مایک پمپئو در سالگرد اعتراضات ایران: علیه ماموران سرکوب رژیم اقدام خواهیم کرد

25/08/1399 08:10 ب.ظ

🔺مایک پمپئو در سالگرد اعتراضات ایران: علیه ماموران سرکوب رژیم اقدام خواهیم کرد

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. مایک پمپئو در این بیانیه که در تارنمای وزارت خارجه آمریکا منتشر شده است،‌ گفت: «مردم در شهرهای مختلف ایران سال گذشته در اعتراض به چهار دهه سوءمدیریت رژیم فاسد حاکم، که ثروت مردم را تاراج و خرج تروریسم در خارج و سرکوب در داخل کرده بود، به...

مایک پمپئو در این بیانیه که در تارنمای وزارت خارجه آمریکا منتشر شده است،‌ گفت: «مردم در شهرهای مختلف ایران سال گذشته در اعتراض به چهار دهه سوءمدیریت رژیم فاسد حاکم، که ثروت مردم را تاراج و خرج تروریسم در خارج و سرکوب در داخل کرده بود، به خیابان‌ها رفتند.»

او با یادآوری این که نیروهای امنیتی رژیم ۱۵۰۰ تن از معترضان، از جمله ۲۳ کودک را کشتند، تاکید کرد که جمهوری اسلامی با آن برخورد یک بار دیگر ماهیت واقعی خود را به نمایش گذاشت و هرگونه مشروعیت باقیمانده اش نزد مردم ایران را از دست داد.

وزیر خارجه دولت پرزیدنت ترامپ افزود: «فاجعه این جا است که ترور و وحشت‌افکنی رژیم [جمهوری اسلامی] همچنان تا به امروز ادامه داشته است. این رژیم قوانین و وظایف بین‌المللی خود در قبال مردم ایران را نادیده می‌گیرد. رژیم هزاران معترض بازداشتی را همچنان در بند نگه داشته است و بنا به گزارش‌ها آنها را با شلاق، شوک الکتریکی، گرسنگی، ضرب و جرح، تعرض و تجاوز جنسی، و سایر انواع شکنجه آزار می‌دهد. خانواده‌های قربانیان نیز به دلیل دفاع از عزیزان‌شان زندانی می‌شوند.» headtopics.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

پمپئو غلط کرد! پمپئو بهتر است بفکر شغل دیگری باشد! اول کشور خودتان را آرام کنید... قسم آیه هاتو باور کنیم یا دم خروسه رو؟ بیا... فقط قبل از حرکت وصیت بنویس. ديگه اگر اون دنيا كه رفتي وقت پيدا كني اقدام كني 😂😂😂😂بارو بنديلتو ببند پمپ مستراح كه رفتني هستي 😂😂😂😂 مایک ، می بینی که امریکا هم دارد ابانی و اذری میشود؟؟!! سقوط لیبرالیسم مدعی متوهم دموکراسی، نزدیک است.

ومصونیت دیپلماتیک نبایدشامل حال جنایتکاران درهرپست ومقام وماموریتی شود.زیراوقتی ملتی این جنایتکاران وستم پیشگان رابعنوان نماینده ودیپلمات خودقبول ندارد،پس قانون مصونیت منتفی است وشامل حال آنهانمی شودوبایدباآنهاماننددیگرجنایتکاران رفتارکرد.

مایک پمپئو: واضح است روسیه در حملات سایبری اخیر در آمریکا دست داشته است🔺مایک پمپئو: واضح است روسیه در حملات سایبری اخیر در آمریکا دست داشته است ⚡️وزیر خارجه ایالات متحده روسیه را مسئول حملات سایبری گسترده اخیر به سامانه‌های کامپیوتری دولت آمریکا دانست و گفت: «کاملا واضح است که روس‌ها در این فعالیت‌ها دست داشتند. رئیس باند (ترامپ) سعی در کمرنگ و کم اثر بودن حملات سایبری به نهادهای دولتی امریکا دارد و روسیه را هم تطهیر می کند! در حالیکه وزیر خارجه باند (پومپئو) آنرا به روسیه نسبت می دهد!😇😅 لااقل بگویید این دو ابله با هم هماهنگ کنند!!😇😅

اقدام بایددرقالب پلیس و دادگاه بین المللی وجهانی وبصورت صددرصدعملی انجام شودونه فقط این جنایتکاران بلکه تمام حاکمان وماموران آنهاکه فکرمی کنندپاسخگوی جنایات خودنخواهندبود،درهرنقطه ازجهان بایددستگیر،محاکمه ومجازات شوند. مرگ_بر_کلیت_و_تمامیت_جمهوری_اسلامی آبان_خونین پیمان_نوین 🤣🤣🤣🤣 When ?

