وزارت دفاع لیبی برای ارزیابی تمامی راهکارهای سیاسی بدون حضور حفتر اعلام آمادگی کرد. - خبرگزاری آناتولی 20.09.2020 طرابلوس/خبرگزاری آناتولی علی عبدالله نرموش وزیر دفاع لیبی طی بیانیهاس اعلام کرد: با توجه به کشتار و خساراتی که در پی حملات حفتر در طرابلوس به وجود آمده است، تمامی راهکاری سیاسی بدون حضور حفتر را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.
نرموش ادامه داد: در هیچ گفتگویی که عملیات خشم آتفشان در آن حضور نداشته باشد قابل قبول نخواهد بود. روز گذشته سرتیپ اسامه جويلی، فرمانده منطقه غربی لیبی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ليبيا الاحرار» گفت که توافق احمد معيتيق، معاون نخستوزیر این کشور و ژنرال کودتاگر خلیفه حفتر برای از سرگیری فعالیتهای تولید و صادرات نفت در لیبی را نمیپذیرد.
حمد المسماری، سخنگوی شبهنظامیان وابسته به حفتر اعلام کرده بود که احمد معيتيق در خصوص تولید و صادرات نفت این کشور به توافق رسیدهاند. گفتنی است 80 درصد از ذخایر هیدرو کربن لیبی به عنوان مهمترین منبع در آمد این کشور در شرق این کشور و تحت کنترل شبه نظامیان حفتر قرار دارد. headtopics.com
حفتر نیز در مقابل دولت لیبی که از سوی سازمان ملل متحد به رسمیت شناختع میشود، از این منابع به عنوان اهرم فشار استفاده میکند. در این همین راستا برای آسیب رسانی منابع مالی دولتی مسیر تاسیسات نفتی را در اواسط ماه ژانویه قطع کرد.
وزارت دفاع لیبی برای ارزیابی تمامی راهکارهای سیاسی بدون حضور حفتر اعلام آمادگی کرد.
20.09.2020
طرابلوس/خبرگزاری آناتولی
علی عبدالله نرموش وزیر دفاع لیبی طی بیانیهاس اعلام کرد: با توجه به کشتار و خساراتی که در پی حملات حفتر در طرابلوس به وجود آمده است، تمامی راهکاری سیاسی بدون حضور حفتر را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.
نرموش ادامه داد: در هیچ گفتگویی که عملیات خشم آتفشان در آن حضور نداشته باشد قابل قبول نخواهد بود.
روز گذشته سرتیپ اسامه جويلی، فرمانده منطقه غربی لیبی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ليبيا الاحرار» گفت که توافق احمد معيتيق، معاون نخستوزیر این کشور و ژنرال کودتاگر خلیفه حفتر برای از سرگیری فعالیتهای تولید و صادرات نفت در لیبی را نمیپذیرد.
حمد المسماری، سخنگوی شبهنظامیان وابسته به حفتر اعلام کرده بود که احمد معيتيق در خصوص تولید و صادرات نفت این کشور به توافق رسیدهاند.
گفتنی است 80 درصد از ذخایر هیدرو کربن لیبی به عنوان مهمترین منبع در آمد این کشور در شرق این کشور و تحت کنترل شبه نظامیان حفتر قرار دارد.
حفتر نیز در مقابل دولت لیبی که از سوی سازمان ملل متحد به رسمیت شناختع میشود، از این منابع به عنوان اهرم فشار استفاده میکند. در این همین راستا برای آسیب رسانی منابع مالی دولتی مسیر تاسیسات نفتی را در اواسط ماه ژانویه قطع کرد.
سازنمان ملی نفت لیبی ضرر مالی این کشور به دلیل اقدام حفتر در 8 ماه گذشته را 10 میلیارد دلار برآورد کرده است.