قیمت‌گذاری روی پناه‌جویان؛ زندگی بهتر در جزیره

10/07/1399 08:25:00 ق.ظ

«همین کشور می‌دانید برای هر پناهجو چه‌قدر می‌گیرد؟» این سوالیست که در کمپها، جنگلها، چادرها، خیابانها و دردنیای بی‌خانمانهای مهاجر همیشه جاری و بی‌جواب است. حالا در طرح جدید اتحادیه_اروپا، قیمت هر پناهجو تعیین شده است. گزارشaidaghajar 👇 قاچاق_انسان

یک روز پیش از بازداشت اخیر باند ایرانی قاچاق انسان در فرانسه، یعنی ۲۹ سپتامبر، رسانه‌ها خبر دادند...

یک روز پیش از بازداشت اخیر باند ایرانی قاچاق انسان در فرانسه، یعنی ۲۹ سپتامبر، رسانه‌ها خبر دادند که نیروهای پلیس این کشور در عملیاتی ضربتی، کمپ خودساخته پناه‌جویان در شمال فرانسه، نزدیک بندر «کاله» را تخلیه کردند. گفته می‌شود دست‌کم ۷۰۰ مهاجر و پناه‌جو در این منطقه زندگی می‌کردند و منتظر بودند تا بلکه شانس بیاورند و قایقی آن‌ها را به سمت زندگی بهتر ببرد. قرار است این صدها انسان در استان‌های مختلف فرانسه تقسیم شوند و قاعدتا درخواست پناهندگی‌ آن‌ها در این کشور ثبت خواهد شد.

درست در همان روز، «سازمان کمک به پناه‌جویان» به نام «Anafé» گزارشی کرد حاکی از آن که وضعیت پناه‌جویان و مهاجران در مراکز نگه‌داری مرزها وخیم است. عدم آگاهی از حقوق خود و نداشتن دسترسی به مترجم، خدمات بهداشتی، غذای کافی و ثبت قانونی درخواست پناهندگی از مواردی هستند که می‌توانند حتی خشونت پلیس و ماموران این مراکز را به دنبال داشته باشند.

ادامه مطلب:
ایران وایر »

خانه‌ای برای معلولان و زنان مبتلا به اچ آی وی!

موسس انجمن احیا گفت: دریافت مجوز از اطلاعات سپاه برای تاسیس انجمن حمایت و یاری از آسیب‌دیدگان اجتماعی واشی بسیاری داشت. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

انجام بزرگترین عملیات جابجایی پناهجویان در ۴ سال گذشته توسط پلیس فرانسهحدود ۸۰۰ پناهجو در این اردوگاه که در نزدیکی بیمارستان شهر کاله قرار داشت زندگی می‌کردند. حقوق بشر.....

بریتانیا 'امکان فرستادن پناهجویان به جزیره‌ای در اقیانوس اطلس را بررسی کرده' - BBC News فارسیوزیر کشور بریتانیا از مقام‌های مهاجرتی خواسته امکان عملی و حقوقی انتقال پناهجویان به سرزمین‌های تحت قیمومیت بریتانیا در خارج از خاک اصلی این کشور را بررسی کنند. جزیره اسنشن که در این طرح پیشنهاد شده یکی از جزایر برون‌مرزی بریتانیا در جنوب اقیانوس اطلس است که حدود هشت هزار کیلومتر با این کشور فاصله دارد. آشویتس! بهاره جان یادت برای پناهجوهای که از مرز مکزیک میخواستن وارد آمریکا بشن خودت را جررررر میدادی که ترامپ فلان و بهمان است به جزیره ناپلون خواهد فرستاد

توییت ظریف به مناسبت درگذشت امیر کویتوزیر امور خارجه کشورمان در توییتی به مناسبت درگذشت امیر کویت گفت: تصویری از اعتدال و میانه روی را برای کویت و منطقه ترسیم نموده بود. ظریف فوقش میتونست بگه کویت که امیر نداشت.... من خوندم ظریف درگذشت عهههه ؟؟ خب دیگه چیکار کرد ؟؟

حیات در سیاره سرخ؛ کشف حوضچه‌های شور در کنار دریاچه نمک در مریخاین حقیقت که دریاچه و حوضچه‌های اطراف آن هنوز مایع هستند نشان می‌دهد که از نوع دریاچه زیاده‌شور هستند.

ارمنستان مدعی شد: ترکیه در درگیری قره باغ حضور داردنخست وزیر ارمنستان: ترکیه در درگیری قره‌باغ حضور دارد جامعه جهانی باید ترکیه را وادار کند از درگیری در منطقه ناگورنو- قره‌باغ عقب‌نشینی کند، جامعه جهانی باید خصومت جمهوری آذربایجان و ترکیه را محکوم کند، موجودیت ملت ارمنستان در معرض تهدید است ترکیه هم مثل ج ا عامل ناامنی جامعه س ... مرگ‌بر ترکیه و مرگ بر اردوغان تروریست دروغ‌میگوئید‌شما‌متجاوز‌هستین‌قره‌باغ‌مال‌آذربایجان‌است.

بی‌اخلاقی در مناظره اتفاقی نبود که برای آمریکایی‌ها بی‌‌سابقه باشدعلی بیگدلی گفت: درباره تاثیر مناظره روی رأی‌های خاکستری باید گفت، این گفت‌وگوی چالشی در حدی نبود که بتواند روی رأی‌های توأم با تردید اثر بگذارد. اما از آنجا که رأی‌های جمهوری‌خواهان در هر شرایطی ثابت است، می‌توان گفت تنفر گروهی از آمریکایی‌ها می‌تواند رخدادهای مناظره اول را به نفع جو بایدن رقم بزند.