مایک پمپئو و وزارت خارجه اسرائیل برای سالگرد اعتراض‌های آبان پیام دادندوزیر خارجه آمریکا در انتهای پیام خود اعلام کرد که «ما عزادار قربانیان هستیم» میشه این دونفر پیامهایی هم در باره تقلب ودزدی آرا انتخابات آمریکا بدهند، اگه مرگ بد هست باید برای همه بد باشه نه برای همسایه خوب باشه ولی برای خودشون بد باشه، پس بهتره مسئولین فقط درباره کشور متبوعشان پیام واطهارنظرکنند،پمپئو درباره تقلب های انتخاباتی کشورش و.... گوه زیادی خوردند ....و وزارت اسرائیلی در باره دزدی های نخست وزیرش پیام وبیانیه ولایحه بدهد، ایران به هیچ کسی مربوط نیست بجز مردمش که درخاکش زندگی میکنند حتی به آن دسته ازایرانیانی خاک ایران را ترک کرده اند ورفته اند در کشورهای غربی زندگی میکنند هم ربطی ندارداونا اگه مرد هستن بیان داخل وحرف بزنند

مایک پمپئو: سیاست‌ خارجی پرزیدنت ترامپ در قبال چین، ایران، کوبا و ونزوئلا اهمیت زیادی داردمایک پمپئو: سیاست‌ خارجی پرزیدنت ترامپ در قبال چین، ایران، کوبا و ونزوئلا اهمیت زیادی دارد سیاست خارجی دولت پرزیدنت ترامپ در خاورمیانه منتهی به توافق‌های ابراهیم شد که برمبنای آن شماری از کشورها روابط خود با اسرائیل را عادی کردند.

جروزالم پست: در جریان سفر مایک پمپئو به اورشلیم دولت اسرائیل «توافق‌های ابراهیم» را تأیید می‌کند🔺جروزالم پست: در جریان سفر مایک پمپئو به اورشلیم دولت اسرائیل «توافق‌های ابراهیم» را تأیید می‌کند ⚡️وزیر خارجه ایالات متحده، در سفر به اسرائیل، با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر آن کشور، دیدار و درباره ایران، چین، و توافق‌های ابراهیم گفت‌وگو خواهد کرد. منظور از توافق ابراهیمی چیست ؟ حرکات تبلیغاتی فاسدها و مفسدهایی مثل نتانیاهو و پمپئو و حاکمان منفعل عرب،هرگز منجرّ به مشروعیت رژیم جعلی اسرائیل نخواهد شد اسرائیل رژیمی جعلی است و باید از بین برود انفعال حاکمان منفعل منطقه نیز سبب خیزش در کشورهای مسلمان خواهد شد پمپئو غلط کرد! ولگردی های آخر او در منطقه امریکا و اسرائیل را به اهداف شوم خود نخواهد رساند دولت ترامپ در آستانه ریخته شدن به زباله دانی تاریخ است پمپئوی دروغگو نیز با ترامپ به زباله دانی تاریخ خواهد رفت!

دیدار مایک پمپئو از مسجد رستم پاشا در استانبولوزیر خارجه ایالات متحده پیش از این به صراحت از تغییر کاربری ایاصوفیه به مسجد در ماه ژوئیه انتقاد کرده بود. نماز ظهروعصر به اقامت حجت الاسلام والمسلمین مایک پمپئو سیلی محکم به روی امریکایی ها با چادری برای شان تشریح میکنن بانوان ترکی Why Turkey even allow him to visit

وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه ۲۵ آبان با انتشار بیانیه‌ای به مناسبت نخستین سالگرد اعتراضات مردمی در ایران گفت، در حالی که معترضان ایرانی از «حق آزادی بیان» خود استفاده می‌کردند، رژیم با «به نمایش گذاشتن ایدئولوژی افراطی خشونت و وحشت بی‌رویه خود» به آنها پاسخ داد.

