لن جانسون: بوکسوری که ۹۳ پیروزی داشت اما قهرمانی انگلیس از او دریغ شد - BBC News فارسی

05/08/1399 08:31:00 ق.ظ

لن جانسون: بوکسوری که ۹۳ پیروزی داشت اما قهرمانی انگلیس از او دریغ شد

لن جانسون بهترین بوکسورهای بریتانیا را شکست داد، بدون شک باید عنوان قهرمانی کشور به او داده می‌شد، اما این اتفاق به دلیل رنگ پوست او هرگز رخ نداد. جانسون تنها مبارز موفق آن دوره نبود که خارج از دایره نخبگان این ورزش قرار می‌گرفت. در فاصله ۵۰ کیلومتری و در لیورپول نیز یک بوکسور اهل گویان به نام ریچی 'کید' تانر حضور داشت که یک سبک وزن خوب بود، اما هرگز نتوانست برای یک جایزه بزرگ مبارزه دهد.

عدم پذیرش بوکسورهای سیاه‌پوست فقط محدود به انگلیس نمی‌شد. در آغاز دهه ۱۹۰۰، در آمریکا نیز تصور اینکه بهترین سنگین وزن، یک سیاه پوست باشد، با واکنش‌های بسیار خشمگینانه‌ همراه می‌شد. جک جانسون - هیچ ارتباطی با لن ندارد - که از سال ۱۹۰۸ و به مدت هفت سال دارنده عنوان قهرمانی جهان بود، دیگر قربانی این تبعیض بود که سرانجام به دلیل محکومیتی که انگیزه‌های نژادی داشت، مجبور به فرار از کشورش شد. او ۷۲ سال پس از مرگش در سال ۲۰۱۸، بخشیده شد.

لن جانسون نیز مجبور به فرار شد. سال ۱۹۲۶ انگلیس را ترک کرد و شش ماه را در استرالیا گذراند. او با غلبه بر هری کالینز، قهرمان میان‌وزن "امپراتوری" شد که امروزه با نام قهرمان کشورهای مشترک المنافع شناخته می‌شود. headtopics.com

این پیروزی یک بار دیگر نیرو و انگیزه خوبی به جانسون داد. اما در بازگشت پیروزمندانه‌اش به انگلیس به او اطلاع دادند که این عنوان در وطنش اعتباری ندارد و این یکی از عوامل بسیاری بود که دلیل ناامیدی‌اش از دنیای بوکس شد.

ادامه مطلب:
BBC Persian Sport »
Loading news...
Failed to load news.

شرکت آلمانی آبجویی ابداع کرد که در خانه و با ترکیب پودر و آب درست می‌شود

با نزدیک شدن فصل تابستان و گرمای هوا، بازار فروش آبجو بار دیگر رونق گرفته است. اکنون یک شرکت آلمانی می‌گوید با آبجوسازی در خانه می‌خواهد این صنعت را متحول کند. ادامه مطلب >>

آیا اگر تعداد شاکیان پرونده کیوان امام کم شود، مجازات او تقلیل می‌یابد؟miladpoureisa اگر این برادر به بسیج بپیوندد و توبه کند هرگز اعدام نمی شود و شاکی ها در برنامه میلی 20.30 میایند و می گویند که اونا خودشان یه برادر تجاوز کردند. miladpoureisa در کشورهای اروپایی این افراد اعدام نمی شوند و به زندان رفته ‌‌حبس ابد می شوند، برای آنان روانشناس گرفته و بر روی آنها کار می کنند، اگر مشخص شد که آنها تغییر کرده و به یک فرد عادی تبدیل شده اند، آزاد و به جامعه باز خواهند گشت ولی این روند بسیار بسیار طولانی است و سالها طول می کشد. miladpoureisa چون جهت اهداف کثیفش از سم برای بیهوشی استفاده کرده یک مورد شکایت هم کافیه. تا اعدام بشه

