مشکلات محله چاهستانی‌ها در بندرعباس

22/07/1399 11:19:00 ق.ظ

خبرگزاری مهر با انتشار تصاویری از محله «چاهستانی‌ها» در شهر بندرعباس مرکز استان هرمزگان از مشکلات متعدد ساکنان این منطقه نوشته است. بافت فرسوده و قدیمی این منطقه جان ساکنان این منطقه حاشیه‌ای را تهدید می‌کند. بیشتر بخوانید👇 اخبار_ایران

به گزارش خبرگزاری مهرمحله «چاهستانی‌ها» بیش از۱۱۰ هکتار وسعت و حدود ۱۸ هزار نفر جمعیت دارد.

این محله یکی از قدیمی ترین مناطق شهر بندرعباس است. بافت فرسوده و قدیمی این منطقه هرلحظه جان ساکنان این منطقه حاشیه‌ای را تهدید می‌کند. منطقه‌ای که توسعه شهر بندرعباس آن را به بخشی از این شهر تبدیل کرده است.

بنابراین گزارش ساکنان این منطقه اغلب کارگر هستند و شرایط نامناسب اقتصادی و معیشتی، امکان بازسازی منازلشان را غیرممکن ساخته است. یکی از ساکنان این محله گفته است: « این محله با کمبود امکاناتی نظیر پارک بازی مناسب برای کودکان، آسفالت نبودن بعضی از کوچه‌ها و نبود سیستم مناسب برای تخلیه فاضلاب مواجه است.»

از دیگر مشکلات این منطقه می‌توان به فرسوده و باریک بودن کوچه‌ها اشاره کرد. معضلی که سبب می‌شود امکانات خدماتی شهرداری در این منطقه امکان‌پذیر نشود. خبرگزاری مهر با اشاره به تملک و تخریب تعدادی از خانه‌های این منطقه برای بازگشایی معابر نوشته است: «از دو سال قبل تا امروز نخاله‌های این ساختمان‌ها جمع آوری نشده و برخی به پاتوق معتادان، سارقان، اراذل و اوباش و… تبدیل شده‌اند.» headtopics.com

ادامه مطلب:
ایران وایر »

آیا ما ایرانی‌ها نژادپرست هستیم؟ | آرش نصر اصفهانی

در میان همه مشکلات معیشتی و اجتماعی، چطور می‌توان از جامعه ایران پرسید که آیا می‌دانستید احتمالا برخی از ما نژادپرست هستیم؟ آرش نصر‌اصفهانی، دانش‌آموخته‌ و فارغ‌التحصیل دکترای جامعه‌شناسی و پژوهشگر حوزه مسائل اجتماعی ایران است. مدت‌ها پیش سراغ رفتیم. او یکی از معدود جامعه‌شناسانی است که در این زمینه تحقیق کرده و در رسانه‌ها و فضایی مجازی در‌این‌باره صحبت می‌کند. نصر‌اصفهانی معتقد است آنچه در ایران نسبت به افغانستانی‌ها اتفاق می‌افتد، مصداقی از نژادپرستی است‌. اگرچه این به آن معنا نیست که همه مردم ایران نژادپرست هستند. کما‌اینکه وقتی ما از نژادپرستی‌ در آمریکا یا اروپا حرف می‌زنیم، به این معنی نیست که همه مردم نژادپرست هستند. در این گفت‌وگوی تفصیلی، نصر‌اصفهانی با تشریح مفهوم نژادپرستی در ایران، به بیان تاریخچه و علت این رفتار پرداخته است. او علت وجود این نگاه را در شیوه تفکر ما درباره هویت ایرانی و سیاست دولت از دهه 70 به بعد می‌داند و معتقد است در دنیای امروز که دنیای مهاجرت است، چاره‌ای جز تغییر نداریم. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

دومین سفر همتی به عراق در ۴ ماه گذشته؛ کمیته مشترک «حل مشکلات پولی» تشکیل می‌شودعراق به دلیل تحریم‌های پولی و بانکی آمریکا علیه ایران، حتی قادر به پرداخت پول گاز و برق وارداتی از این کشور بر پایه دینار نیست؛ رقمی که سالانه حدود ۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود و مطابق اعلام قبلی مقام‌های ایرانی اکنون به ۵ تا ۶ میلیارد دلار بالغ شده است. پشگل هم گیرش نمیاد شما توییتر ببنیدید برید اینستاگرام بهتره چون انقدر دروغ گفتید کسی توجه نمی کنه این کامنت منم پنهان کنید HillarysEmails از ایمیلهای هیلاری کلینتون چه خبر؟ نمیخواهید از افشا شدن ایمیلهای این خانم که مملو از شواهد همکاری نظام آخوندی و دمکراتهای آمریکاست خبری نشر بدهید؟

