محمدعلی نجفی به زندان بازگشت

08/06/1398 06:47 ب.ظ

محمدعلی نجفی، شهردار پیشین تهران که به جرم قتل همسر دومش از سوی دادگاه به قصاص و زندان محکوم شده بود، تنها دو روز پس از آزادی با قرار وثیقه به زندان بازگردانده شد. یکی از نزدیکان آقای نجفی گفته است او 'فکرش را هم نمی‌کرد که بعد از دو روز دوباره بازداشت و روانه زندان' شود.

Tasnim

محمدعلی نجفی، شهردار پیشین تهران که به جرم قتل همسر دومش، میترا استاد از سوی دادگاه به قصاص و زندان محکوم شده بود، تنها دو روز پس از آزادی با قرار وثیقه به زندان بازگردانده شد. محمدجواد حشمتی، رئیس کل دادگستری استان تهران امروز جمعه ۸ شهریور خبر بازگشت آقای نجفی به زندان اعلام کرد و دلیل آن را"جنبه عمومی جرم قتل" و"محکومیت بابت نگهداری سلاح غیرمجاز" دانست.

یکی از نزدیکان آقای نجفی گفته است او"فکرش را هم نمی‌کرد که بعد از دو روز دوباره بازداشت و روانه زندان" شود. روزنامه همشهری در مصاحبه با این فرد که نامش را منتشر نکرده نوشته است:"حدود ساعت ۱۱ شب پنجشنبه با وکیل آقای نجفی تماس گرفته و از ایشان خواسته شد که امروز همراه نجفی به دادگاه برود".

به گفته این شخص او همراه با نجفی امروز به دادگاه مراجعه کردند و"آقای نجفی وارد و از ورود ما ممانعت شد و بعد از یک ساعت یعنی حدود ساعت ۱۱ اعلام شد که ایشان دوباره بازداشت شده است".حمیدرضا گودرزی، وکیل آقای نجفی، دلیل آزادی او را منتفی شدن مجازات قصاص با رضایت خانواده استاد و در نتیجه تبدیل قرار بازداشت موقت موکلش به قرار وثیقه اعلام کرد. headtopics.com

۲۳ مرداد ماه مسعود استاد، برادر میترا استاد در پستی اینستاگرامی اعلام کرد که خانواده‌اش محمد علی نجفی را بخشیده‌اند.

ادامه مطلب:
bbcpersian »

بازگشت محمدعلی نجفی به زنداندادستان استان تهران از بازگشت محمدعلی نجفی به زندان خبر داد.

شکایت زنی که به تنهایی در زندان دنور آمریکا مجبور به زایمان شدطبق ویدئوی دوربین‌های نظارتی زندان دنور که توسط وکیل این زندانی منتشر شده است، خانم سانچز روی تخت زندان دراز کشیده و قبل از اینکه خود اقدام به زایمان کند در حال جیغ کشیدن است.

محمد علی نجفی به علت جنبه عمومی جرم قتل به زندان بازگشتچهارشنبه ششم شهریور، حمید گودرزی وکیل آقای نجفی از آزادی موکلش با تودیع وثیقه یک میلیارد تومانی خبر داده بود.

مایک پنس: با خروج از توافق هسته‌ای ایران به دوران سوءاستفاده از آمریکا پایان دادیممایک پنس: با خروج از توافق هسته‌ای ایران به دوران سوءاستفاده از آمریکا پایان دادیم معاون رئیس جمهوری آمریکا ضمن اشاره به شکست داعش در مناطقی که تصرف کرده بودند گفت: ما اسلام رادیکال را از مناطقی که در دست داشتند بیرون راندیم و دیگر خلافت اسلامی وجود ندارد

مایک پنس: با خروج از برجام، به سواستفاده ایران از آمریکا پایان دادیممعاون رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی نخ‌نما مدعی شد که ترامپ برای پیش بردن راهبرد قرار دادن آمریکا در اولیوت، از توافق هسته‌ای سال 2015 ایران با قدرت‌های جهان خارج شده است.

آمریکا چهار ایرانی را به اتهام انتقال پول از سپاه به حماس تحریم کردآمریکا بانک لبنانی را به اتهام ارتباط با حزب‌الله و چهار ایرانی را به اتهام انتقال پول از سپاه به حماس و حزب‌الله تحریم کرد