فیلم‌های ایرانی بخش مسابقه «بین‌الملل» سینماحقیقت معرفی شدند

16/09/1400 05:23:00 ب.ظ

فیلم‌های ایرانی بخش مسابقه بین‌الملل پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» معرفی شدند.

فیلم‌های ایرانی بخش مسابقه بین‌الملل پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» معرفی شدند. مستندهای «ایستوود» به کارگردانی علیرضا رسولی نژاد، «چهره‌ پرداز» به کارگردانی جعفر نجفی و «استخوان‌های شکسته» به کارگردانی علیرضا معماریانی به بخش مسابقه بلند «بین‌الملل» راه یافتند و در کنار ۱۲ مستند خارجی به رقابت می‌پردازند.

«گیسلو» به کارگردانی محمدصادق اسماعیلی و «بچه‌های زمین خاکی» ساخته میکائیل دیانی راهی بخش فیلم‌های نیمه بلند مسابقه بین‌الملل سینماحقیقت شدند و با ۷ مستند خارجی در این بخش مورد داوری قرار می‌گیرند. «بی‌بی جان» به کارگردانی مشترک نرگس جودکی و ایمان پاکنهاد و «آب، باد، خاک، نان» به کارگردانی مهدی زمانپورکیاسری به بخش فیلم‌های کوتاه مسابقه بین‌الملل راه یافته و در کنار ۱۰ مستند خارجی این بخش داوری خواهند شد.

پانزدهمین جشنواره بین‌المللی سینمای مستند ایران «سینماحقیقت» از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه به دبیری محمد حمیدی مقدم برگزار می‌شود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کی‌یف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونت‌گاه خود را به نظاره نشسته‌اند

ویدیوها : در این ویدئو گوشه‌ای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سه‌شنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>

مخالفت کمیسیون بهداشت با طرح الزام به رسمیت شناخته شدن طب سنتی ایرانی در قوانین کشورسخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از مخالفت این کمیسیون با طرح الزام به رسمیت شناخته شدن طب سنتی ایرانی در قوانین کشور خبر داد. توی زادگاهم یهودی زیاد بود و اکثرأ هم حکیم بودند ، زن یکیشون از صبح هاون دستش بود و گیاهان دارویی را پودر می‌کرد ، الحق که تشخیص بیماری و تجویزشون هم ردخور نداشت . حالا چطور شده که اینجا مخالفت می‌کنند؟ باید داروی شیمیایی بخوری تا از صد جای دیگه بزنه بیرون و این پروسه ادامه یابد ارزش همین شیبای بیصاب بدون پشتوانه جوریه که اساسا ریده تو دهن تک تک کارشناسان و اساتید اقتصاد ایران اقایون دهنتون و خوب پاک کنید گوهی شده همه مدیران و اساتید و کارشناسان اقتصادی برید کونتون و بدین بیسوادها هر یک شیبا معادل۱۵ریال خاک تو سرت ج ا اسکل در چین با طب سنتی شان چه کرده اند؟ طب سنتی ایرانی چه چیز از طب سنتی چینی کم دارد؟

آلمان پیشنهادات هیئت ایرانی در مذاکرات وین را غیرقابل پذیرش دانستدر حالی که تاریخ بازگشت طرف‌های مذاکرات وین به میز گفت‌وگوها هنوز مشخص نیست، آلمان در ادامه ابراز بدبینی‌ طرف‌های مذاکرات نسبت به روند احیای برجام، اعلام

علیرضا زالی: از هر سه ایرانی، یک نفر اختلال روانی دارد

دیدار مرد تاثیرگذار اماراتی با مقام‌های ارشد ایرانی در تهرانشیخ طحنون بن زاید، مشاور امنیت ملی امارات که به دعوت علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به تهران سفر کرده با مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: پیش‌بینی می‌شود از هر سه ایرانی یک نفر اختلال روانی داشته باشدعلیرضا زالی، که همزمان فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران است، اواسط مرداد گفته بود زمانی که کارشناسان سازمان بهداشت جهانی به ایران آمدند از آنها «خواستیم در رسانه‌ها از نظام سلامت ایران تعریف کنند» و «آمار مرگ و میر را از این سازمان پنهان کردیم.»

هشدار عفو بین‌الملل: خانه‌های امن برای زنان قربانی خشونت در افغانستان بسته شدند | DW | 06.12.2021به گفته سازمان عفو بین‌الملل طالبان شبکه‌های یاری رسانی و خانه‌های امن برای زنان و دختران قربانی خشونت در افغانستان را بسته یا نابود کرده است. زندانیان متهم به خشونت علیه زنان در سراسر افغانستان ‌آزاد شده‌اند.