مردم ارمنستان در سالگرد جنگ دوم قره‌باغ به آینده خود بدبین هستند

19/08/1400 03:48 ب.ظ

در اولین سالگرد جنگ دوم قره باغ که با پیروزی آذربایجان به پایان رسید، مردم ارمنستان نسبت به آینده خود خوشبین نیستند. - خبرگزاری آناتولی

در اولین سالگرد جنگ دوم قره باغ که با پیروزی آذربایجان به پایان رسید، مردم ارمنستان نسبت به آینده خود خوشبین نیستند.در اولین سالگرد جنگ دوم قره باغ که با پیروزی آذربایجان به پایان رسید، مردم شهر ایروان پایتخت ارمنستان نسبت به آینده خود بدبین بوده و برخی از شهروندان نیز مایل به صلح و گفت‌وگو هستند.

ارمنستان که با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق استقلال خود را به دست آورد، پس از پیروزی آذربایجان در منطقه قره‌باغ از روند همکاری های منطقه‌ای حذف شد. مردم ارمنستان نتوانستند از فرصت‌هایی که در بسیاری از فرآیندها از جمله خطوط انتقال انرژی، کریدورهای حمل‌ونقل، فرصت‌های تجاری و همکاری‌های سیاسی منطقه‌ای به ارمغان می‌آورد، بهره‌مند شوند.

جنگ دوم قره‌باغ بین ارمنستان و آذربایجان از هر نظر برای ارمنی‌ها ویرانگر بود. در 10 نوامبر سال گذشته، طرفین طی بیانیه‌ مشترک توافق آتش‌بس امضا کردند. این شکست باعث کودتا و ناآرامی اجتماعی در ارمنستان شد. headtopics.com

آراکلیان کامو که در جنگ اول قره‌باغ به عنوان کاپیتان در ارتش ارمنستان خدمت می‌کرد، به خبرنگار آناتولی با بیان اینکه در جنگ اول قره‌باغ هم زمین و هم فرزندان خود را از دست داده‌اند گفت: «البته ما به دلیل از دست دادن زمین بسیار ناراحت هستیم. ما جوانان 18-20 ساله را از دست دادیم نسلی ناپدید شد وضعیت غم انگیز است. آذربایجان و ترکیه در منطقه در یک جبهه قرار دارند. ایران دوست ماست.

ارمنیها در سرزمینهای آزربایجان، مهاجرند نه ملت بومی. بنابرین ارمنیهای مهاجر حق هیچگونه گستاخی به ملت و حکومت آزربایجان و تشگیل حکومت ارمنی و ارمنستان ندارند ارمنیها بایستی از توهمات ذهنی استعمار جهانی بیدار شوند شهروند آزربایجان باشند و یا سر زمینهای آزربایجان را ترک کنند.

ادامه مطلب:
aa_persian »

مردم ترکیه به مناسبت سالگرد درگذشت آتاترک به وی ادای احترام کردندمردم ترکیه در ساعت 9:05 دقیقه صبح امروز به مناسبت سالگرد درگذشت آتاترک، به وی ادای احترام کردند. - خبرگزاری آناتولی

صعود 'کرونا مثبت‌ها' در برخی استان‌های غربی / استقبال کمِ مردم از واکسیناسیون در شهرهای قرمزدبیر کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به چرایی روند صعودی کرونا و قرمز شدن برخی شهرها در استان‌های غربی کشور، گفت: در صورت عدم اقبال مردم نسبت به انجام واکسیناسیون علیه کرونا و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، وقتی شهری وارد وضعیت قرمز شده و تعداد موارد مثبت و میزان بستری افزایش یابد، علی‌رغم انجام واکسیناسیون در کشور، می‌تواند عامل ایجاد پیک بعدی باشد.

دانش‌آموزان دختر در مدارس بنیاد معارف ترکیه در افغانستان به سر کلاس‌های‌شان بازگشتندرئیس بنیاد معارف ترکیه از بازگشت دانش‌آموزان دختر به سر کلاس‌های‌شان در مدارس این بنیاد در افغانستان خبر داد. - خبرگزاری آناتولی

ویدئو؛ بازگشت لاک‌پشت‌ها به دامن طبیعت به پاس مبارزه با جنگل‌زدایی در آمازون کلمبیاییاین حیوانات پس از آنکه پیمانی برای مبارزه با جنگل‌زدایی غیرقانونی در منطقه آمازون کلمبیا به امضا رسید در سواحل رودخانه «پوتومایو» واقع در جنوب این کشور رها شدند.

شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران در مظان اتهام حمله به اقامتگاه کاظمی | DW | 08.11.2021مقامات امنیتی عراق مسئولیت حمله پهپادی به اقامتگاه کاظمی را برعهده شبه‌نظامیان مورد حمایت جمهوری اسلامی اعلام کرده‌اند. در جریان حمله پهپادی به اقامتگاه نخست‌وزیر عراق، دست‌کم هفت نفر از محافظان او مجروح شده بودند. 😂😂برا همین قبلش یارو از خونه رفته.نمایش چرند اگر ایران یا متحدین ایران میخواستند او را بزنند به این دقت میتوانستند، میتوانند و بهتر خواهند توانست او را هرجا که باشد بزنند. به دقت این سلاح توجه کنید

نرخ تورم سالانه در استان تهران به بیش از ۴۱ درصد رسید | DW | 08.11.2021آمار دولتی حکایت از افزایش مهار نشده بهای کالاهای مصرفی در بازارهای تهران و دیگر استان‌های این کشور دارد. بهای برخی از کالاها و از جمله سبزیجات در محاسبه نقطه‌ای نسبت به مهرماه سال گذشته افزایشی ۹۰ درصدی داشته است. حتی پانسمانهای بیماران پروانه هم گران شده... 'فراموشی صورت مسئله' خروج یکجانبه ایالات متحده از برجام و تحریم های ظالمانه و دنباله روی دولت‌های ضعیف ،غیر مستقل وپاچه خوار استعمار البته؛ آستانه سال چهارم گام دوم انقلاب اسلامی مردم مقاوم ایران این هم از افزایش نرخ غذا در سوئد 'زمانیکه نرخ تورم در سوئد پس از سال 2018 - 1.6% است نرخ تورم غذا طی دو سال جاری 6.1% است'