مایک پمپئو: فشار آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد داشت

20/06/1399 03:31:00 ب.ظ

مایک پمپئو: فشار آمریکا بر جمهوری اسلامی ایران ادامه خواهد داشت مایک پمپئو در ادامه اظهارات خود تاکید کرد که پرزیدنت ترامپ روشن کرده است ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و راهبردی که او در پیش گرفته این است که آن خطر را برای مردم آمریکا کاهش دهد.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. Print this page وزیر خارجه ایالات متحده تاکید کرد که دولت پرزیدنت ترامپ به اعمال فشار بر رژیم...

Print this page وزیر خارجه ایالات متحده تاکید کرد که دولت پرزیدنت ترامپ به اعمال فشار بر رژیم ایران ادامه خواهد داد. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه ۱۹ شهریور به وقت واشنگتن در مصاحبه با شبکه فاکس گفت: دولت قبلی (آمریکا) به ایرانی‌ها یک مسیر هموار به سمت سلاح هسته‌ای و صدها میلیارد دلار برای ساخت آن سلاح داد. این دولت رویکردی کاملا برعکس را در پیش گرفته و کار را برای رژیم جمهوری اسلامی سخت کرده است و به اعمال فشار بر آن ادامه خواهد داد.

مایک پمپئو در ادامه اظهارات خود تاکید کرد که پرزیدنت ترامپ روشن کرده است ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و راهبردی که او در پیش گرفته این است که آن خطر را برای مردم آمریکا کاهش دهد. وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش فاکس نیوز که کاهش نیروهای نظامی آمریکا در عراق به نفع داعش، ایران، سوریه و روسیه تمام خواهد شد گفت، این کشورها هیچکدام فکر نمی‌کنند پرزیدنت ترامپ رئیس جمهوری است که به نفع آنها کار کند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

دغدغه‌های ایران فردا ضرورت توسعه انگیزه‌های میهن‌دوستی | سید‌مصطفی هاشمی‌طبا

به خاطر دارم در اوایل پیروزی انقلاب، موضوع میهن‌دوستی، فرعی بر اهداف انقلاب تلقی می‌شد و حتی وقتی اساسنامه کمیته ملی المپیک به بزرگی که بعدها شهید شد ارائه شد، او از به‌کار‌بردن لفظ «ملی» انتقاد کرد و آن را نپذیرفت و حتی در طول یک یا دو دهه سرود معروف «ای‌ ایران» به‌نوعی بایکوت شد و برخی بزرگان سرود معروف «ما گل‌های خندانیم، فرزندان ایرانیم، ما سرزمین خود را مانند جان می‌دانیم» را برنمی‌تافتند. در همان حال، آرمان فلسطین و آزادی سرزمین فلسطین و قدس بحق ازجمله اهداف انقلاب اسلامی قرار گرفت و از همین رهگذر برکات و نیز زیان‌هایی متوجه انقلاب و کشورمان شد. در آن‌ موقع، چگونگی ارتباط آرمان آزادی فلسطین با سرزمین مادری‌مان تحلیل نشد. سؤال نشد که آرمان آزادی فلسطین به چه چیز بازمی‌گردد؟ ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

پمپئو: ذخیره اورانیوم ایران به 10 برابر حد معین در برجام رسیده است

توییت علی خامنه‌ای: آمریکا مقصر کشتار ۱۷ شهریور ۵۷ است

آیا تحریم‌های آمریکا ایران را به زانو درآورده است؟یک روزنامه پرتیراژ در سرزمین‌های اشغالی اعتراف کرد، هرچند تل‌آویو پیش‌بینی می‌کرد خروج ترامپ از توافق هسته‌ای ایران را به زانو درخواهد آورد، اما ایران بعد از گذشت 2 سال همچنان روی پای خود ایستاده و این ترامپ است که در آستانه شکست قرار دارد.

آمریکا دو وزیر سابق لبنان را تحریم کرد؛ مایک پمپئو: حزب‌الله برای بقا به نظام سیاسی فاسد نیاز دارد🔺آمریکا دو وزیر سابق لبنان را تحریم کرد؛ مایک پمپئو: حزب‌الله برای بقا به نظام سیاسی فاسد نیاز دارد ⚡️دفتر دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا، موسوم به اوفک، دو وزیر سابق لبنان را به اتهام حمایت از حزب‌الله و ارتکاب فساد تحریم کرد.

مایک پمپئو: خاورمیانه به دلیل ائتلافی که آمریکا برای مقابله با تهدید ایران شکل داده، امن‌تر شده‌ است🔺مایک پمپئو: خاورمیانه به دلیل ائتلافی که آمریکا برای مقابله با تهدید ایران شکل داده، امن‌تر شده‌ است ⚡️وزیر خارجه آمریکا گفت ائتلافی که آمریکا علیه اقدامات جمهوری اسلامی در خاورمیانه شکل داده است، موجب شده مردم منطقه امروز بیشتر از قبل در امنیت باشند.

ماریا کولسنیکوا یکی از رهبران مخالفان ناپدید شده استماریا کولسنیکوا یکی از اعضای کمپین انتخاباتی نامزد اپوزیسیون بلاروس، اسوتلانا تیخانوفسکایا، بود، کسی که در انتخابات 9 آگوست در رقابت با لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس، ادعای پیروزی کرد. او روز دوشنبه به همراه حداقل سه عضو دیگر شورای هماهنگی ربوده شده است.