مشارکت گسترده هنرمندان ایرانی در نمایشگاه‌های هنری ترکیه

15/08/1400 11:23 ق.ظ

هنرمندان و مدیران گالری ایرانی از نمایشگاه‌های هنری ترکیه به‌عنوان رویداد و پلتفورمی برای معرفی خود به جهان استفاده می‌کنند. - خبرگزاری آناتولی

هنرمندان و مدیران گالری ایرانی از نمایشگاه‌های هنری ترکیه به‌عنوان رویداد و پلتفورمی برای معرفی خود به جهان استفاده می‌کنند. - خبرگزاری آناتولی رویدادهای هنری ترکیه که در ادوار گوناگون از هنرمندان بین‌المللی و آثار مطرح آن‌ها میزبانی می‌کنند، همواره مورد توجه هنرمندان و علاقه‌مندان له هنر از ایران قرار گرفته است.

نمایشگاه عتیقه‌جات و هنر استانبول به‌عنوان یکی از رویدادهای مهم ترکیه در این زمینه که امسال برای دومین بار برگزار می‌شود، نیز شاهد استقبال پر رنگ گالری‌ها و هنرمندان ایرانی است.

برخی هنرمندان و مسئولین گالری ایرانی حاضر در این نمایشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی، مشارکت در این نوع نمایشگاه‌های هنری در ترکیه را گامی بسیار مهمی در راستای ورود به عرصه بین‌المللی ارزیابی کردند.

«هنرمندان ایرانی در ترکیه بدون هیچ محدودیتی هنرشان را بیان می‌کنند» محسن محمد زاده محسن محمد زاده، مدیر گالری «نیدرا آرت» که با حدود 110 اثر متعلق به هنرمندان ایرانی بزرگترین غرفه این نمایشگاه را به خود اختصاص داده است، در این زمینه گفت: ایرانی‌ها در اینجا خود را بیگانه احساس نکرده و خود را در داخل فضای فرهنگی آشنا می‌بینند. در ایران برخی محدودیت‌هایی وجود دارد، اما در این جا خود را آزادانه بیان می‌کنند. headtopics.com

روابط بین تهران و باکو به شما هیچ ربطی ندارد. دخالت بیجا نکنید.

کی هستن اینا ؟! 🤦‍♂️😂😂

ادامه مطلب:
aa_persian »

«نام من اینانا است»، اثر یک نمایشنامه‌نویس ایرانی-آمریکایی، در شیکاگو روی صحنه رفت🔺 «نام من اینانا است»، اثر یک نمایشنامه‌نویس ایرانی-آمریکایی، در شیکاگو روی صحنه رفت ▪ این نمایشنامه چندلایه نخستین بار در چین به زبان مندرین و سپس در فیلیپین به زبان انگلیسی اجرا شد و با واکنش‌های مناسبی همراه بود. ⬇ بیشتر بخوانید:

سینماگران ایرانی میهمان جشنواره تالین می‌شوندسینماگران ایرانی میهمان جشنواره تالین می‌شوند بیست و پنجمین جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین در کشور استونی امسال میزبان چند فیلم کوتاه و بلند از سینماگران ایران خواهد بود جمهوری شیطانی ایران : البته سینما ها شده سیاسی و هر چه دستور بدن از رژیم ایران هنرپیشه ها کارگردان ها ووو همه باید تابع رژیم ایران شوند به دلخواه رژیم ایران به نفع شان فیلم سازی کنند ۴۳ سال توجه کنیم سینماها و صدا و سیمای قلابی ایران طوری این فیلم سازان به نفع رژیم ایران بازی می کنند که دزدی کتک کاری های خشن چطور مردان دنبال هرزه گی بشوند زن دارد ولی با کسی دیگه دوسته و چطور به مردان یاد می دهند که ما به شما راه هرزه گی و دزدی رو یاد می دیم سینماها و صداو سیمای قلابی ایران که سریال ها رو نشان می دن یاد می دن چطور فرزندان به پدر و مادر بی احترامی کنند و وقتی پدر مادر وارد اتاق پذیرایی می شن فرزند پسر راحت روی مبل دراز کشیده و با بی احترامی با پدر و مادر صحبت کردن و چنان فرزند توهین می کنه حتی چیزی می شکنه

پیام تسلیت ترکیه به مردم و دولت نیجروزارت خارجه ترکیه در پیامی جان باختن ده‌ها تن از مردم نیجر در یک حمله تروریستی در تسلیت گفت. - خبرگزاری آناتولی

برگزاری «آکادمی رسانه» برای دانشجویان خارجی در ترکیهدانشجویان خارجی در ترکیه امکان شرکت در آکادمی رسانه خواهند داشت. - خبرگزاری آناتولی

ایران صاحب «آرشیو ملّی هنر» شدایران صاحب «آرشیو ملّی هنر» شد ایده‌پرداز طرح «آرشیو ملّی هنر ایران» درباره ایده و نحوه شکل‌گیری این مجموعه اظهار کرد: طرح تأسیس «آرشیو ملّی هنر ایران» در سال ۱۳۹۴ حین مطالعه درباره آرشیوهای موجود کشور شکل گرفت و پروپوزال و طرحی در راستای آن نگاشته شد.

دواین جانسون دیگر از اسلحه واقعی در پروژه‌های هنری استفاده نخواهد کرددواین جانسون، بازیگر مشهور آمریکایی، در تازه‌ترین گفت‌وگوی رسانه‌ای خود گفته است که دیگر از اسلحه واقعی در پروژه‌های هنری استفاده نخواهد کرد. به گزارش شبکه خبری سی ان‌ ان، وی که علاوه بر بازیگری، یکی از تهیه‌کنندگان موفق هالیوود نیز محسوب می‌شود، به مجله «ورایتی» گفت پس از حادثه‌ تلخی که منجر...

