایران تنها ۵ استان در وضعیت قرمز نیستند و هشدار داد که از ۸۲ میلیون جمعیت کشور، ۷۲ میلیون و پانصدهزار نفر در مناطق قرمز زندگی می‌کنند.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کی‌یف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونت‌گاه خود را به نظاره نشسته‌اند

ویدیوها : در این ویدئو گوشه‌ای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سه‌شنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>

کرونا در ایران؛ وزیر بهداشت: اهل خالی‌بندی نیستم، در زمینه واکسن از دنیا عقب نیستم!

پرزیدنت ترامپ: آمریکا در حال ثبت یک رکورد در تولید واکسن است🔺پرزیدنت ترامپ: آمریکا در حال ثبت یک رکورد در تولید واکسن است ⚡️رئیس جمهوری آمریکا پس از بازدید از تاسیسات بایوتکنولوژی در کارولینا شمالی با اشاره به ورود موسسه مدرنا به فاز سوم تولید واکسن کرونا گفت که این فاز، مرحله آخر قبل از تایید نهایی است.

سخنگوی دولت: برنامه دمکرات ها در انتخابات یک گام مثبت در شناخت ایران استسخنگوی دولت برنامه حزب دموکرات امریکا در انتخابات را یک گام کوچک ولی مثبت در شناخت واقعیت های ایران برشمرد اما آن را همچنان جاه‌طلبانه ارزیابی کرد.

قیمت ۴۷۵ کالا در ایران با سرعت در حال صعود است | DW | 28.07.2020معاون اقتصادی و محاسبات مرکز آمار ایران از افزایش قیمت ۴۷۵ قلم کالا با نرخ تورمی که 'با سرعت متوسط ۲۶درصد' بالا می‌رود خبر داد. به گفته او این سرعت رشد تورم، ایران را در لیست چهار کشور پرتورم جهان قرار می‌دهد.

درخواست رئیس کمیسیون بهداشت از روحانی برای تعویق کلیه کنکورها در کشوررئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور خواست کنکورهای سراسری کشور در زمان دیگری برگزار شود.

مخالفت وزارت بهداشت با برگزاری مراسم های پرجمعیت در محرم/ هر خانه یک حسینیه باشدمعاون بهداشت وزیر بهداشت از جلسات تصمیم گیری برای چگونگی برگزاری اعیاد قربان و غدیر و ایام محرم و صفر خبر داد و با بیان اینکه هنوز هیچ چیز در این باره قطعی نشده، در عین حال گفت: قطعا مراسم امسال به شکل قبل نخواهد بود و کاملا محدود خواهد بود تا مراسمی با کیفیت مناسب و توام با سلامتی برگزار شود.