مایک پمپئو در این بیانیه که در تارنمای وزارت خارجه آمریکا منتشر شده است،‌ گفت: «مردم در شهرهای مختلف ایران سال گذشته در اعتراض به چهار دهه سوءمدیریت رژیم فاسد حاکم، که ثروت مردم را تاراج و خرج تروریسم در خارج و سرکوب در داخل کرده بود، به خیابان‌ها رفتند.»

او با یادآوری این که نیروهای امنیتی رژیم ۱۵۰۰ تن از معترضان، از جمله ۲۳ کودک را کشتند، تاکید کرد که جمهوری اسلامی با آن برخورد یک بار دیگر ماهیت واقعی خود را به نمایش گذاشت و هرگونه مشروعیت باقیمانده اش نزد مردم ایران را از دست داد.

وزیر خارجه دولت پرزیدنت ترامپ افزود: «فاجعه این جا است که ترور و وحشت‌افکنی رژیم [جمهوری اسلامی] همچنان تا به امروز ادامه داشته است. این رژیم قوانین و وظایف بین‌المللی خود در قبال مردم ایران را نادیده می‌گیرد. رژیم هزاران معترض بازداشتی را همچنان در بند نگه داشته است و بنا به گزارش‌ها آنها را با شلاق، شوک الکتریکی، گرسنگی، ضرب و جرح، تعرض و تجاوز جنسی، و سایر انواع شکنجه آزار می‌دهد. خانواده‌های قربانیان نیز به دلیل دفاع از عزیزان‌شان زندانی می‌شوند.»

مایک پمپئو تاکید کرد: «جهان باید درک کند که در این رژیم اهریمنی هیچ فرد میانه‌رویی برای به قدرت رسیدن وجود ندارد؛ [در این رژیم] مقامات تنها می‌خواهند از این دستگاه بی‌رحم دفاع کنند و از آن منفعت ببرند. ما امیدواریم که دیگر دولت‌ها نیز به ما پیوسته و از رژیم ایران بخواهند که همه زندانیان سیاسی و افرادی را که به دلایل اعتقادی در حبس قرار گرفته‌اند فورا آزاد کند.»

وی گفت، ایالات متحده جهت پاسخگو کردن رژیم ایران، اقدامات بیشتری را علیه ماموران سرکوب جمهوری اسلامی در این هفته اعلام خواهد کرد. به گفته آقای پمپئو این اقدامات جهت اجرای عدالت برای مردم ایران، که قربانیان دیرینه رژیم جمهوری هستند، خواهد بود.

وزیر خارجه آمریکا همچنین با انتشار توئیتی به مناسبت یکمین سالگرد سرکوب خونین اعتراضات مردم توسط رژیم ایران، نوشت: «یک سال پیش، ایرانیان دلیر برای استفاده از حق آزادی بیان خود به خیابان‌ها رفتند. این رژیم با به نمایش گذاشتن ایدئولوژی وحشیانه خود، یعنی خشونت و وحشت بی‌رویه‌، واکنش نشان داد و حدود ۱۵۰۰ ایرانی، از جمله دست‌کم ۲۳ کودک، را کشت. ما سوگوار این قربانیان هستیم.»

One year ago, brave Iranians took to the streets to exercise their freedom of expression. The regime responded by manifesting its brutal ideology: indiscriminate violence and terror, killing as many as 1,500 Iranians, including at least 23 children. We mourn these victims.November 15, 2020

اعتراضات آبان سال گذشته در پی گران شدن ناگهانی قیمت بنزین از جمعه شب ۲۴ آبان در چند شهر ایران از جمله مشهد، اهواز، خرمشهر، و بهبهان آغاز شد. تلویزیون حکومتی ایران در نخستین ساعات جمعه افزایش سه برابری قیمت بنزین را اعلام کرده بود. اعتراضات در نخستین ساعات به طور آرام برگزار شد و مردم در شهرهایی چون تهران، مشهد، شیراز، اصفهان، و تبریز با خاموش کردن خودروهای خود در خیابانها و دادن شعارهایی چون «پول نفت گم شده خرج فلسطین شده»، «مرگ بر گرانی» به گرانی بنزین اعتراض کردند اما نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی به معترضان حمله کردند.