ماکرون ماسک را دوباره اجباری می‌کند

24/04/1399 09:00 ب.ظ

فرانسه استفاده از ماسک را اجباری کرد

سایه موج دوم کرونا مردم و مسؤولان فرانسه را نگران کرده و امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری این کشور می‌گوید بار دیگر ماسک زدن در فضاهای عمومی بسته را اجباری می‌کند. وی در پاسخ به پرسشی در مورد نگرانی‌ها از بازگشت موج کووید۱۹ در فرانسه گفت که بر پایه نشانه‌های موجود، شیوع کرونا در این کشور «اندکی شتاب یافته است».

هم اکنون ماسک زدن در وسایل نقلیه همگانی در سراسر فرانسه اجباری است اما رئیس جمهوری فرانسه اذعان کرد که این موضوع «در فضاهای عمومی محصور کمتر رعایت می‌شود».

ماکرون همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت بازگشت موج کرونا به حد کافی در کشور ماسک وجود دارد، گفت: «بله، ما به اندازه کافی آماده هستیم.» ماکرون روز یکشنبه در صفحه توییتر خود با همرسان کردن تصویری از موارد بهداشتی که باید برای مبارزه با کرونا رعایت کرد، نوشت: «شما اینها را بلدید، اصولی که جان‌های زیادی را نجات داده است. این رفتارها گزینه نیستند. از خود و افراد نزدیک‌تان در برابر ویروس محافظت کنید.»

گروهی متشکل از ۱۴ تن از پزشکان برجسته فرانسه این هفته از دولت خواسته بودند که برای جلوگیری از موج دوم کرونا و اشباع شدن بیمارستان‌ها، پوشیدن ماسک را اجباری کند. ژان کاستکس، نخست وزیر فرانسه نیز روز یکشنبه در جریان سفر به گویان گفته بود که کابینه او در حال مطالعه طرح اجباری کردن استفاده از ماسک در فضاهای محصور است. headtopics.com

ادامه مطلب:
isna_farsi »

سایه موج دوم کرونا بر سر فرانسه؛ ماکرون ماسک را دوباره اجباری می‌کندگروهی از پزشکان برجسته فرانسه این هفته از دولت خواسته بودند که برای جلوگیری از موج دوم کرونا و اشباع شدن بیمارستان‌ها، پوشیدن ماسک را اجباری کند.

طوفان توییتری؛ رژیم ایران با کرونا، زندانیان سیاسی را شکنجه می‌کند🔺طوفان توییتری؛ رژیم ایران با کرونا، زندانیان سیاسی را شکنجه می‌کند ⚡️در پی انتشار نامه نرگس_حمدی که از ابتلای خود و تعدادی از زندانیان به کرونا خبر داد، کاربران ایرانی با انتشار پیام هایی با هشتگ شکنجه_با_کرونا یک طوفان توئیتری به راه انداختند.

ارتش آمریکا خود را برای بدترین سناریو درباره ناوهواپیمابر منفجر شده آماده می‌کند + تصاویردر حالی که ارتش آمریکا خود را برای بدترین سناریو یعنی انهدام کامل و غرق شدن ناو هواپیمابر 'یو اس اس بونهام ریچارد' و پخش شدن گالون‌های سوخت آن در بندر سن دیگو که منجر به یک فاجعه زیست محیطی بزرگ می‌شود، آماده کرده است، صدها ملوان در حال مبارزه برای نجات این ناو هستند.

یک مقام دولت ایالات متحده: آمریکا تولید واکسن کرونا را از اواخر تابستان آغاز می‌کندیک مقام دولت ایالات متحده: آمریکا تولید واکسن_کرونا را از اواخر تابستان آغاز می‌کند رویترز نوشت که دولت پرزیدنت ترامپ در تلاش است تا پایان سال ۲۰۲۱ مقدار ۳۰۰ میلیون دوز واکسن مقابله با کووید۱۹ را تولید کند.

اوکراین پس از یک دهه قمارخانه‌هایش را باز می‌کنددولت اوکراین امیدوار است که قمارخانه‌‌ها و موسسات شرط‌ بندی بتوانند با پرداخت مالیات و عوارض خود، سالانه حدود ۱۵۰ میلیون دلار به بودجهٔ کشور کمک کنند.

