مایک پمپئو: هدف اعمال فشار به ایران تغییر رفتار رژیم این کشور است | DW | 28.08.2019

06/06/1398 06:35 ب.ظ

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با خبرنگار شبکه 'ان‌بی‌سی' درباره رویکرد آمریکا در قبال ایران توضیحاتی داده است. اظهارات اخیر ترامپ و پیشنهاد او برای دیدار با رهبران جمهوری اسلامی به پرسش‌هایی دامن زده بود.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با خبرنگار شبکه 'ان‌بی‌سی' درباره رویکرد آمریکا در قبال ایران توضیحاتی داده است. اظهارات اخیر ترامپ و پیشنهاد او برای دیدار با رهبران جمهوری اسلامی به پرسش‌هایی دامن زده بود. مایک پمپئو: هدف اعمال فشار به ایران تغییر رفتار رژیم این کشور است مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با خبرنگار شبکه"ان‌بی‌سی" درباره رویکرد آمریکا در قبال ایران توضیحاتی داده است.

اظهارات اخیر ترامپ و پیشنهاد او برای دیدار با رهبران جمهوری اسلامی به پرسش‌هایی دامن زده بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی خود که پس از پایان اجلاس قدرت‌های اقتصادی عضو گروه هفت G7 در بیاریتز فرانسه برگزار شده بود، از جمله از آمادگی خود برای دیدار با حسن روحانی خبر داده بود. همین موضوع باعث ایجاد تردید‌هایی درباره رویکرد آمریکا در قبال ایران شده بود.

در همین رابطه، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه پنجم شهریور (۲۷ اوت) به پرسش‌های کارن کمپبل، خبرنگار شبکه"ان‌بی‌سی" پاسخ داده است. متن این مصاحبه به طور کامل بر روی خروجی سایت وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شده است. headtopics.com

پمپئو در این گفت‌وگوی اخیر به چند موضوع و از جمله جنگ تجاری با چین و رویکرد آمریکا در قبال کره شمالی پرداخته است. موضوع محوری این گفت‌وگو اما رویکرد آمریکا در قبال ایران بوده است.

ادامه مطلب:
dw_persian »

ارسال پرونده سکه ثامن اواسط هفته آینده به دادگاه/پگاه آهنگرانی به اتهام امنیتی ممنوع‌الخروج استدادستان تهران: پرونده سکه ثامن اواسط هفته آینده به دادگاه ارسال می‌شود پگاه آهنگرانی به دلایل اتهام امنیتی و جرم عمومی ممنوع الخروج شده است پرونده مهناز افشار براساس شکایت شکات مفتوح و در حال رسیدگی است یکی از متهمان پرونده هفت تپه احضار شده است

کمالی‌پور: شکایتی در خصوص دستگیری مازیار ابراهیمی به کمیسیون قضایی مجلس نرسیده است🔻یحیی کمالی‌پور، نایب‌رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین:شکایتی در خصوص دستگیری مازیارابراهیمی به کمیسیون قضایی مجلس نرسیده است/کمیسیون حقوقی قصد ندارد وارد پرونده مازیار ابراهیمی شود این مطلب را اینجا_بخوانیم👇

جهانگیری: دولت برای اداره کشور به تحلیل‌های راهبردی وزارت اطلاعات نیازمند استجهانگیری: دولت برای اداره کشور به تحلیل‌های راهبردی وزارت اطلاعات نیازمند است اقتصاد مقاومتی باید به حدی برسد که کشور در برابر تکانه‌های خارجی مستحکم بماند خودکفایی در تولید بنزین داخلی و تکمیل طرح‌های بنیانی اقدامات هوشمندانه در برابر توطئه‌های دشمنان است

پاسخ مکرون به تمسخر همسرش از سوی رئیس‌جمهوری برزیل: «خیلی گستاخانه» استامانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه روز دوشنبه 26 آگوست 2109 تمسخر همسرش از سوی ژائیر بولسونارو،

سخنگوی طالبان: دستیابی به توافق نهایی با آمریکا نزدیک است | DW | 28.08.2019مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نسبت به کسب توافق با نمایندگان گروه طالبان بر سر استقرار صلح در افغانستان ابراز خوش‌بینی کرد. سخنگوی طالبان نیز تایید کرده که دستیابی به 'توافق نهایی' نزدیک است.

افروغ: وضع قوانین مربوط به شرط سنی برای سینما مفید استعماد افروغ گفت: بسیاری از منتقدان معتقدند نقد فیلم را فقط خود آنها باید بنویسند و افراد دیگر در حوزه‌های دیگر نمی‌توانند به درستی درباره فیلم‌ها قضاوت کنند. این تصور اشتباه است، زیرا سینما همه چیز است. هر فیلمی که روی پرده نقره‌ای می‌آید مجموعه‌ای از اتفاقات در حوزه‌های مختلف است و تقریباً همه مردم با آن درگیر هستند.