ناصر سراج، نماینده رییس قوه قضاییه روز ۱۶ مهرماه گفت در سال گذشته ۸۰ رسانه در ایران محکوم شدند. او اظهار کرد در طی سال ۹۷، ۱۸ جلسه هیات منصفه برگزار شده که طی آن ۸۰ رسانه در تهران و شهرستانها محکوم شدند. او البته گفت عمدتا محکومیتهای آنها مالی بوده است.
طبق گفتههای قاضی سراج، علاوه بر اینها در سال گذشته ۷۵ نشریه حکم برائت گرفتند و دادگاه برخی از نشریات نیز هنوز در صف نوبت تجدید وقت هستند. براساس گفتههای نماینده قوه قضاییه در سال ۹۷، ۱۵۰ رسانه کارشان به دادگاه کشیده که از این تعداد ۸۰ رسانه محکوم شدهاند و آمار نشریاتی نیز که در نوبت تجدید وقت دادگاه هستند مشخص نیست.
قاضی سراج در نشست خبری خود گفت بنای هیات منصفه مطبوعات در سال گذشته مذاکره با مطبوعات و پیشگیری از جرایم بوده و «محکومیتها با درجه حداقل در هیات منصفه مطبوعات» به اجرا در آمده است. در استان تهران ۲۱ نفر عضو هیات منصفه مطبوعات هستند و در سایر استانها تعداد اعضای هیات منصفه به ۱۴ نفر میرسد. به گفته سراج، به طور کلی ۴۴۱ نفر عضو هیات منصفه مطبوعات را تشکیل میدهند که البته نام اکثر آنها رسانهای نشده و نامشخص است.
در سالهای گذشته بیشترین درگیری رسانهها مخصوصا رسانههای چاپی مشکل گرانی و کمبود کاغذ با نرخ دولتی بوده که حتی باعث تعطیلی برخی از نشریات شده است.
ناصر سراج، نماینده رییس قوه قضاییه روز ۱۶ مهرماه گفت در سال گذشته ۸۰ رسانه در ایران محکوم شدند. او اظهار کرد در طی سال ۹۷، ۱۸ جلسه هیات منصفه برگزار شده که طی آن ۸۰ رسانه در تهران و شهرستانها محکوم شدند. او البته گفت عمدتا محکومیتهای آنها مالی بوده است.
طبق گفتههای قاضی سراج، علاوه بر اینها در سال گذشته ۷۵ نشریه حکم برائت گرفتند و دادگاه برخی از نشریات نیز هنوز در صف نوبت تجدید وقت هستند.
براساس گفتههای نماینده قوه قضاییه در سال ۹۷، ۱۵۰ رسانه کارشان به دادگاه کشیده که از این تعداد ۸۰ رسانه محکوم شدهاند و آمار نشریاتی نیز که در نوبت تجدید وقت دادگاه هستند مشخص نیست.
قاضی سراج در نشست خبری خود گفت بنای هیات منصفه مطبوعات در سال گذشته مذاکره با مطبوعات و پیشگیری از جرایم بوده و «محکومیتها با درجه حداقل در هیات منصفه مطبوعات» به اجرا در آمده است.
در استان تهران ۲۱ نفر عضو هیات منصفه مطبوعات هستند و در سایر استانها تعداد اعضای هیات منصفه به ۱۴ نفر میرسد. به گفته سراج، به طور کلی ۴۴۱ نفر عضو هیات منصفه مطبوعات را تشکیل میدهند که البته نام اکثر آنها رسانهای نشده و نامشخص است.
در سالهای گذشته بیشترین درگیری رسانهها مخصوصا رسانههای چاپی مشکل گرانی و کمبود کاغذ با نرخ دولتی بوده که حتی باعث تعطیلی برخی از نشریات شده است. اما فقط توقیف و تعطیلی برخی از روزنامههای مطرح و عمدتا منتشر شده در تهران رسانهای میشود در حالی که خبر دادگاهی بسیاری از نشریات و سایتهای محلی در سکوت طی میشود.
توقیف روزنامه قانون در اسفند ۹۷ یکی از پرسروصداترین خبرهای مطبوعات بود. این روزنامه به دلیل انتشار تصویر دیدار بشار اسد، رییس جمهور سوریه با آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران با تیتر «مهمان ناخوانده» بود.
همچنین هفتهنامه «صدا» در اردیبهشت ۹۸ با حکم شعبه چهارم دادسرای فرهنگ و رسانه توقیف شد. دلیل توقیف آن مقاله اصلی آخرین شماره هفتهنام با عنوان «دو راهی جنگ و صلح» عنوان شد که به همراه عکسی از یک ناو آمریکایی بر روی جلد منتشر شده بود.