قالیباف برای دیدار با نماینده پوتین راهی روسیه شد

19/11/1399 03:23 ب.ظ

قالیباف برای دیداری ۳ روزه راهی روسیه شد. او حامل پیام خامنه‌ای برای پوتین است. پیش از این قرار بود قالیباف این پیام را در دیداری با پوتین به او تحویل دهد. به گفته توانگر نپذیرفتن پروتکل‌های بهداشتی از سوی قالیباف باعث لغو این دیدار شد. اخبار_ایران

پیش از این قرار بود قالیباف پیام رهبر جمهوری اسلامی را در دیداری با ولادیمیر پوتین به وی تحویل دهد.

روز گذشته «مجتبی توانگر»، نماینده تهران در مجلس از لغو این دیدار خبر داد و دلیل آن را نپذیرفتن «پروتکل‌ها بهداشتی» از سوی قالیباف اعلام کرد.

توانگر روز شنبه ۱۸ بهمن در این باره به ایسنا گفت که محمدباقر قالیباف پروتکل‌های بهداشتی دیدار با پوتین را نپذیرفته لذا پوتین برای دریافت پیام رهبر جمهوری اسلامی، نماینده ویژه معرفی کرده است. پیش از این روزنامه همشهری در مطلبی نوشته بود که قالیباف برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی دیدار با پوتین پذیرفته است که هم در فرودگاه تهران و هم فرودگاه روسیه تست کرونا بدهد.

در حالی «نپذیرفتن پروتکل‌های بهداشتی» دلیل لغو دیدار قالیباف با پوتین اعلام شده که قبلا رسانه‌های ایران خبر داده بودند که سفر قالیباف به روسیه یک بار به دلیل نبودن ملاقات با پوتین در برنامه لغو شده است. headtopics.com

برگرد برگرد پشیمان میشی اخر

ادامه مطلب:
iranwire »

برجام نیاز به میانجی ندارد/ از ابتدا برنامه‌ای برای ملاقات قالیباف با پوتین طراحی نشده بودخطیب‌زاده: *از ابتدا برنامه‌ای برای ملاقات قالیباف با پوتین طراحی نشده بود *اگر کرونا نبود ممکن بود برخی ملاقات‌ها انجام شود *حیف است که برخی افراد می‌خواهند از سفر به این مهمی استفاده جناحی کنند *انجام این سفر در این شرایط بسیار مهم است آره مگه مملکت وزیر خارجه نداره که ایشون حاوی پیام رهبر شدن وقتی میری عکس انتخاباتی بگیری، قهوه ای برمی گردی! پوتین پمپئو به چپشه، قالی دیگه کیه!

دیدار وزیر خارجه قطر با نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان

نخست وزیر ژاپن ماه آینده برای دیدار با جو بایدن به آمریکا سفر می‌کندنخست وزیر ژاپن ماه آینده برای دیدار با جو بایدن به آمریکا سفر می‌کند این مقام ارشد ژاپنی به خبرنگاران گفت هدف از این دیدار، نشان دادن تعهد قوی رهبران دو کشور به یک منطقه هند-آرامِ آزاد و منصفانه است فقط آدمهای به شدت بد دل بخیل حسود عوضی بدذات و احمق طرفدار جمهوری اسلامی هستن،برای اینکه چشم دیدن بدبختی مردم را هم ندارن چه برسه ازادی و خوشبختی مردم ایران. شاهزاده ایران نه_به_جمهوري_اسلامي تهران

رهبران اتحادیه اروپا برای دیدار با اردوغان به ترکیه می‌روندکمیسیون اروپا جزییات بیشتری از سفر َاورزولا فن در لاین و شارل میشل به ترکیه و دیدار با رئیس جمهوری این کشور ارائه نکرده است. اروپا افتاده دست یه جماعت قرمساق، خاک بر سرتون برگ برنده ترکیه در چانه زدن با اتحادیه اروپا پناهجویان هستند ترکیه جان،عزیزم،مراقب باش فرصتها رو ازت نگیرن بعد بهت فرصت بهتری ندن... اینا حقه بازن... میدونی که !!! گول اون قیافه های معصومانه اش رو نخور .. اینا رو من میشناسم چه مارمولک هایی هستن 🦎🙄

میشل: اتحادیه اروپا برای ارائه دستورکار ملموسی برای توسعه همکاری اقتصادی با ترکیه آماده استمیشل: اتحادیه اروپا برای ارائه دستورکار ملموسی برای توسعه همکاری اقتصادی با ترکیه آماده است

استان‌وایر- محمد‌باقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی برای دیداری سه روزه راهی کشور روسیه شد. وی در این سفر حامل پیام علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی برای ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه است.

پیش از این قرار بود قالیباف پیام رهبر جمهوری اسلامی را در دیداری با ولادیمیر پوتین به وی تحویل دهد.

روز گذشته «مجتبی توانگر»، نماینده تهران در مجلس از لغو این دیدار خبر داد و دلیل آن را نپذیرفتن «پروتکل‌ها بهداشتی» از سوی قالیباف اعلام کرد.

توانگر روز شنبه ۱۸ بهمن در این باره به ایسنا گفت که محمدباقر قالیباف پروتکل‌های بهداشتی دیدار با پوتین را نپذیرفته لذا پوتین برای دریافت پیام رهبر جمهوری اسلامی، نماینده ویژه معرفی کرده است.

پیش از این روزنامه همشهری در مطلبی نوشته بود که قالیباف برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی دیدار با پوتین پذیرفته است که هم در فرودگاه تهران و هم فرودگاه روسیه تست کرونا بدهد.

در حالی «نپذیرفتن پروتکل‌های بهداشتی» دلیل لغو دیدار قالیباف با پوتین اعلام شده که قبلا رسانه‌های ایران خبر داده بودند که سفر قالیباف به روسیه یک بار به دلیل نبودن ملاقات با پوتین در برنامه لغو شده است.

📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: