مبهم بودن وضعیت پروازهای ایران-ترکیه/ فعلاً بلیت نخرید!

01/06/1399 04:32 ب.ظ

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی: پروازهای ایران-ترکیه با وجود مذاکرات انجام شده هنوز نهایی نشده است، بنابراین از مردم می‌خواهیم که فعلاً بلیت پرواز به ترکیه را خریداری نکنند

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: پروازهای ایران-ترکیه با وجود صحبت‌ها و مذاکرات انجام شده همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، بنابراین از مردم می‌خواهیم که فعلاً بلیت پرواز این کشور که از طریق هواپیمایی ترکیه انجام می‌شود را خریداری نکنند. حتی اخیرا جلال ابراهیمی - رییس خانه اقتصاد ایران و ترکیه - از دو زمان احتمالی برای از سرگیری پروازهای مشترک میان ایران و ترکیه خبر داد.

وی در این باره به ایسنا گفت: در روزهای اخیر یکی از مقامات ترک اعلام کرده که احتمالا شرایط برقراری مجدد پروازهای ایران – ترکیه در ۲۵ مرداد فراهم خواهد شد و ترکیش ایرویز و ایرلاین‌های ایرانی تردد خود را از سر می‌گیرند. البته این موضوع بسته به میزان شیوع کرونا دارد و در صورتی که اوضاع تا آن زمان بهبود نیابد، احتمالا پروازهای مشترک از ۱۱ شهریور کلید خواهد خورد.

اما با این وجود، خبری از این پروازها نشد و چند روز بعد و در نزدیکی تاریخ مذکور، ایرلاین‌های داخلی اعلام کردند که اتفاق جدیدی درباره پروازهای مسافری ترکیه رخ نداده و هیچ خبر و اطلاعیه رسمی از سوی این کشور به ما اعلام نشده است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

بیش از 28 هزار مهاجر افغان طی یک ماه گذشته از ایران اخراج شدندوزارت مهاجران و بازگشت‌کنند‌گان افغانستان اعلام کرد که بیش از 28 هزار مهاجر این کشور طی یک ماه گذشته به‌صورت اجباری از ایران اخراج شده‌اند. - خبرگزاری آناتولی

رونمایی از دو موشک جدید: ایران به دنبال سلاح‌های بیشتر - BBC News فارسیحسن روحانی رئیس جمهوری ایران در مراسم رونمایی از این محصولات نظامی، خواهان تمرکز بیشتر، بر تولید موشکهای کروز شد.

سندی افشاگر درباره اطلاع مقامات ایران از اعدام‌های تابستان ۶۷ | DW | 20.08.2020سازمان عفو بین‌الملل سندی منتشر کرده که حکایت از اطلاع مقامات جمهوری اسلامی از اعدام‌های سال ۶۷ دارد. رها بحرینی، یکی از کنشگران حقوق بشر، کپی این سند که متعلق به ۱۶ اوت سال ۱۹۸۸ است را منتشر کرده است.

آمریکا رسماً از ایران به شورای امنیت شکایت کرد- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnimمنابع غربی گزارش دادند که وزارت امور خارجه آمریکا با تسلیم شکوائیه‌ای علیه ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد، ایران را به نقض برجام متهم کرده و رسماً خواستار بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران شده است.

حمایت دو سناتور آمریکا از اقدام پرزیدنت ترامپ برای درخواست بازگشت فوری تحریم‌ها علیه ایران♦️ حمایت دو سناتور آمریکا از اقدام پرزیدنت ترامپ برای درخواست بازگشت فوری تحریم‌ها علیه ایران ▪️ سناتور جمهوریخواه جیم ریچ، رئیس كمیته روابط خارجی سنا و سناتور تد کروز عضو این کمیته در دو بیانیه جداگانه از این اقدام پرزیدنت ترامپ حمایت کردند.

بریتانیا،فرانسه و آلمان: از درخواست آمریکا برای احیای تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران حمایت نمی‌کنیممحمد جواد ظریف می‌نویسد آمریکا با تلاش برای استفاده از مکانیسم ماشه، قواعد جاافتادۀ حقوق بین‌الملل و رویه‌هایی که در طول چند قرن شکل گرفته را نادیده گرفته است. بر این اساس لازم است شورای امنیت برای «توقف» آمریکا در سوء استفاده از رویه‌های این شورا وارد عمل شود.

به گزارش ایسنا، از سرگیری پروازهای ایران و ترکیه از اوائل تیر ماه بارها در رسانه‌ها منتشر شد اما با وجود اینکه ترک‌ها این خبر را تایید کرده بودند و برخی اوقات شرکت‌های هواپیمایی داخلی نیز بلیت فروشی خود را در این مسیر پروازی آغاز کرده بودند، به یکباره پروازها لغو می‌شد.

حتی اخیرا جلال ابراهیمی - رییس خانه اقتصاد ایران و ترکیه - از دو زمان احتمالی برای از سرگیری پروازهای مشترک میان ایران و ترکیه خبر داد. وی در این باره به ایسنا گفت: در روزهای اخیر یکی از مقامات ترک اعلام کرده که احتمالا شرایط برقراری مجدد پروازهای ایران – ترکیه در ۲۵ مرداد فراهم خواهد شد و ترکیش ایرویز و ایرلاین‌های ایرانی تردد خود را از سر می‌گیرند. البته این موضوع بسته به میزان شیوع کرونا دارد و در صورتی که اوضاع تا آن زمان بهبود نیابد، احتمالا پروازهای مشترک از ۱۱ شهریور کلید خواهد خورد.

اما با این وجود، خبری از این پروازها نشد و چند روز بعد و در نزدیکی تاریخ مذکور، ایرلاین‌های داخلی اعلام کردند که اتفاق جدیدی درباره پروازهای مسافری ترکیه رخ نداده و هیچ خبر و اطلاعیه رسمی از سوی این کشور به ما اعلام نشده است.

مقصود اسعدی سامانی – دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی- درباره آخرین وضعیت پروازهای مسافری بین دوکشور به ایسنا گفت: با وجود این که ترکیه اعلام کرده بود از اول سپتامبر یعنی یازدهم شهریور ماه پرواز به ایران را از سر می‌گیرد خبرهایی به دست ما می رسد که ممکن است این پروازها انجام نشود بنابراین از مردم می‌خواهیم برای اینکه مانند گذشته با مشکل مواجه نشوند فعلاً بلیط پرواز ترکیش ایرلاینز را خریداری نکنند.

وی افزود: شرایط هنوز مشخص نیست و با وجود اینکه شرکت‌های هواپیمایی داخلی درخواست هایشان را به ترکیه ارائه داده اند هنوز تاییدیه ای دریافت نکردند بنابراین از مردم می‌خواهیم برای اینکه مطمئن باشند پروازشان انجام می شوند تا زمانی که مجوز برای ایرلاین‌های داخلی صادر می شود، صبر کنند از همین طریق به ترکیه سفر کنند.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه اگر قرار است این مجوز به شرکت هواپیمایی ترکیه داده شود باید این کشور به ایرلاین های ایرانی نیز مجوز پرواز بدهد، گفت: این مسئله بسیار بدیهی و روشن است چرا که بر اساس موافقتنامه های دوجانبه ای که در زمینه پرواز بین کشورهای مختلف انجام می شود به هر تعدادی که مجوز پرواز به یک کشور داده می‌شود باید کشور مقابل نیز مجوز پرواز برای ایرلاین های خود به همان تعداد را داشته باشد و کشورهایی که در این بازه زمانی بین یکدیگر موافقت نامه دو یا چند جانبه امضاء می کنند، این شرایط را در نظر می‌گیرند.