زن جوانی که در یک کامنت قتل معلم فرانسوی را حق او دانسته بود، محکوم شداین زن مسلمان الجزایری‌تبار است و به قاضی گفته که خود و خانواده‌اش از دست خشونت اسلام‌گرایان افراطی در کشورش به فرانسه مهاجرت کرده‌اند. آزادی بیان پشم ... آزادی_بیان دنیا به یک باغ وحش تبدیل شده است، علاوه بر اینکه انسان‌ها در باغ وحش هستند برای دیدن حیوانات، گاهی اوقات شگفت زده می شوند از دیدن حیوانات عجیب، حالا بعضی هم شگفت زده می شوند از دیدن چنین حیواناتی که سر بریدن یک انسان ولو مجرم را حق او می دانند، مجرم هم که باشد باید دادگاهی شود.

اگر نام او «جورج فلوید» بود؛ واکنش‌ها به قتل جوان مشهدیتمامي عرازشه و كشتزار ها ارادت خاصي به فلويد دارن _مهردادسپهری جورج فلوید ایران

زن جوانی که در یک کامنت قتل معلم فرانسوی را حق او دانسته بود، محکوم شداین زن مسلمان الجزایری‌تبار است و به قاضی گفته که خود و خانواده‌اش از دست خشونت اسلام‌گرایان افراطی در کشورش به فرانسه مهاجرت کرده‌اند. آزادی بیان پشم ... آزادی_بیان دنیا به یک باغ وحش تبدیل شده است، علاوه بر اینکه انسان‌ها در باغ وحش هستند برای دیدن حیوانات، گاهی اوقات شگفت زده می شوند از دیدن حیوانات عجیب، حالا بعضی هم شگفت زده می شوند از دیدن چنین حیواناتی که سر بریدن یک انسان ولو مجرم را حق او می دانند، مجرم هم که باشد باید دادگاهی شود.

قتل معلم فرانسوی؛ از 'توهین به مقدسات' تا نقد 'قرائت خشن از اسلام' - BBC News فارسیمانند هر واقعه تاریخی دیگری علل این رویداد وحشتناک نیز بینهایت است. اما در میان حلقه‌های دخیل به این واقعه تلخ در این یادداشت به سه علت پرداخته شده است: نخست آسیب شناسی مهاجران و محله های فقیرنشین در حومه پاریس، دوم مساله آزادی بیان و تزاحم آن با حساسیتهای قومی و تابوهای مذهبی و سوم گفتمان جهادی و قرائت تهاجمی بر اساس تاریخ و شرع اسلام. یک رفتار خشن الزاما قرائت از دین خاصی نیست احمق😂 باید عقلت را مورد معاینه یک روانپزشک حاذق قرار بدی😁 اصلا حقیقت اسلام یعنی خشونت یعنی کثافت محض یعنی دروغ نیازی نیازی به قرائت خشن نداره فقط کافیه به مسلمانان قدرت بدی کافیه فرصت پیدا کنند تا هم جارو به خاک و خون بکشن این قضیه بار ها در طول تاریخ ثابت شده اسلام نیاز به نقد نداره فقط کافیه که قران را بخونی تا بفمی چه کثافتیه ميخوام بدونم اون معلم جاكش فرانسوي در درس اموزش ازادي بيان، اگر به جاي كاريكاتور پيامبر مسلمانان، كاريكاتور افسانه_هولوكاست رو اموزش ميداد، الان همچنان عمودي به سمت مدرسه ميرفت و مدال ويژه دريافت مي كرد!؟ گوسفندنباشيد

ادعای نقش «مخرب» چپ- اسلام‌گرا؛ آیا دولت فرانسه به راست مایل شده است؟رئیس جمهوری فرانسه پیش از حمله کونفلان نیز از تعابیری استفاده کرده بود که شائبه غلتیدن او به راست را تقویت می‌کرد. این رسانه‌ هسته افراطیت است، اصلاً چیزی بنام راست‌ و چپ‌ اسلام‌گرا‌ وجود ندارد! دولت های غربی چه چپ چه راست؛ زیر خواب صهیونیست ها هستند. سیستم حکومتشون مشکل داره افتادن در بحران، دارن هزیان میگن.