بدخواهان علاقه‌مندند ما را عقب نگه دارند/سختی‌ها را دور می‌زنیمفرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)نقطه اعتماد و اتکای جامعه است، گفت: قرارگاه امروز بخش مهمی از آرایش ما برابر دشمن در جنگ اقتصادی است و این یک رسالت تاریخی برای حفظ حیات ملی، سرافرازی، اقتدار، اعتبار جهانی و حفظ دستاوردهای انقلاب است.

به گزارش ایسنا، به نقل از یورونیوز، ماکرون که بعد از ظهر سه‌شنبه ۱۴ ژوئیه (۲۴ تیر) در گفت‌وگویی تلویزیونی به مناسبت روز ملی فرانسه شرکت کرده بود، ضمن هشدار در مورد افزایش مجدد آمار ابتلا به ویروس کرونا در کشورش گفت: «تمایل دارم زدن ماسک در فضاهای همگانی بسته را از تاریخ یکم اوت (۱۱ مرداد) در کشور اجباری کنم.»

وی در پاسخ به پرسشی در مورد نگرانی‌ها از بازگشت موج کووید۱۹ در فرانسه گفت که بر پایه نشانه‌های موجود، شیوع کرونا در این کشور «اندکی شتاب یافته است».

هم اکنون ماسک زدن در وسایل نقلیه همگانی در سراسر فرانسه اجباری است اما رئیس جمهوری فرانسه اذعان کرد که این موضوع «در فضاهای عمومی محصور کمتر رعایت می‌شود».

ماکرون همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در صورت بازگشت موج کرونا به حد کافی در کشور ماسک وجود دارد، گفت: «بله، ما به اندازه کافی آماده هستیم.»

ماکرون روز یکشنبه در صفحه توییتر خود با همرسان کردن تصویری از موارد بهداشتی که باید برای مبارزه با کرونا رعایت کرد، نوشت: «شما اینها را بلدید، اصولی که جان‌های زیادی را نجات داده است. این رفتارها گزینه نیستند. از خود و افراد نزدیک‌تان در برابر ویروس محافظت کنید.»

گروهی متشکل از ۱۴ تن از پزشکان برجسته فرانسه این هفته از دولت خواسته بودند که برای جلوگیری از موج دوم کرونا و اشباع شدن بیمارستان‌ها، پوشیدن ماسک را اجباری کند.

ژان کاستکس، نخست وزیر فرانسه نیز روز یکشنبه در جریان سفر به گویان گفته بود که کابینه او در حال مطالعه طرح اجباری کردن استفاده از ماسک در فضاهای محصور است.

از روز ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت) که روند تدریجی لغو قرنطینه در فرانسه آغاز شده، پوشش ماسک و حتی رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در این کشور رفته رفته به صورت اختیاری در آمده است. بسیاری از فروشگاه‌ها که قرار بود مشتریان خود را ملزم به ماسک زدن کنند، اکنون از بیم آن که مشتریان را از دست بدهند، تنها «توصیه» به ماسک زدن می‌کنند.

ماسک زدن به جز در وسایل حمل و نقل عمومی، هنگام مراجعه به خانه‌های سالمندان نیز اجباری است و معلمان همچنین کارمندان صنعت گردشگری نیز باید ماسک بزنند اما ماسک زدن تقریبا در همه جای دیگر به حالت اختیاری در آمده است.

علاوه بر اینها برخی تجمعات در فرانسه نیز نگرانی‌هایی را در مورد شیوع مجدد کرونا به علت بی‌احتیاطی و رعایت نکردن فاصله اجتماعی در این کشور به وجود آورده است.

روز ۲۱ ژوئن (یکم تیر) گذشته، شمار زیادی از مردم به مناسبت روز موسیقی در یکی از محله‌های مرکزی پاریس جمع شدند. بیش از ۵ هزار نفر نیز شامگاه شنبه ۱۱ ژوئیه (۲۱ تیر) برای شرکت در جشنواره‌ای در شهر نیس گرد هم آمدند.