ماموریت دریایی آلمان برای نظارت بر تحریم تسلیحاتی لیبی | DW | 28.07.2020

07/05/1399 12:28 ب.ظ

آلمان در چارچوب ماموریت دریایی مشترک اتحادیه اروپا برای نظارت بر تحریم تسلیحاتی، یک ناوچه به سواحل لیبی اعزام خواهد کرد. ۲۵۰ ملوان نیروی دریایی آلمان موظف به جلوگیری از قاچاق جنگ‌افزار و همچنین نفت در سواحل لیبی هستند.

یک ماموریت حساس دریایی برای سربازان آلمان. در چارچوب توافق وزیران دفاع کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آلمان یک ناوچه جنگی به سواحل لیبی اعزام خواهد کرد.ناوچه‌ای که در نخستین روزهای ماه آینده سفر حساس خود را آغاز خواهد کرد و از نیمه ماه اوت رسما وظیفه نظارت بر سواحل لیبی را برعهده خواهد گرفت.

ناوچه‌ای که در نخستین روزهای ماه آینده سفر حساس خود را آغاز خواهد کرد و از نیمه ماه اوت رسما وظیفه نظارت بر سواحل لیبی را برعهده خواهد گرفت. خبرگزاری آلمان (dpa) روز سه‌شنبه ۲۸ ژوئیه (هفتم مرداد) خبر از اعزام ناوچه"هامبورگ" به سواحل لیبی داده است. ۲۵۰ سرباز نیروی دریایی آلمان در این ماموریت دریایی حساس مشارکت خواهند داشت.رویداد اخیر مربوط به رویارویی کنترل شده یک ناو جنگی ترکیه و یک ناوچه فرانسه در ارتباط با کنترل حمل جنگ‌افزار به خاک لیبی از جمله حکایت از حساسیت این ماموریت دریایی دارد. گفته می‌شود که ترکیه با استفاده از این ناو جنگی خود مانع از کنترل یک کشتی توسط ناوچه فرانسوی مستقر در آب‌های منطقه شده است.به‌رغم ممنوعیت تعیین شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل درباره صدور جنگ‌افزار به جناح‌های درگیر در جنگ داخلی لیبی، کشورهای مختلفی همچنان از دو جناح متخاصم در لیبی حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کنند.

در حالیکه ترکیه کاملا از دولت مرکزی لیبی در طرابلس حمایت و جانبداری می‌کند، مصر، امارات متحده عربی و روسیه آشکارا از ژنرال حفتر در جنگ داخلی لیبی پشتیبانی می‌کنند.

ادامه مطلب:
dw_persian »

پوتین: نیروی دریایی روسیه به سلاح هسته‌ای مافوق‌صوت مجهز می‌شودبه گفته رئیس‌جمهوری روسیه پهپادهای هسته‌ای برای استفاده در عمق آب دریاها نیز در اختیار نیروی دریایی این کشور قرار خواهد گرفت.

جنجال همکاری سازمان امنیت داخلی آلمان با یک کارمند بوندس‌تاگ | DW | 26.07.2020یکی از کارمندان حزب راست 'آلترناتیو برای آلمان' در بوندس‌تاگ با سازمان امنیت داخلی آلمان در ایالت بایرن همکاری داشته است. احزاب سوسیال دمکرات و سبزهای بایرن خواستار روشنگری در مورد فعالیت‌های جاسوسی این زن هستند.

نارضایتی جهانی از آمریکا در دوران ترامپ؛ آلمان محبوب‌ترین کشور قدرتمند شدبنا به نظرسنجی‌های موسسه گالوپ کشور آلمان در سال ۲۰۱۹ برای سومین سال پیاپی محبوب‌ترین قدرت جهانی در میان ساکنان کشورهای مختلف بوده است.

انتخاب یک افسر پیشین ارتش به عنوان سفیر جدید آمریکا در آلمان | DW | 28.07.2020داگلاس مک‌گریگور، افسر سابق ارتش آمریکا هدایت نمایندگی سیاسی دولت ترامپ در برلین را برعهده خواهد گرفت. انتخاب او به عنوان سفیر آمریکا در برلین در شرایطی صورت می‌گیرد که آمریکا قصد کاهش حضور نظامی خود در آلمان را دارد.

