مجلس یازدهم؛ جایی برای طرح مسایل اقلیت‌ها نیست

  • 📰 iranwire
  • ⏱ Reading Time:
  • 81 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 36%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

تلاش برای استیفای حقوق اقلیت‌های قومی و مذهبی، از جمله وعده‌هایی است که خوشایند شورای_نگهبان نیست و طرح آن نیز می‌تواند زمینه‌ساز رد صلاحیت کاندیداهای ورود به مجلس شورای اسلامی شود. اقلیت‌های_مذهبی

تلاش برای استیفای حقوق اقلیت‌های قومی و مذهبی، از جمله وعده‌هایی است که خوشایند شورای نگهبان نیست و طرح آن نیز می‌تواند زمینه‌ساز رد صلاحیت کاندیداهای ورود به مجلس شورای اسلامی شود. با این حال، این مطالبه در تعدادی از استان‌های کشور چنان جدی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و عده‌ای نیز با علم به امکان رد صلاحیت شدن، باز آن را نادیده نمی‌گیرند و برای «برابری» می‌ایستند.رد صلاحیت

روبه‌رو و از رقابت‌های انتخاباتی حذف شد، از جمله چهره‌های مجلس دهم بود که به صراحت از شورای نگهبان بابت ممانعت از ورود یک عضو زرتشتی شورای شهر یزد به این شورا انتقاد کرد و خواستار حقوق برابر برای همه ایرانیان بود. : «پروژه‌ای که همواره دغدغه‌ام بوده، پروژه مدارا، مدنیت، انسانیت میان اقوام، قبایل، فرهنگ‌ها و مذاهب در استان کردستان و همه ایران بوده و هست. هیچ‌گاه تایید نکردم تفکری که در آن یک شهروند زرتشتی به خاطر دین خود از ورود به شورای شهرش ممنوع شود.

بررسی‌های «ایران‌وایر» نشان می‌دهند حداقل در شش استان کشور، مساله اقلیت‌ها از مسایل جدی و اولویت‌های پنج‌گانه آن‌ها است. هرچند در بقیه استان‌ها نیز تبعیض و نابرابری وجود دارد ولی به دلیل جدی‌تر بودن سایر مسایل، مساله اقلیت‌ها در اولویت پنج‌گانه آن‌ها قرار نگرفته است.

نمایندگان راه یافته به مجلس از استان‌هایی که با معضل تبعیض و نابرابری مواجه هستند، در طول شش ماه گذشته نه تنها نسبت به وجود تبعیض‌ها اعتراض نکرده و طرحی برای رفع تبعیض‌ها از طریق اصلاح قوانین مطرح نکرده‌اند بلکه به کنارگذاشته شدن خود از کرسی‌های مدیریتی مجلس نیز اعتراض نداشته‌اند. به طوری که یک نفر از نمایندگان سُنی مذهب مجلس در میان نمایندگان سایر اقلیت‌های دینی حاضر در مجلس، در جایگاه هیات رییسه یا ریاست کمیسیون‌های تخصصی مجلس حضور ندارد.

اقلیت‌های دینی و مذهبی به رسمیت شناخته شده در مجلس نماینده دارند ولی در عمل، چه آن‌ها که در مجلس نماینده دارند، مثل مسیحیان، یهودیان، سنی مذهبان و… و چه آن‌ها که در مجلس نماینده ندارند، مثل بهاییان، کسی مشکلات‌شان را در مجلس فریاد نمی‌زند.رد صلاحیت مدافعان حقوق اقلیت‌ها و سپردن نهاد قانون‌گذاری به مبلغان نظام موجود سبب شده است تا مجلس یازدهم جایی برای طرح مسایل و مشکلات اقلیت‌های قومی و مذهبی نباشد.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

آهان مجلس شاسی بلندو میگی مجلس دزدان متحد ومحترم

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 4. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.