لیندزی گراهام: ترامپ می‌تواند در انتخابات 2024 پیروز شود

10/10/1400 08:51:00 ق.ظ

لیندزی گراهام: ترامپ می‌تواند در انتخابات 2024 پیروز شود العربيه_فارسى

لیندزی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی، می‌گوید اگر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا، در انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 شرکت کند، به به گزارش «نیوزویک»، جمعه، 31 دسامبر 2021، گراهام می‌گوید عموم جمهوری‌خواهان به نیکی از دوران ریاست‌جمهوری ترامپ یاد می‌کنند، و او را از نظر سیاست کلان موفق‌ترین رئیس‌جمهوری آمریکا بعد از رونالد ریگان می‌دانند.

Advertisement به گفته گراهام، پایگاه جمهوری‌خواهان قدردان ترامپ هستند، و اگر او بخواهد خودش را نامزد انتخابات کند، برایش هیچ مانعی وجود ندارد، مگر اینکه برخی از اعضای حزب بخواهند کاندید دیگری جلوی او علم کنند.

سناتور کارولینای جنوبی می‌گوید جمهوری‌خواهان همه کارهای ترامپ را قبول ندارند، اما از منظر سیاست کلان او را موفق‌ترین رئیس‌جمهوری پس از ریگان می‌دانند. لذا اگر ترامپ کارزار حساب‌شده‌ای راه بیندازد، می‌تواند در سال 2024 به کاخ سفید برود. headtopics.com

جهنم

انشالله 🙏🙏🙏🙏🙏

اگه دمکرات ها و گلوبالیسم ها کودتا، تقلب نکنند ترامپ پیروز خواهد شد

گراهام گفت: «به عقیده من، کاری که او باید بکند این است که به مردم یادآوری کند چگونه مرزها را امن کرد، چگونه با داعش جنگید و آن را نابود کرد، و چگونه اوضاع ما در عرصه بین‌الملل خیلی بهتر از الان بود. مذاکرات با ایران کابوسی در حال شکل‌گیری برای اسرائیل است. استقلال انرژی ما هم از بین رفته است.»

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

بایدن در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی زمین خورد

رئیس جمهور آمریکا در مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی نیروی هوایی در ایالت کلرادو زمین خورد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

Foloow me

شبیه‌سازی «حمله به دیمونا»: خودزنی یا نمایش قدرت رزمی؟شبیه‌سازی حمله علیه رآکتور دیمونا در رزمایش اخیر سپاه، اگرچه می‌تواند نمایشی تلقی شود، اما به دلیل طبیعت تهدید، ممکن است محاسبات حکومت تهران را با نتایجی خلاف انتظار روبه‌رو سازد. نمایش کجا بود ..راسما گفت بزنی میزنم ..میزنه

گیلن مکس‌ول، یار اپستین در ارتکاب جرائم جنسی به جرم قاچاق دختران گناهکار شناخته شدنام بیل کلینتون و دونالد ترامپ، دو رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا در کنار شاهزاده اندرو، پسر ملکه بریتانیا در پرونده سوءاستفاده‌های جنسی جفری اپستین مطرح شده است. ذات شریف....

ایران: اول لغو تحریم‌ها و سپس کاهش فعالیت‌های هسته‌ایعلی باقری‌کنی، مذاکره‌کننده ارشد ایران در مذاکرات هسته‌ای وین طی اظهاراتی گفت، اگر توافقی در وین حاصل شود، ابتدا آمریکا می‌باید تحریم‌ها را لغو کند و سپس مرگ بر حزب سبز لجنی مرگ بر موسوی خاتمی کروبی مرگ بر فتنه گران تحریم ها لغو شوند که هواپيماهای مسافربری بیشتر با موشک ها بتوانند سرنگون کنند.

حضور یک سوخت تازه‌وارد به سبد انرژی/ آیا هیدروژن جای انرژی‌های فسیلی را اشغال می‌کند؟استادد دانشگاه صنعتی‌شریف گفت: آمار می‌گوید درجه حرارت کره زمین طور متوسط 1.2 درجه افزایش پیدا کرده، بنابراین باید تصمیمات جدی‌تری گرفته شود و تمام اینها باعث می‌شود نهضت انقلاب رفتن به سوی انرژی تجدیدپذیر مهم‌تر شود و هیدروژن در فضای گذار انرژی که جهان به سر می‌برد بیشتر اهمیت پیدا کرده و یکی از مدعیانی است که در کنار باد، خورشید و .... می‌تواند جایگزین سوخت فسیلی شود.

گزارش توییتری اولیانوف از دیدار هیات‌های ۱+۴ و آمریکانماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در توییتی از دیدار هیات‌های ۱+۴ و آمریکا در عصر امروز خبر داد.

فردی به سه زن در شهریار اسید پاشیدرسانه‌های ایران از اسیدپاشی روی سه زن در صبح روز سه‌شنبه ۷ دی در بوستانی در شهریار خبر دادند.