لطيفي: تفاوت در پرداخت‌ها پذيرفتني است، تبعيض را نمي‌پذيريم

22/09/1400 10:35:00 ب.ظ

لطيفي رئيس سازمان اداري و استخدامي در گفتگوی تلویزیونی:تفاوت در پرداخت‌ها پذيرفتني است اما تبعيض را نمي‌پذيريم

دكتر ميثم لطيفي، معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان اداري و استخدامي كشور و دكتر حسين عرب‌اسدي، معاون سرمايۀ انساني اين سازمان شب گذشته با حضور در برنامۀ ثرياي شبكۀ يك سيما، به تشريح وضعيت ثبت پرداختي‌ها در سامانۀ حقوق و مزايا و آسيب‌شناسي موضوع حقوق‌هاي نامتعارف پرداختند. وي ادامه داد: علي‌رغم برخي فشارها در سطوح مديران مياني و تمايل دستگاه‌ها به مستثني‌شدن از قانون،...

وي ادامه داد: علي‌رغم برخي فشارها در سطوح مديران مياني و تمايل دستگاه‌ها به مستثني‌شدن از قانون، در سطح وزرا ارادۀ اجراي اين قانون وجود داشت و موجب شد تا قطار دولت به حركت درآيد. دكتر حسين عرب‌اسدي نيز در توضيح حداقل و حداكثر پرداخت به كاركنان، گفت: حداقل حقوق‌ پرداختي به كاركنان كه در سامانۀ حقوق و مزايا ثبت شده است، ۳ميليون و ۲۵۵هزار تومان و حداكثر پرداختيِ ثبت‌شده، تقريباً ۶۲ برابر و بيش از ۲۰۰ميليون تومان است؛ البته تعداد اين ارقام پرداختي كم است و مثلاً متعلق به فردي است كه طي شش‌ماه دريافتي نداشته و جمعاً اين رقم به او پرداخت شده است اما ما اين استثنائات را در نظر نمي‌گيريم و آن‌ها را پالايش مي‌كنيم و ارقامي كه ثبات دارند را مبنا قرار مي‌دهيم.

معاون سرمايۀ انساني سازمان اداري و استخدامي كشور در ادامه، گزارشي از ميانگين خالص پرداختي، كمترين و بيشترين پرداختي و تعداد كاركنان در بازۀ زماني ۹ماهه سال ۱۴۰۰ و به تفكيك قوا ارائه كرد.

ادامه مطلب:
پاد »

‎BBC NEWS فارسی‎ on Instagram‎: 'متین تندرو، پدر زانیار، معترض پیرانشهری که چشمش در اعتراضات سراسری ایران با ساچمه شلیک شده توسط ماموران آسیب دیده، در ویدیویی گفت آنها ۵ شب است در آب‌های یونان سرگردان شده‌اند. پیش از این آژانس خبری کردپای ویدیویی از زانیار منتشر کرده بود که نشان می‌داد در قایق پناهجویان است. پیشتر پدر زانیار (متین) در گفتگو با چاونیوز گفته بود که او به دلایل امنیتی و فشارهای سیاسی مجبور به خروج از ایران شده است.'‎

17K Likes, 307 Comments - ‎BBC NEWS فارسی (@bbcpersian) on Instagram‎‎: 'متین تندرو، پدر زانیار، معترض پیرانشهری که چشمش در اع...'‎ ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

البته همین سازمان اداری و استخدامی نقش همان شاه قلی را دارد! وقتی خود اقای رئیس جمهور اقای رئیسی ومجلس انقلابی در طرح سامندهی و تعیین وضعیت نیروهای شرکتی اتفاق نظر دارند! همین اقای لطیفی علامه دهر شده و میگوید نه ازمون استخدامی بدهند بعد ده سال یا کلا نیروهای یک ساله بروند بمیرند خودش چقذر حقوق میگیره

تفاوت یعنی چند درصد؟ وات؟؟؟؟ اصلا آیا شما اطلاع دقیق از مبالغ حقوق کارمندان همه دستگاهها دارید؟ اگر اطلاع دارید وا مصیبتا! بعنوان مثال در وزارت رفاه، حقوق پرسنل بهزیستی را با تامین اجتماعی مقایسه کنید! رفع مشکل معیشتی فرهنگیان و رفع تبعیض در پرداختها ضرورتی لازم و فوری است. خودتون چقدر حقوق می گیری؟ خط فقر چقدر است من معلم هستم با 30سال سابقه 8تومان میگیرم. این کجاش عدالت است؟ پذیرفتنی نیست. تو را بخدا خودتون بزارید جای معلمان.

دست‌کم ۱ کشته و ۱۳ زخمی در پی تیراندازی در یک مراسم آیینی در تگزاسدرست در زمانی که شرکت کنندگان در این شب‌زنده‌داری، بالن‌های نورانی را به آسمان می‌فرستادند، خودرویی به آنها نزدیک می‌شود و سرنشین آن شروع به تیراندازی می‌کند. بسیار غم انگیز است.

انفجار یک بمب در یک مدرسه ارتدوکس در روسیه چندین زخمی برجای گذاشتعامل حمله یک نوجوان ۱۸ ساله و از دانش‌ آموزان همان مدرسه بود. به‌گفته پلیس روسیه وی خودش را منفجر کرده اما کشته نشده است.

افزایش شمار قربانیان گردباد در آمریکا؛ تایید مرگ هشت کارگر یک کارخانه شمع‌سازی در کنتاکیخبرنگاران حاضر در محل میزان خسارات گردباد در شهر میفیلد را بسیار گسترده و غیرقابل توصیف عنوان کرده و برخی از آنها نیز گفته‌اند خسارات به حدی است که گویا شهر از روی نقشه حذف شده است. 🕯

تظاهرات گسترده در ترکیه در اعتراض به تورم و سقوط ارزش لیر | DW | 12.12.2021هزاران نفر در استانبول و آنکارا برای اعتراض به ادامه افزایش تورم و کاهش ارزش پول ملی ترکیه به خیابان‌ها آمدند. منتقدان سیاست‌های حزب حاکم را عامل این وضعیت می‌دانند اما اردوغان بر ادامه آنها پافشاری می‌کند. SHIBA shibaswap shibainu leash shibabone shibacoin Oshiverse Shibarium shiba مردم ایران چرا خاموشید ارزش پول ایرانی همین روز ها بصفر خواهد رسید، بمردم ترکیه نگاه کنید برای برای پائین آمدن پولشان چه می‌کند حس وطن پرستی این ملت کجا رفته؟

کرونا در ایران؛ بیش از ۱۵۰۰ دانش‌آموز مبتلا در خراسان رضویبچه ها به هیچ عنوان نمی توانند مراقب باشند تا مبتلا به ویروس کرونا نشوند چون در یک محیط شلوغ مثل مدرسه این کار غیر ممکن است.

درگیری مسلحانه در یک اردوگاه فلسطینی‌ها در لبنان دو کشته و هفت زخمی بر جا گذاشت🔺 این نزاع به هنگام تشییع جنازه یک مهندس کشته‌شده در انفجار جمعه شب در اردوگاه برج الشمالی، واقع در شهر بندری صور در جنوب لبنان ، رخ داد و موجب زخمی‌شدن هفت نفر دیگر نیز شد. ⬇ بیشتر بخوانید: 'Justice and Equality prevailed and such a system of justice was formed that the rest of the world became surprised' - Muhammad Qasim has seen the era of Peace amongst Muslims. He is the awaited Iman Al-Mahdi.