مجله فوربس؛ آلمان با ١٣۴ میلیاردر در اروپا پیشتاز است | DW | 08.04.2022

19/01/1401 08:05 ب.ظ

مجله آمریکایی فوربس در جدیدترین شمارە خود فهرست میلیاردرهای جهان را منتشر کرد. ایلان ماسک، جف بزوس و بیل گیتس رتبه‌های یک تا سوم این فهرست را به خود اختصاص دادەند. آلمان هم با ١٣۴ میلیاردر در اروپا پیشتاز است.

مجله آمریکایی فوربس در جدیدترین شمارە خود فهرست میلیاردرهای جهان را منتشر کرد. ایلان ماسک، جف بزوس و بیل گیتس رتبه‌های یک تا سوم این فهرست را به خود اختصاص دادەند. آلمان هم با ١٣۴ میلیاردر در اروپا پیشتاز است. سه جایگاه نخست فهرست فوربس در اختیار ایلان ماسک، مالک تسلا، جف بزوس، مالک آمازون و بیل گیتس، مالک مایکروسافت است. ثروت هر سه این مردان بیشتر از ١٠٠ میلیارد دلار آمریکا تخمین زده شدە است.

ثروت ماسک بیشتر از ٢٠٠ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود کە یک رکورد محسوب می‌شود.بر اساس گزارش فوربز، تا سال ٢٠٢٢ میزان دارایی ابرثروتمندان آلمانی در مجموع حدود ۵۵٠ میلیارد یورو است.

جوان‌ترین میلیاردر فهرست نیز یک آلمانی است."کوین دیوید لمان" ١٩ ساله، پسر یکی از سهامداران فروشگاه‌های زنجیره‌ای"دی. ام." (DM) است کە محصولات آرایشی و بهداشتی عرضه می‌کند. او در هجدهمین سالگرد تولدش، سهامی به ارزش ٢.٨ میلیارد یورو از پدرش هدیه گرفت.

براساس این فهرست ٣٠ اسرائیلی نیز جزو ثروتمندترین افراد جهان هستند. فهرست اعراب ثروتمند در سال ٢٠٢٢ نسبت به فهرست سال گذشته تغییر چندانی نداشته، اما پس از مرگ مجید الفتیم، میلیاردر اماراتی در دسامبر ٢٠٢١، تعداد عرب‌های میلیاردر به ٢١ نفر کاهش یافته است.این مجله آمریکایی در طبقه بندی سالانه خود ٣٢٧ زن را در فهرست ثروتمندان میلیاردی قرار دادە است. headtopics.com

ادامه مطلب:
dw_persian »

کرملین: تعداد قابل توجهی از نظامیان خود را در اوکراین از دست دادیمسخنگوی کاخ کرملین گفت که روسیه تعداد قابل توجهی از نظامیان خود را در حمله به اوکراین از دست داده است. - خبرگزاری آناتولی

آمریکا: نبرد مهمی در شرق اوکراین در پیش است؛ روسیه پیش‌نویس توافق صلح را نپذیرفتوزیر خارجه ترکیه می‌گوید گزارش‌های مربوط به کشتار دسته‌جمعی در شهر بوچا، مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین را تحت‌الشعاع قرار داده‌ است.

آمریکا: اجازه تبدیل منابع مالی ایران در صندوق بین‌المللی پول را به دلار نمی‌دهیمبا توجه به تحریم‌های آمریکا علیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی، تبدیل منابع «اس‌دی‌آر» ایران به دلار و دریافت آن غیرممکن است. سرشو خوردین خودتون با دستای خودتون میارید میدید به گه خوری هم میافتین شما خر کی باشین که اجازه بدین یا نه 43 سال هیچ گهی نتونستین بخورین تو این روزای آخرتون که عمرا بتونید

مسئولان قطری «استثمار» کارگران در جریان ساخت ورزشگاه‌های جام جهانی را پذیرفتندسازمان عفو بین الملل پیش از این در گزارشهای متعددی از «استثمار و مرگ کارگران حین کار» سخن گفته بود.

کانادا پروژه نفتی بحث‌برانگیز در سواحل نیوفاندلند را تصویب کرد | DW | 07.04.2022دولت کانادا به رغم مخالفت محققان و فعالان زیست محیطی پروژه نفتی بحث برانگیز نیوفاندلند را تایید کرد. بر اساس این پروژه کانادا می‌تواند در ظرف ۳۰ سال ۳۰۰ میلیون بشکه نفت در میدان نفتی خود در اقیانوس اطلس تولید کند.

مردم در نوروز سفر را به سینما رفتن ترجیح دادند/ تبعات حذف سینماتیکت از چرخه اکرانمدیر پردیس سینمایی مگامال گفت که در نوروز امسال مردم به دلیل واکسیناسیون همگانی، سفر را به سینما رفتن ترجیح دادند.