لزوم تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو/ اولین قدم برای مقابله با تعارض منافع، شفاف‌سازی است

  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 75 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 33%
  • Publisher: 53%

عسگری در گفت‌وگو با ایلنا مطرح کرد؛ لزوم تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو/ اولین قدم برای مقابله با تعارض منافع، شفاف‌سازی است

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

مهدی عسگری نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس از وجود تعارض منافع در سازمان غذا و دارو، این موضوع را نیازمند بررسی دقیق نهادهای نظارتی دانست و افزود: یکی از مهمترین مشکلات در وزارت بهداشت، تعارض منافع است و از جمله پاشنه‌های آشیل اصلی وزارت بهداشت در این تعارض منافع، سازمان غذا و دارو است.

وی ادامه داد: بیش از ۹۰ مورد دارو به تایید کارآزمایی بالینی برای عرضه رسیده ولی فقط حدود ۸ قلم مجوز تولید و توزیع گرفته و از این تعداد هم هیچ کدام در پروتکل‌های درمانی و راهنمای بالینی نیامده است. این سوال به وجود می‌آید که اگر کارآزمایی بالینی برای تایید داروهاست، پس چرا مجوز صادر نشده و یا در صورت صدور مجوز، چرا هیچ کدام در پروتکل‌های درمانی نیامده است؟

عضو کمیسیون صنایع افزود: از طرف دیگر، داروی وارداتی رمدسیویر با قیمت‌های گزاف وارد شده که اثرات و عوارض آن در بحث کرونا زیر سوال است؛ اگر قرار بر سخت‌گیری است چرا فقط شامل داروهای تولید داخل می‌شود؟ اما دارویی با این حجم از عوارض به راحتی وارد شده و در پروتکل‌های درمانی قرار می‌گیرد. این وضعیت نشان می‌دهد خیلی از کارکردهای وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو قابل دفاع نیست و به همین خاطر، باید تحقیق و تفحص از آن مورد پیگیری جدی مجلس قرار بگیرد.

وی با اشاره به تعارض منافع در سازمان غذا و دارو تصریح کرد: ما برای مقابله با این نوع تعارض منافع ها، در بودجه ۱۴۰۱ تصویب کردیم که تمام زیرمجموعه‌های وزارت بهداشت موظف به ثبت اطلاعات هیات مدیره‌شان شوند در حالی که پیش از این، مجموعه‌های داروسازی و درمانی از ثبت شرکت‌ها مستثنی بودند. وی عنوان کرد: اولین قدم برای مقابله با تعارض منافع، شفاف‌سازی است چراکه باید بدانیم کدام مسئول در وزارت بهداشت و ‌زیرمجموعه‌های این وزارتخانه، در کدام شرکت سهام دار و یا عضو هیات مدیره هستند. ضمن آنکه با شفاف شدن، می‌توان ردگیری کرد که تصمیمات فلان مسئول به نفع شرکت فعلی و یا قبلی‌اش است یا خیر. این قدم بزرگی است که مجلس برداشته و باید تا قبل از پایان سال این اطلاعات به ثبت برسد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 10. in İR
 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

سران سه قوه انتشار گزارش‌های تحقیق و تفحص توسط مجلس ایران را منع کردندسران سه قوه جمهوری اسلامی در نشست مشترکی تاکید کردند که بررسی گزارش‌های «تحقیق و تفحص» مجلس صرفا در صلاحیت قوه قضائیه است و تا پیش از رسیدگی به این
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »

رسیدگی به گزارش واصل شده تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه به قوه قضاییهرئیس قوه قضاییه گفت: دادستان تهران شعبه‌ای ویژه‌ برای رسیدگی به موضوع گزارش واصل شده تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه اختصاص دهد.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

نیوشا مدبر، بازیگر پس از کشف حجاب: انتخابم آزادیستنیوشا_مدبر بازیگر سینما و تلویزیون، در ویدیویی که در صفحه اینستاگرامش منتشر کرده، با برداشتن حجاب از سر گفت با حجاب_اجباری مخالف است و می‌خواهد خودش باشد و آزادی را انتخاب کند. او در این ویدیو تاکید می‌کند که زنی که حجاب ندارد «باعث فساد نمی‌شود.» سینما
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

صنعت چرم ایران؛ از کشتارگاه تا فروشگاهبسیاری از مردم تمایل به خرید و استفاده از مد و لباس چرم دارند، اما از واقعیت رنج حیوانات و چگونگی تولید چرم برای تولید کالا بی اطلاع هستند. این تصاویر عکس‌هایی هستند از صنعت چرم ایران؛ از کشتارگاه تا فروشگاه. اطلاع_رسانی دوست عزیز کشتار خشن و شکار حیوانات برای بدست آوردن چرم محکوم است. ولی در کشور ما چرم از پوست حیوانات حلال گوشت که در کشتارگاه ذبح می شوند بدست می آید. نزدیک نیم میلیون نفر صنعت چرم اشتغال دارد. شما برای نیم میلیون نفر اشتغال ایجاد کن بعد انتقاد کن.
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

شرکت‌های راکد و نیمه‌فعال باید به سراغ سرمایه‌گذار بروند/ احیای واحدها با کمک همسایگان خارجی هنوز عملیاتی نشده/ رکود دوباره‌ی واحدهای احیاشده به دلیل پیچیدگی ساختار آنهاستمعاون اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی مطرح کرد: شرکت‌های راکد و نیمه‌فعال باید به سراغ سرمایه‌گذار بروند/ احیای واحدها با کمک همسایگان خارجی هنوز عملیاتی نشده/ رکود دوباره‌ی واحدهای احیاشده به دلیل پیچیدگی ساختار آنهاست
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

هدف از مذاکرات لغو تحریم‌ها و دفع اتهامات از ایران استرئیس سازمان انرژی اتمی گفت: هدف از مذاکرات برجام رفع تحریم ها، دفع اتهامات علیه کشور و استفاده مردم از مزیت های اقتصادی آن است.
منبع: EtemadOnline - 🏆 9. / 59 ادامه مطلب »