مسکو تحویل هلیکوپترهای روسی افغانستان به اوکراین را محکوم کرد

13/03/1401 11:57 ب.ظ

مسکو تحویل هلیکوپترهای روسی افغانستان به اوکراین را محکوم کرد العربيه_فارسى

به گزارش خبرگزاری روسیه «تاس»، در این بیانیه که جمعه 13 خرداد منتشر شده آمده است: «در میان اظهارات واشنگتن در مورد ارسال کمک‌های نظامی جدید به کی‌یف، متوجه نقض آشکار دیگر تعهدات بین‌المللی توسط طرف آمریکایی شدیم. بسته کمک به اوکراین که در اول ژوئن توسط دولت آمریکا اعلام شد، از جمله شامل 4 فروند هلیکوپتر Mi-17 است که کشور ما قبلاً برای عملیات انحصاری در افغانستان در اختیار آمریکا قرار داده بود.

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما همچنین متذکر می‌شویم که آمریکا به طور غیرمسئولانه‌ای در حال تأمین موشک‌های دوربرد و سامانه‌های توپخانه‌ای به اوکراین است. قاطعانه چنین اقداماتی از سوی ایالات متحده که چشم‌انداز حل و فصل مسالمت‌آمیز درگیری در اوکراین را به تاخیر می‌اندازد را محکوم می‌کنیم».

زاخاروا گفت که مسئولیت عواقب این‌گونه اقدامات بر عهده واشنگتن و مقامات کیف است. این بیانیه وزارت خارجه روسیه در پی آن صادر شد که گزارش‌هایی از فرستادن هلیکوپترهای مورد استفاده ارتش دولت سابق افغانستان به اوکراین نشر شد.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

صدمین روز حمله روسیه به اوکراین؛ ششمین بسته تحریمی علیه مسکو | DW | 03.06.2022ششمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه تصویب شد. صادرات نفت و بزرگترین بانک روسیه هدف این تحریم‌ها هستند. به گفته رئیس پارلمان اوکراین از آغاز تجاوز نظامی روسیه به طور میانگین روزی ۱۰۰ اوکراینی کشته شده‌اند.

وزیر اقتصاد آلمان: زمان به ضرر مسکو عمل می‌کند | DW | 02.06.2022صدراعظم سابق آلمان در اولین موضع‌گیری در باره جنگ در اوکراین، تلاش‌های اروپا، آمریکا، سازمان ملل و گروه هفت علیه این تهاجم را ستود. وزیر اقتصاد آلمان پیش‌بینی کرد که اقتصاد روسیه بر اثر تحریم‌ها به زودی به خط پایان برسد. با این تفاوت روسیه به خط پایان رسیده بود که این جنگ را شروع کرد. تحریم ها علیه روسیه برداشته شود جنگ پایان می یابد

پیشروی روسیه در شهر سیورودونتسک ادامه داردوزارت دفاع بریتانیا اعلام کرد که نیروهای روسیه بخش اعظم شهر سیورودونتسک، در استان لوهانسک، در شرق اوکراین را تصرف کرده‌اند و به پیشروی پایدار در جبهه دونباس ادامه می‌دهند.

نخستین سفر مقام‌های دیپلماتیک هند به افغانستان پس از بازگشت طالبان به قدرتهند سعی دارد سفر هیئت رسمی خود به افغانستان را کم‌اهمیت جلوه دهد، طالبان اما خواستار بازگشایی سفارت هند شد و این را نشانه‌ای از «آغاز خوب» توصیف کرد.

دادگاه امبر هرد را به پرداخت پانزده میلیون دلار به جانی دپ محکوم کردهیات منصفه دادگاهی در ایالت ویرجینای آمریکا روز چهارشنبه پس از یک دادرسی شش هفته‌ای رای داد که امبر هرد، بازیگر هالیوود، به جانی دپ، همسر سابق خود افترا زده است تا او را بدنام کند. بزرگوار جوري گريم كرده كه يعني من خيلي شكسته شدم

اسرائیل تهدید کرد که صحنه جنگ را به داخل خاک ایران انتقال خواهد دادیائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل تهدید کرد چنانچه ایران علیه کشورش اقدام کند و درگیری‌ها را به پشت مرزهای اسرائیل بکشاند، تل‌آویو صحنه جنگ را به داخل خاک setarehmihan ما سالهاست که جنگ از مرزهامون عبور کرده وبه سفره هامون رسیده تدابیر_آخوندی این جنگ را شما شروع میکنید و ما تمامش میکنیم بن سلمان ۲۰۱۷ : نبرد(جنگ) را به داخل ایران منتقل می کنیم وزیر خارجه تار عنکبوت ۲۰۲۲: اگر ایران قصد حمله به ر.ص را داشته باشد، ر.ص جنگ را به داخل منقل می کنیم 😂

به گزارش خبرگزاری روسیه «تاس»، در این بیانیه که جمعه 13 خرداد منتشر شده آمده است: «در میان اظهارات واشنگتن در مورد ارسال کمک‌های نظامی جدید به کی‌یف، متوجه نقض آشکار دیگر تعهدات بین‌المللی توسط طرف آمریکایی شدیم. بسته کمک به اوکراین که در اول ژوئن توسط دولت آمریکا اعلام شد، از جمله شامل 4 فروند هلیکوپتر Mi-17 است که کشور ما قبلاً برای عملیات انحصاری در افغانستان در اختیار آمریکا قرار داده بود.»Advertisement

در ادامه این بیانیه آمده است: «ما همچنین متذکر می‌شویم که آمریکا به طور غیرمسئولانه‌ای در حال تأمین موشک‌های دوربرد و سامانه‌های توپخانه‌ای به اوکراین است. قاطعانه چنین اقداماتی از سوی ایالات متحده که چشم‌انداز حل و فصل مسالمت‌آمیز درگیری در اوکراین را به تاخیر می‌اندازد را محکوم می‌کنیم».

زاخاروا گفت که مسئولیت عواقب این‌گونه اقدامات بر عهده واشنگتن و مقامات کیف است.

این بیانیه وزارت خارجه روسیه در پی آن صادر شد که گزارش‌هایی از فرستادن هلیکوپترهای مورد استفاده ارتش دولت سابق افغانستان به اوکراین نشر شد.

همچنان ویدیویی منتشر شده است که نشان می‌دهد یک هلیکوپتر Mi-17 سابق نیروی هوایی افغانستان در خدمت نیروهای اوکراین قرار گرفته است.