محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی برداشته شد

05/02/1401 10:43 ق.ظ

محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی برداشته شد خبرگزاری قوه قضاییه خبر داد که صبح امروز محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی در خیابان پاستور، برطرف شد، اما اصل مراقبت از وی همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری قوه قضاییه خبر داد که صبح امروز محدودیت فیزیکی مقابل منزل میرحسین موسوی در خیابان پاستور، برطرف شد، اما اصل مراقبت از وی همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری میزان نوشته است: از سال ۸۹ و به دلیل ادامه یافتن اقداماتِ ضد امنیت ملی و برهم زننده آرامش مردم که توسط برخی از سران فتنه ۸۸ و اطرافیان آن‌ها صورت می‌پذیرفت، شورای عالی امنیت ملی بر اساس مصوبه‌ای، برخی محدودیت‌ها در خصوص رفت و آمد دو تن از سران فتنه را اعمال کرد . این محدودیت‌ها در طول سال‌های گذشته با روندی کاهنده ادامه داشت و مشخصا متناسب با رفتارهای آن‌ها در میزان رعایت نظم عمومی و آرامش جامعه، تنظیم می‌شد. در ماه‌های اخیر با اغماض نسبت به کارنامه‌ این افراد در فتنه‌ ۸۸، محدودیت‌ها به حداقل رسیده بوده است. امروز صبح محدودیت فیزیکی مقابل منزل یکی از این افراد در خیابان پاستور تهران، رفع شد تا رفت و آمد برای همسایه‌ او نیز تسهیل شود. اصل مراقبت از فرد یاد شده با هدف پیشگیری از هرگونه آسیب به وی یا اقدامات خلاف قانون از سوی او، همچنان برقرار است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

کس ننه سگ های محصور کوچه اختر و کل خبرنگاران و دست اندرکاران مادرجنده ایسنا. میر حسین به کیر ما هم نیست حتی.

شکر ۶ نرخی شد/ افزایش ۲۷۰ درصدی در سال گذشتهدبیر اتحادیه بنکداران گفت: بعد از اینکه ارز ترجیحی برای واردات شکر حذف و واردات این کالای اساسی با ارز نیمایی صورت گرفت شاهد افزایش نرخ شکر در بازار بودیم.

قطع گزینشی اینترنت معلمان برای جلوگیری از شرکت در تجمعدر تجمع سراسری معلمان و بازنشستگان فرهنگی که روز اول اردیبهشت ۱۴۰۱ با فراخوان قبلی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان در ایران برگزار شد،اینترنت و امکان برقراری تماس تلفنی بصورت موردی برای برخی از فعالان صنفی قطع شده بود. اعتراضات_سراسری_معلمان

ابلاغ پیام همدردی رهبر انقلاب به خانواده شهدای حوادث تروریستی اخیر افغانستانپیام همدردی رهبر انقلاب به خانواده شهدای حوادث تروریستی اخیر افغانستان ابلاغ شد. برای قالیباف پیامی نداشتند ؟؟؟

پلنگ سرگردان در قائم‌شهر با شلیک دو گلوله کشته شدپلنگ سرگردان در قائم‌شهر با شلیک دو گلوله کشته شد پلنگ سرگردان در قائم‌شهر هدف تیراندازی ماموران پلیس قرار گرفته و کشته شد. حکومتی که نمیتواند یک پلنگ را بدون گشتن، مهار و افسون کنید بگیرد باید جمع کند از ایران برود

پلنگ سرگردان در خیابان‌های قائم‌شهر ایران باعث وحشت مردم شدیک قلاده پلنگ سرگردان در خیابان‌های قائم‌شهر در شمال ایران وحشت مردم شهر را در پی داشت. - خبرگزاری آناتولی

امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون ارشد فراهم شدامکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان شرکت کننده در آزمون‌ کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ و بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور فراهم شد.