عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: موارد مثبت تستهای خانگی که به تست فوری یا «رپید تست» معروف هستند، متاسفانه جایی ثبت نمیشود و باید قانونی وجود داشته باشد که وقتی بیماری این تستها را میخرد، نتیجه جواب را در سیستمی وارد کند که مشخص شود این بیمار تست خانگیاش مثبت یا منفی بوده است. او درارتباط با برخی پیش بینیها مبنی بر احتمال خارج شدن دنیا از پیک حاد کرونا در آغاز سال آینده گفت: این پیش بینیها تا حدودی گمراه کننده هستند.
درحال حاضر در اروپا و آمریکا مقدار مرگ و میر و ابتلا بالاست و نمیشود گفت تا چند ماه دیگر چه اتفاقی رخ خواهد داد. ممکن است تا چند ماه دیگر پیک کرونا در آن کشورها پایین بیاید اما تا موقعی که همه افراد دنیا واکسینه نشوند و ویروس از چرخش نیافتد، ممکن است با جهشهای متعدد روبه رو باشیم. زیرا این ویروس نشان داده است که هرچندوقت یکبار جهشهای جدیدتر پیدا میکند. به طور کلی چندان نمیتوان به این نوع اخبار تکیه کرد.
طبرسی درارتباط با وضعیت افزایش بیماران سرپایی با علایم شبه آنفولانزا در کشور گفت: ما همیشه در این فصل با افزایش بیماریهای شبه آنفولانزا مواجه هستیم. سال پیش به این دلیل که رعایت نکات بهداشتی و زدن ماسک و مانند آن بالا بود و بسیاری از اماکن بسته بودند، کمتر با آنفولانزا مواجه بودیم. امسال به این دلیل که بسیاری از اماکن باز شده است و بسیاری از مردم دیگر نکات بهداشتی را رعایت نمیکنند، مشاغل و تجمعات راه افتاده است، ویروسهای تنفسی غیرکرونا نیز با افزایش شیوع مواجه شده اند.
بایدن در مراسم فارغالتحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی زمین خورد
رئیس جمهور آمریکا در مراسم فارغالتحصیلی دانشجویان آکادمی نظامی نیروی هوایی در ایالت کلرادو زمین خورد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>
ثبت ۶ طلاق به ازای هر ۱۰ ازدواج در البرزآماری تکاندهنده برای البرز؛ ثبت ۶ طلاق به ازای هر ۱۰ ازدواج در البرز سرپرست دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان: *البرز در موضوع طلاق و ازدواج آمارهای نگرانکنندهای دارد *متاسفانه حدود ۶۰ درصد ازدواجها در این استان منجر به طلاق میشود این همون گام دوم عنقلابِ جمهوری اسلامی هر روز رکورد میزند خبر مرگش
برگزاری تجمعی در پاریس برای آزادی بنجامین بریر، گردشگر زندانی در ایران🔺 بلندین بریر، خواهر بنجامین بریر، در گفتوگو با بخش فارسی صدای آمریکا از برگزاری تجمعی برای آزادی برادرش در پاریس خبر داد و گفت که بیشتر حاضران عکسها و بنرهایی را برای درخواست آزادی بنجامین آورده بودند. ⬇ بیشتر بخوانید: جالبه که به یک جاسوس و خرابکار میگین گردشگر. مطمنا این ژینگولک بازیا چیزیو عوض نخواهد کرد
آتش سوزی در اردوگاه پناهجویان روهینگیا در جنوب بنگلادشدر پی آتش سوزی بزرگی که در بخشی از کمپ شلوغ پناهجویان روهینگیا در جنوب بنگلادش روی داد، بیش از ۳۰۰ پناهگاه موقت ساخته شده از بامبو و برزنت نابود شده و بیش از ۱۵۰۰ پناهنده از جمله ۷۵۰ کودک بیخانمان شدند.
۹ دانشآموز در انفجار یک ذرت فروشی در ننگرهار کشته شدند۹ دانشآموز و یک فروشنده در پی انفجار در یک ذرتفروشی در ولایت ننگرهار افغانستان کشته شدند. مقامهای محلی در حالی این انفجار را «تصادفی» توصیف کردهاند که فرضیههای مختلفی درباره منشاء آن ارائه شده است.
اتشسوزی در برج مسکونی در تهران 4 قربانی گرفتبر اثر وقوع آتشسوزی در یک برج مسکونی در تهران، پایتخت ایران 4 نفر جان باختند. - خبرگزاری آناتولی
euronews - اخبار بین المللی در مورد ساقط کردن هواپیمای اوکراینی در ایرانساقط کردن هواپیمای اوکراینی در ایران | فهرست کلیه مقاله‌های منتشر شده نوسط یورونیوز در زمینه‌های بین‌االمللی، اقتصاد، سیاست، علم و شیوه زندگی داغ هموطنان عزیزمان در پرواز ۷۵۲ همچون پرواز ۶۵۵ بر دل ما است. فقط معلوم نیست چرا حتی شما یکبار هم از پرواز ۶۵۵ که توسط امریکای کثیف عمداً مورد هدف قرار گرفت حاضر نیستید یادی کنید. آنکه بجای گرفتن یقه آمریکا دنبال گرفتن ماهی از این داغ است اگر منافق نیست پس چیست. درست در دومین سالگرد سقوط هواپیمای اوکراینی ج.ا نه تنها خودش رو پاسخگو نمی بینه بلکه بی شرمانه بهترین فرزند ایران زمین رو که به تمام مردم ایران تعلق دارد ( بکتاش) رو به قتل رساند و در همین روزهای خونین دول غرب + روسیه در حال مذاکره با چینی جانیانی/ قاتلان مردم ایران هستند.