فیلم‌های ابراهیم گلستان و فروغ فرخزاد در جشنواره لومیر لیون

26/07/1398 08:05 ب.ظ

رویداد قابل توجه دیگر در جشنواره لومیر اکران فیلم «مرد ایرلندی» اثر مارتین اسکورسیزی بود.

رویداد قابل توجه دیگر در جشنواره لومیر اکران فیلم «مرد ایرلندی» اثر مارتین اسکورسیزی بود. فیلم‌های ایرانی بر خلاف جشنواره کن، در لیون حضور چندانی نداشته‌اند، اما عباس کیارستمی شخصا در این جشنواره شرکت کرده است.

در سال ۲۰۱۵ که اسکورسیزی جایزه جشنواره لومیر را برد، عباس کیارستمی، ماتئو گارونه فیلمساز ایتالیایی و الیا سلیمان کارگردان و بازیگر فلسطینی نیز حضور داشتند.

اصغر فرهادی نیز در سال ۲۰۱۸ در این جشنواره حضور داشت. پیشینه جشنواره لومیر جشنواره لومیر از سال ۲۰۰۹ میلادی در اکتبر برگزار می‌شود. این جشنواره به احترام و بزرگداشت برادران لومیر، مخترعان فیلمبرداری و سینما در ۱۸۹۵ میلادی، نام‌گذاری شده و توسط مؤسسه لومیر برگزار می‌شود.

برادران لومیر که متولد شهر بزانسون در شرق فرانسه بودند، نخستین صحنه‌های سینمایی جهان را در شهر لیون ساختند که در واقع صحنه‌ای از خروج کارگران از کارخانه پدرشان بود. خانه اوگوست و لویی لومیر در لیون در خیابانی که امروز «خیابان نخستین فیلم» خوانده می‌شود، به مؤسسه و موزه لومیر تغییر یافته است. headtopics.com

نام عباس کیارستمی به همراه چندین تن دیگر از بزرگ‌ترین سینماگران جهان بر دیوار خانه لومیرها نصب شده است. آلبوم عکس های جشنواره امسال را تماشا کنید:

ادامه مطلب:
euronews_pe »

یک رهبر معترضان در هنگ‌کنگ در حمله‌ای خشن مجروح شدرهبر یکی از بزرگترین گروه های دموکراسی خواه در هنگ کنگ هدف حمله ای خشن قرار گرفته و به بیمارستان منتقل شده است. پیشتر شماری از نمایندگان پارلمان در اعتراض به بی‌توجهی رئیس اجرایی هنگ کنگ به مطالبات سیاسی معترضان، مانع از آن شدند که او بتواند برنامه دولت محلی در مورد واکنش به تظاهرات اعتراضی را به پارلمان ارائه دهد.

در رسانه‌های آمریکا؛ چهار زن در کانون دردسرهای ترامپدر هفته چهارم تحقیقات استیضاح چهره‌های جدیدی وارد صحنه شدند به طوری که محتوای تماس تلفنی دونالد ترامپ با همتای اوکراینی‌اش دیگر تنها نقطه ثقل ماجرا نیست. در همین حال، شهادت دو دیپلمات زن در کنگره موضوع سیاست خارجی آقای ترامپ در قبال اوکراین را بازتر کرده و همزمان رویارویی آقای ترامپ با نانسی پلوسی، قدرتمندترین چهره دموکرات‌ها در کنگره باز هم زمینه‌ساز یک مشاجره جنجالی در کاخ‌سفید شده است.

بازداشت صدها نفر در پرونده سوءاستفاده جنسی از کودکان در شبکه تاریک اینترنتمحققان می گویند در پی برچیده شدن یکی از 'بزرگترین بازارهای پورن کودکان در شبکه تاریک اینترنت' بیش از ۳۰۰ نفر دستگیر شده اند. شبکه تاریک اینترنت چیه؟ بگین دارک وب دیگه یا یه معادل دیگه. اینجوری واسه اینترنت صفت آوردین. یعنی انسانها هم تا چه اندازه پست شده میتوانند چطور یک انسان به خود اجازه چنین جرم نابخشودنی کودک آزاری را میدهد سعید طوسی جزوشون نبوده ؟

کمپ پناه‌جویان در ساموس؛ زنان در جنگل زایمان می‌کنندaidaghajar 🎥فردای آتش‌سوزی در کمپ پناه‌جویان جزیره ساموس، نیروهای امنیتی کمپ را تخلیه کردند و پناه‌جوها تا صبح زیر باران در خیابان خوابیدند. قاچاق_انسان aidaghajar من هرچی فکر میکنم نمی فهمم چرا باید این حقارت را به جان خرید! aidaghajar حالا خوبه با وجود زندگی در اون شرایط و وجود کافور در غذا به ادعای مصاحبه شونده،ایشان تسلیم نشده و کم نیاورده و بالاخره هرکاری نکرده یکی دیگه اونجا در همون مدت پس انداخته که در «بهترین شرایط» همراهیشون کنه... آخه کاندوم رایگان در دسترس بذارنم باز اینا کار خودشونو میکنن...

انتقاد حق قانونی شهروندان است، یا فقط در مورد شهروندان ذوب در ولایت اجرا می‌شود؟

واعظی: تغییر در رویکرد تقابلی عربستان و امارات/ امریکایی‌ها قاشق خالی در دهان سعودی‌ها گذاشتندواعظی: *رویکرد تقابلی عربستان و امارات با جمهوری اسلامی تغییر کرده است *اماراتی‌ها برای ارتباط با جمهوری اسلامی پشقدم شدند *آمریکایی‌ها قاشق خالی در دهان سعودی‌ها گذاشتند *منابع آبی همچون منابع نفتی متعلق به همه استان‌ها است