مشکلات اقتصادی با «تلاش مسئولان خسته‌نشو» قابل حل هستند/ترسیدن و خالی کردن میدان عقلانیت نیستفرمانده معظم کل قوا بیان کردند: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، به شرط «تلاش شبانه‌روزی مسئولان» و «مدیریت قوی، جامع و خسته‌نشو» و «تمرکز بر تولید داخلی و چشم امید نداشتن به خارج» قابل حل هستند و سر و صداهای اراذل مسلط بر ملت امریکا هم نباید ذهن کسی را مشغول کند. مقام عظمای وقاحت قاسم سلیامنی اوباما کلینتون خامنه ای داعش درست کردن سند ایمل های کلینتون شما اگه اهل درست کردن بودید ۴١ سال وقت داشتید،یه تپه سالم باقی نگذاشتید،میخواهید ایرانم بکنید کره شمالی که حکومت تون حفظ بشه

آمریکا از توافق بغداد و اقلیم کردستان برای حل مشکلات دیرینه سنجار استقبال کرد🔺آمریکا از توافق بغداد و اقلیم کردستان برای حل مشکلات دیرینه سنجار استقبال کرد ⚡️سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که ایالات متحده از تلاش‌ دولت عراق و اقلیم کردستان، با هماهنگی نمایندگی سازمان ملل، برای حل چالش‌های سیاسی و امنیتی سنجار استقبال می‌کند. خوشگلا رو جمع کرده دست همه یه کاری داده ! راه حل های جدید ترامپ برای مقابله با ایران 👇 آمریکا به فکر اخلاف افکنی اقلیم کردستان و بغداد هست تا دراخراج خود از عراق تعغیر اجادکند

دومین سفر همتی به عراق در ۴ ماه گذشته؛ کمیته مشترک «حل مشکلات پولی» تشکیل می‌شودعراق به دلیل تحریم‌های پولی و بانکی آمریکا علیه ایران، حتی قادر به پرداخت پول گاز و برق وارداتی از این کشور بر پایه دینار نیست؛ رقمی که سالانه حدود ۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود و مطابق اعلام قبلی مقام‌های ایرانی اکنون به ۵ تا ۶ میلیارد دلار بالغ شده است. پشگل هم گیرش نمیاد شما توییتر ببنیدید برید اینستاگرام بهتره چون انقدر دروغ گفتید کسی توجه نمی کنه این کامنت منم پنهان کنید HillarysEmails از ایمیلهای هیلاری کلینتون چه خبر؟ نمیخواهید از افشا شدن ایمیلهای این خانم که مملو از شواهد همکاری نظام آخوندی و دمکراتهای آمریکاست خبری نشر بدهید؟

انتقاد فاوچی از کاربرد سخنانش در آگهی تبلیغاتی ترامپ - BBC News فارسیآنتونی فاوچی مشاور ارشد علمی کاخ سفید در مقابله با همه گیری ویروس کرونا می گوید کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ بدون اجازه او سخنانش را تقطیع کرده و در یک آگهی تبلیغاتی استفاده کرده است. در این آگهی تلویزیونی، آقای فاوچی در حالی که به نظر می رسد در تایید عملکرد آقای ترامپ در مقابله با همه گیری ویروس کرونا صحبت می کند، می گوید: 'نمی توانم تصور کنم که کسی بتواند بهتر از این عمل کند.' آقای فاوچی می گوید این سخنان که در مصاحبه با شبکه خبری فاکس بیان شده است، در تایید عملکرد خودش و کارگروه مقابله با ویروس کرونا در کاخ سفید بوده است.

کرونا؛ تعداد بیماران در هند از هفت میلیون نفر گذشت - BBC News فارسیتعداد مبتلایان به کووید-۱۹ در هند از هفت میلیون نفر فراتر رفته است. وزارت بهداری هند یکشنبه رقم مبتلایان جدید در ۲۴ ساعت گذشته را بیشتر از ۷۴ هزار نفر اعلام کرد. همزمان، تعداد قربانیان این بیماری در هند از مرز ۱۰۸ هزار نفر فراتر رفته است. به گزارش خبرگزاری رویترز، تعداد مبتلایان در هند در ۱۳ روز گذشته یک میلیون نفر افزایش یافته است و این کشور در حال حاضر پس از ایالات متحده در جایگاه دوم از لحاظ تعداد بیماران شناسایی شده در جهان قرار دارد. یعنی مرگ دستکم صدو بیست هزار نفر انسان از میان اینها خدا کمک کند ایران اگه آمار درست رو بگه از آمریکا هم وضع بدتره. تازه به خاطر هزینه بالای تست خیلی ها کرونا میگیرن خودشون رو قرنطینه میکنن و جزو آمار حساب نمیشن.