قول وزیر تحقیقات آلمان: واکسن کرونا در اختیار همه قرار می‌گیرد | DW | 26.07.2020وزیر تحقیقات آلمان وعده داده است که به محض تهیه واکسن کرونا، همه به یکسان از آن بهره‌مند خواهند شد. به گفته آنیا کارلیچک، انتظار می‌رود که واکسن کرونا تا اواسط سال ۲۰۲۱ میلادی برای مصرف همگان آماده شود.

به دنبال وقوع طوفان دریایی «هانا»، سواحل جنوبی تگزاس با خطر به راه افتادن سیلاب‌های ناگهانی رو‌به‌رو است🔺به دنبال وقوع طوفان دریایی «هانا»، سواحل جنوبی تگزاس با خطر به راه افتادن سیلاب‌های ناگهانی رو‌به‌رو است ⚡️طوفان دریایی «هانا» در ساعات اول روز یکشنبه ۵ مرداد، موجب متلاطم شدن سواحل جنوبی تگزاس و قطع شدن برق هزاران نفر از ساکنان منطقه شد.

یک ماموریت حساس دریایی برای سربازان آلمان. در چارچوب توافق وزیران دفاع کشورهای عضو اتحادیه اروپا، آلمان یک ناوچه جنگی به سواحل لیبی اعزام خواهد کرد.

ناوچه‌ای که در نخستین روزهای ماه آینده سفر حساس خود را آغاز خواهد کرد و از نیمه ماه اوت رسما وظیفه نظارت بر سواحل لیبی را برعهده خواهد گرفت.

خبرگزاری آلمان (dpa) روز سه‌شنبه ۲۸ ژوئیه (هفتم مرداد) خبر از اعزام ناوچه"هامبورگ" به سواحل لیبی داده است. ۲۵۰ سرباز نیروی دریایی آلمان در این ماموریت دریایی حساس مشارکت خواهند داشت.رویداد اخیر مربوط به رویارویی کنترل شده یک ناو جنگی ترکیه و یک ناوچه فرانسه در ارتباط با کنترل حمل جنگ‌افزار به خاک لیبی از جمله حکایت از حساسیت این ماموریت دریایی دارد. گفته می‌شود که ترکیه با استفاده از این ناو جنگی خود مانع از کنترل یک کشتی توسط ناوچه فرانسوی مستقر در آب‌های منطقه شده است.به‌رغم ممنوعیت تعیین شده از سوی شورای امنیت سازمان ملل درباره صدور جنگ‌افزار به جناح‌های درگیر در جنگ داخلی لیبی، کشورهای مختلفی همچنان از دو جناح متخاصم در لیبی حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کنند.

در حالیکه ترکیه کاملا از دولت مرکزی لیبی در طرابلس حمایت و جانبداری می‌کند، مصر، امارات متحده عربی و روسیه آشکارا از ژنرال حفتر در جنگ داخلی لیبی پشتیبانی می‌کنند.

بیانیه سه کشور آلمان، فرانسه و ایتالیا در مورد تحریم تسلیحاتی لیبی که به"ایرینی" شهرت یافته نیز نتوانسته از تنش پدید آمده در پیرامون جنگ داخلی لیبی بکاهد.

سه‌ کشور یادشده در حاشیه همایش عالی رهبران و سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کشورهای ناقض این تحریم‌ها را تهدید به مجازات کرده بودند.

تمام تلاش‌های دیپلماتیک صورت گرفته برای یافتن راه‌حلی صلح‌آمیز در مناقشه لیبی به شکست انجامیده است. آخرین نمونه این تلاش‌ها به کنفرانس لیبی بازمی‌گردد که در ماه ژانویه سال جاری در برلین برگزار شده بود.

هدف از اعزام این ناوچه جنگی از سوی آلمان به سواحل لیبی کنترل بر تحریم تسلیحاتی و قاچاق نفت اعلام شده است. ناوچه"هامبورگ" از جمله به فن‌آوری‌های ناظر بر کنترل دریایی مجهز است.افزون بر آن، آلمان با اعزام یک هواپیمای تجسسی بر نقض تحریم‌های تسلیحاتی لیبی نظارت می‌کند. به‌رغم کنترل ماهواره‌ای، دریایی و هوایی، حمایت و پشتیبانی تسلیحاتی کشورهای دخیل در مناقشه لیبی از یکی از دو جناح متخاصم این کشور ادامه دارد.

وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون اخیرا با انتشار گزارشی از اعزام مزدور توسط ترکیه به لیبی خبر داده بود. در واکنش به اقدامات ترکیه، مصر نیز اعلام کرده است که از ژنرال حفتر در برابر حملات ارتش لیبی دفاع خواهد کرد.