هنرمندان و مدیران گالری ایرانی از نمایشگاه‌های هنری ترکیه به‌عنوان رویداد و پلتفورمی برای معرفی خود به جهان استفاده می‌کنند.استانبول/ شاهین دمیر/‌ خبرگزاری آناتولی

رویدادهای هنری ترکیه که در ادوار گوناگون از هنرمندان بین‌المللی و آثار مطرح آن‌ها میزبانی می‌کنند، همواره مورد توجه هنرمندان و علاقه‌مندان له هنر از ایران قرار گرفته است.

نمایشگاه عتیقه‌جات و هنر استانبول به‌عنوان یکی از رویدادهای مهم ترکیه در این زمینه که امسال برای دومین بار برگزار می‌شود، نیز شاهد استقبال پر رنگ گالری‌ها و هنرمندان ایرانی است.

برخی هنرمندان و مسئولین گالری ایرانی حاضر در این نمایشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی، مشارکت در این نوع نمایشگاه‌های هنری در ترکیه را گامی بسیار مهمی در راستای ورود به عرصه بین‌المللی ارزیابی کردند.

«هنرمندان ایرانی در ترکیه بدون هیچ محدودیتی هنرشان را بیان می‌کنند»

محسن محمد زاده محسن محمد زاده، مدیر گالری «نیدرا آرت» که با حدود 110 اثر متعلق به هنرمندان ایرانی بزرگترین غرفه این نمایشگاه را به خود اختصاص داده است، در این زمینه گفت: ایرانی‌ها در اینجا خود را بیگانه احساس نکرده و خود را در داخل فضای فرهنگی آشنا می‌بینند. در ایران برخی محدودیت‌هایی وجود دارد، اما در این جا خود را آزادانه بیان می‌کنند.

محمد زاده همچنین با اشاره به تقارب فرهنگی و هنری دو کشور گفت: ما دارای فرهنگ و زبان مشترک با ترکیه هستیم. حتی اگر به گذشته نگاه کنیم هنر ایران و عثمانی وجوه مشترک زیادی دارند. در این نمایشگاه نیز در راستای حمایت از هنرمندان جوان و مستعد اکثرا از آثار آن‌ها استفاده کردیم.نمایشگاه‌های هنری ترکیه دروازه‌ای برای ورود هنرمندان ایرانی به عرصه بین‌المللی

«حضور در نمایشگاه ترکیه رزومه هنرمندان ایرانی را تقویت می‌کند»

داوود جعفرپور، مجسمه ساز ایرانی و مالک گالری «دوآرت» هم با بیان این که در این نمایشگاه با 74 اثر از 35 هنرمند از ایران و ترکیه حضور دارند، گفت: حضور در ترکیه رزومه خوبی برای هنرمندان ایرانی محسوب می‌شود و همچنین با این رویدادها وارد مسیر عرصه بین‌المللی می‌شوند.

جعفرپور که برای دومین بار در این رویداد هنری شرکت می‌کند، در رابطه با اهمیت حضور در آن افزود: فروش خیلی خوبی داشتیم. کلکسیونرها به اثر هنرمندانی که در نمایشگاه نیستند چندان اعتنایی نمی‌کنند.

«آثار هنری در ترکیه حدود 3 برابر ارزش‌گذاری می‌شوند»

عادل علاسوند، مدیر گالری بنارت تهران و اولد بریج (Old Bridge) که برای نخستین بار در یک رویداد بین‌المللی است شرکت می‌کند، با بیان این که حضور در عرصه بین‌المللی و درآمدی بهتر از علل اهمیت نمایشگاه‌های ترکیه برای هنرمندان ایرانی هستند گفت: عددی که در ترکیه برای یک اثر پرداخت می‌شود تقریبا دو الی سه برابر رایج در ایران است.

علاسوند با اشاره به این که با 50 اثر در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار داشت که با هنرمندان مستعد و جوان در این رویداد شرکت کرده‌اند.

زهرا سلطانی یکی از هنرمندان ایرانی حاضر در این نمایشگاه نیز با بیان این که از نظر هنرمندان شرکت در اینگونه رویدادهای بین المللی باعث دیده شدن آثارشان در خارج از ایران می‌شود گفت: از سوی دیگر هنرمند می‌تواند با نظر مخاطبان و همینطور سمت و سوی هنر معاصر و امروزی ترکیه آشنا شوند که این قطعا در پیشرفت هر هنرمند تاثیر بسیار مثبتی دارد.

دومین نمایشگاه هنر و عتیقه‌جات استانبول «IAAF» سوم نوامبر 2021 با شعار «سایه‌های هنرهای معاصر» و با حضور 600 هنرمند و در قالب 40 گالری و 35 شرکت عتیقه‌جات از ترکیه، اوکراین، روسیه، ایران و آذربایجان طی برنامه‌‌ای افتتاحیه ویژه در سالن لطفی کردار مرکز کنگره استانبول آغاز شد.

این نمایشگاه که پروفسور «قیمت گیرای» گردانندگی آن را بر عهده دارد، آثار نقاشی و مجسمه‌سازی هنرمندان شهیر ترکیه دوریم اربیل، انگین اینان، حنفی یتر و رحمی آکسونگور به نمایش گذاشته می‌شوند.