فیلترشکن، هزینه اینترنت را دو برابر می‌کند

  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 53 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 24%
  • Publisher: 63%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

برخی فعالان سیاسی و رسانه‌ای معتقدند منافع اقتصادی یکی از مزایای محدودیت فضای مجازی است، از آنجایی که با فیلتر شبکه‌های اجتماعی و استفاده از فیلترشکن، هزینه‌های مردم برای استفاده از فضای مجازی دو برابر می‌شود و باید دید این درآمدها به سود چه افراد و شرکت‌هایی واریز می‌شود.

به گزارش ایسنا، حسن بیادی، فعال سیاسی و دبیر کل حزب آبادگران جوان و سعید شریعتی، فعال سیاسی و رسانه‌ای و عضو شورای مرکز حزب اتحاد ملت ایران، در نشست‌ نقدواندیشه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با موضوع «سیاست‌ و فضای مجازی» به گفت‌وگو درباره دسترسی مردم به اینترنت پرداختند و با بیان اینکه این دسترسی، حق مردم است و نمی‌توان این حق را از آنان سلب کرد، به لزوم برنامه‌ریزی برای تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها تاکید کردند.

این فعال سیاسی به مبانی مختلف قوانین اشاره کرد و گفت: قوانین باید مبتنی بر قرارداد یک جامعه و تامین‌کننده منافع مردم باشد. افراد یک جامعه نسبت به امکانات آن جامعه حق مالکیت دارند. صاحبان سیگنال و امواج رادیویی مردم هستند و نمایندگان مجلس به نمایندگی از صاحبان این سیگنال‌ها می‌توانند تصمیم بگیرند که به چه صورت استفاده شود.

شریعتی با بیان اینکه قدرت جدیدی ایجاد شده است، تصریح کرد: در انتخابات ۸۸، ۹۲ و ۹۶ شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و تلگرام در ایران تاثیر بسیاری داشتند و باعث تحول شدند و در انتخابات ۱۴۰۰ نیز اینستاگرام تاثیرگذار است. وی به نقش سنتی مردم در ساختار قدرت در گذشته اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون با حضور شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی مردم صاحب قدرت شده‌اند و می‌توانند نظرات خود را اعلام کنند و تاثیر داشته باشند. ما امروز با شهروند قدرتمند مواجه هستیم و افرادی از این موضوع راضی نیستند. دسترسی به اینترنت، حقوق مکتسبه مردم است و به همین راحتی نمی‌توانیم این حق را از مردم پس بگیریم.این فعال رسانه‌ای برخوردها و محدودیت‌ها را ناامیدکننده عنوان کرد و افزود: این برخوردها امید و انگیزه را بین جوانان از بین می‌برد.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

تازگی ها حتی بیمه های سازمانی ما تبلیغات شون و میدن به این وی پی ان ها و فیلتر شکن ها ، چطوری این کار و میکنن؟

حالا انگار فقط فیلتر شکنه. نیست ک قیمت همه چی سرجاشه

تا جایی که متوجه شدم اینترنت داخلی کلا چند صد تا آی پی تو لیستشون ثبت شده، عملا سروری که تو ایرانه هم اگر آی پیشو ثبت نکرده باشه حجم داخلی حساب نمیشه پس عملا هزینه با vpn و بدون اون در اکثر موارد یکیه حتی اگر در بیشتر موارد امن تر بودن وی پی ان رو که خیلی ارزشمنده لحاظ نکنیم

فروشنده اینترنت و فروشنده فیلتر شکن یکی است و سه برابر سود میبرند

خفه بمیرید لاشخورا

والبته درآمد شرکت مخابرات وسرورهایی که مال آقازاده هاست !

به خاطر همین فیلترشکن سود خوبی برای مخابرات و ارائه دهنده اینترنت داره

سیکتیر کن بابا

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 2. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.