مدیر پردیس سینمایی مگامال گفت که در نوروز امسال مردم به دلیل واکسیناسیون همگانی، سفر را به سینما رفتن ترجیح دادند. وی ادامه داد: میزان حضور مردم در سینماها هم دو دلیل مشخص دارد؛ اول اینکه با وجود واکسیناسیون گسترده اما همچنان بخشی از مردم از حضور در فضای بسته مثل سینما وحشت دارند و به خاطر همین به سینما نمیآیند که فیلم ببیند.
دوم هم مربوط به حجم سفرهای امسال است، بعد از دو سال که مردم مسافرت نرفتند، به سفر رفتند و این یعنی آنها سفر رفتن را به سینما رفتن ترجیح دادند.
قنبری در مورد پیش بینیاش از فروش امسال سینما خاطرنشان کرد: قطعا با برنامهریزی درست و اکران به موقع فیلمها میتوان به فروش امسال امیدوار بود. اگر تا آخر سال هر دو ماه یک بار چند فیلم اکران شود، ما با استقبال مردم از سینما روبرو خواهیم شد.
مدیر پردیس سینمایی مگامال در مورد سخنان رییس سازمان سینمایی در مورد اینکه به زودی امکان بلیت فروشی برای سینماها از سینما تیکت گرفته خواهد شد، گفت: معمولا فروش ما ۹۰ درصد اینترنتی و ۱۰ درصد حضوری است و از این ۹۰ درصد، ۹۵ درصد به سینما تیکت و باقی به گیشه هفت و ایرانتیک اختصاص دارد. headtopics.com
وی ادامه داد: حذف این سامانه فروش بلیت با توجه به نفوذش در جامعه، تاثیر فراوانی در فروش سینماها خواهد داشت و با توجه به تجربه ۱۰ ساله سینما تیکت که در این سالها به کمک سینما آمده است و جلوی بسیاری از بحرانها و مشکلات را گرفته است، حذف این سامانه اتفاق و تصمیم درستی نیست.
مشاهده دوباره یوز آسیایی در خراسانشمالی/ امیدها برای تداوم نسل یوزها زنده شد- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim
اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>
افزایش صادرات ترکیه به کشورهای همسایه در ترکیه در سه ماهه اول سالصادرات ترکیه به کشورهای همسایه در سه ماهه اول سال جاری با 30.4 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 5.6 میلیارد رسید. - خبرگزاری آناتولی
واکنشها به حملات اخیر به طلاب و روحانیون در ایرانحمله با چاقو به چند روحانی در حرم امام رضا در شهر مشهد ایران با واکنش شمار زیادی از مقامات و شخصیتهای دینی این کشور مواجه شده است. - خبرگزاری آناتولی
بازداشت دو نفر به نامهای آرین طاهرزاده و حیدر علی به دست ماموران فدرال در واشینگتنماموران افبیآی در واشینگتن، پایتخت ایالات متحده، روز چهارشنبه دو نفر را که خود را مامور فدرال و کارمند وزارت امنیت داخلی آمریکا معرفی میکردند بازداشت کردند. احتمالا میخاستن به رابرت مالی(نفوذی مستقیم علی خامنه ایی در کابینه بایدن) حقوقش رو بدهند
مرگ رانندهای که در بخارست خودرویش را به ورودی سفارت روسیه «کوبید»پلیس رومانی روز چهارشنبه خبر داد راننده خودرویی که با در ورودی سفارت روسیه در بخارست برخورد کرده و آتش گرفته بود جان خود را از دست داده است.
حمله به سه طلبه در مشهد؛ واکنشها، ابهامها، گمانهزنیها | DW | 06.04.2022هنوز بسیاری از جزئیات حمله به سه طلبه در مشهد روشن نشده اما مقامهای محلی و دادستانی میگویند ضارب 'تفکرات تکفیری' دارد. روزنامه کیهان نوشته از حادثه مشهد بوی یک توطئه و 'تفرقهافکنی بین شیعه و سنی' به مشام میرسد. مانند رژیم ایران ۴۳ سال تکفیری تروریست های وحشی ها کمونیست های وحشی ها بی رحم ها ترویج خشونت ها نابودی ها غارت ایران می کنند در اصل دشمن ایران ایرانی ها خدا جهان منطقه رژیم ایران است که با قدم های نجس نحس شان جهان رو به سرعت نابود بی آب می کنند حالا چرا به آخوند خرپیره میگید طلبه؟
تسنیم: عامل حمله به سه طلبه در مشهد «ازبکتبار» است؛ بازداشت شش متهم دیگرخبرگزاری تسنیم عامل حمله به سه طلبه شیعه در مشهد را «عبداللطیف مرادی، ۲۱ ساله و ازبکتبار» معرفی کرد که «یک سال پیش غیرقانونی از پاکستان وارد ایران شده» و در مشهد ساکن بوده است. باز هم مهاجرین افغانستانی در ایران به جرم افراطتیونی که سالها از دست انها در بدبختی زندگی کردن زیر ضرب و شتم خیابانی متعصبین و برادر مسلمان ایرانی خود قرار میگیرد ... ای باید روشن شود ازبک افغانستان است یااز ازبکستان من کاری ندارم این طرف اومده آخوند کشته همه هم خوشحالن ولی دیدگاه افغانهای سنی اینه که کشتن شیعه مسیحی و هر کسی که مسلمان غیر سنی باشه حلال و بلکه واجبه و باعث رفتنشون به بهشت می شه، این مطلب رو به کرات از زبان پیمانکاران افغان شنیدم که شفاف یا درلفافه گفتن