فیلم «قهرمان من» در سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در بخش ملی و از گروه فیلمهای بلند داستانی رقابت میکند. مضمون و موضوع این فیلم همهگیری ویروس کرونا است، ولی به اهمیت میراث فرهنگی، ادب، شعر و خانواده نیز پرداخته است.
او افزود: این فیلم کاری دلی بوده و از آن راضی هستم. بهترین فیلمهای ساخته شده برای کودکان و نوجوانان فیلمهایی بوده است که دلی ساخته شدهاند و جوانان آن دوره نقشی در ساخت آنها داشتهاند؛ مانند ایرج طهماسب، حمید جبلی، مرضیه برومند و... که در اوج جوانی خود بهترین کارها را با کمترین امکانات ساختهاند، زیرا با دل خود کار میکردند؛ راز پیروزی و موفقیت آن دوره از سینما همین بوده است.
آتشزمزم فیلم کودک را اثری دانست که کودکان از دیدن آن لذت ببرند یا حداقل با آن ارتباط برقرار کنند. او سپس گفت: در کنار این موارد، فیلم کودک میتواند جنبه سرگرمی، آموزشی، فرهنگی و جمعی و یا مجموع همه اینها را نیز داشته باشد. من به همه این موارد علاقهمند هستم؛ قرار نیست که فقط نقش خنداندن یا آموزش کودکان و نوجوانان را داشته باشیم. به نظرم سینما یک پکیج و درامی است که از کنار هم قرار گرفتن این موارد است که یک فیلم خوب کودک حاصل میشود.
این فیلمساز درباره ارتقاء سطح فیلمسازی در اصفهان اظهار کرد: مسئولان باید به همان میزان که به فوتبال اهمیت میدهند به سینما نیز اهمیت دهند. سینما باعث ایجاد همدلی میشود، اما فوتبال در میان استانها جدایی انداخته است. قبل از انقلاب به دلیل تئاتر و هنرهای نمایشی، مردم کل کشور به اصفهان سفر میکردند و این هنر از جاذبههای گردشگری این استان بود و پس از انقلاب نیز فیلمها و سریالهایی که با فضای اصفهان تولید میشد باعث ایجاد ارتباط صمیمی و اصفهاندوستی در میان مردم ما شد.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: SharghDaily - 🏆 1. / 68 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »