فوکوشیما ۱۰ سال پس از فاجعه؛ مردم منطقه به شهرهایشان باز می گردند

22/12/1399 11:00 ب.ظ

فوکوشیما ۱۰ سال پس از فاجعه؛ مردم منطقه به شهرهایشان باز می گردند جزئیات بیشتر🔽

ده سال پس از فاجعه فوکوشیما به دیدار ساکنان و بویژه کشاورزان این منطقه رفته‌ایم. بسیاری از ساکنان پس از فاجعه منطقه را ترک کردند اما آنها اکنون برگشته‌اند. این گزارش را ببینید که چند روز پیش لورانس الکساندروویچ و تیم یورونیوز از ژاپن تهیه کرده‌اند.یکی از ساکنان می گوید:‌ «در ژاپن ما درناهای اوریگامی می سازیم تا آرزو کنیم، آرزوی صلح.»

یکی از ساکنان می گوید:‌ «در ژاپن ما درناهای اوریگامی می سازیم تا آرزو کنیم، آرزوی صلح.» خانم چیوکو یاماموتو می گوید: «وقتی به اوکوما برگشتم، واقعا هیچ چیزی وجود نداشت، فقط پناهگاهها و فروشگاههای موقتی برپا بودند. اما در حال حاضر ساختمان‌های بزرگی ساخته شده‌اند.»

تاکیماسا فوکوهارا، مدیر بخش بررسی و تجزیه و تحلیل محیط زیست در مرکز استان فوکوشیما می گوید: «سطح تشعشع رادیواکتیو در هوا بطور مرتب در چندین قسمت از شهر اندازه‌گیری می شود. برای سایر عناصر، نمونه‌هایی از مکان‌های مختلف مانند خاک و آب گرفته می شود.»

تنها دو هفته پس از فاجعه، کوجی کاتو و خانواده‌اش به فوکوشیما برگشتند، به ۸۰ کیلومتری نیروگاه اتمی. این کشاورزان عاشق سرزمین خود، برنج تولید می کنند اما در بارشان آبجوی خانگی هم سرو می کنند. کشاورزان منطقه پس از فاجعه در این منطقه رنج زیادی دیدند. اعتماد مصرف کننده از بین رفته بود. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews_pe »

ژاپنی‌ها ۱۰ سال بعد از فاجعه فوکوشیما با مناطق آسیب‌دیده چه کردند؟ تصاویر ماهواره‌ای روایت می‌کنندژاپنی‌ها ۱۰ سال بعد از فاجعه فوکوشیما با مناطق آسیب‌دیده چه کردند؟ تصاویر ماهواره‌ای روایت می‌کنند تصاویر را در وب‌سایت یورونیوز ببینید🔽

افزایش شمار مصدومان/ ثبت ۱۰ پس لرزه/ ۵۲۰۰ چادر آماده توزیع/ ۲۱ روستا تحت تاثیر زلزلهآخرین خبرها از زمین لرزه ۵.۹ ریشتری بندر گناوه سخنگوی هلال‌احمر: شمار مصدومان این زلزله تا ساعت ۱۳ به پنج نفر افزایش یافته تاکنون بیش از ۱۰ پس لرزه در منطقه ثبت شده است ۲۱ روستا تحت تاثیر زلزله هستند ۵۲۰۰ تخته چادر آماده است تا در صورت نیاز توزیع شود خدا کمک کنه سبحان الله

حمله مسلحانه به یک خبرنگار پس از ترور ایهاب الوزنی در عراق | DW | 10.05.2021یک روز پس از ترور ایهاب_الوزنی، از مخالفان دخالت و نفوذ جمهوری اسلامی در عراق، یک روزنامه‌نگار نیز هدف حمله مسلحانه قرار گرفت. احمد حسن از صدا و سیمای الفرات هدف اصابت دو گلوله به سر و شانه قرار گرفته و حال او وخیم است. خیلی باید هالو باشید که نفهمیده باشید کار آمریکا و مزدوران داخلیه،واسه بهم زدن ارتباط مردم ایران و عراق،ولی کور خوندید،خون حاج قاسم و ابومهدی،خیلی وقت پیش باهم مخلوط شده و اجازه جدایی بین این دوملت رونمیده و بزودی آمریکایی ها با خفت و خواری از عراق و افغانستان گورشون رو گم‌میکنند ادامه مکتب سردار سلیمانی ریاست جمهوری دکتر سردار سعید محمد است به وجدانتان مراجعه کنید بشناسیدش وحمایتش کنید. به می سجاده رنگین کن گرت پیر مغان گوید صحبت رهبر زمین نمونه(دولت جوان و کارامد)

آغاز واکسیناسیون ۷۵ سال به بالاها از شنبه/ راه‌اندازی ۱۰ مرکز خودرویی واکسیناسیون در تهرانرئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت از ورود محموله جدید واکسن در پایان هفته خبر داد و گفت: با رسیدن محموله جدید واکسن، ما از روز جمعه یا شنبه واکسیناسیون ۷۵ سال به بالاها را اعلام می‌کنیم.

رکوردزنی هزینه‌های نظامی جهان در سال کرونا؛ ۷۵ درصد بودجه نظامی در ۱۰ کشور خرج شدمطابق گزارش سیپری، هزینه‌های نظامی ایران نیز از ۵۵ هزار و ۲۵۵ میلیارد تومان در سال ۲۰۱۹ به ۷۰ هزار و ۵۹۱ میلیارد تومان در سال ۲۰۲۰ رسیده که نشان از رشد ۲۷.۷ درصدی دارد.

ده سال پس از فاجعه فوکوشیما به دیدار ساکنان و بویژه کشاورزان این منطقه رفته‌ایم. بسیاری از ساکنان پس از فاجعه منطقه را ترک کردند اما آنها اکنون برگشته‌اند. این گزارش را ببینید که چند روز پیش لورانس الکساندروویچ و تیم یورونیوز از ژاپن تهیه کرده‌اند.

آنها از تمام روستاهای همسایه به اوکوما آمده‌اند. نیروگاه اتمی فوکوشیما دایچی در این منطقه واقع شده است.امروز در تالار جدید شهر، افرادی که قبلا اینجا را تخلیه کرده ‌بودند دهمین سالگرد فاجعه را گرامی می دارند.

یکی از ساکنان می گوید:‌ «در ژاپن ما درناهای اوریگامی می سازیم تا آرزو کنیم، آرزوی صلح.»

این مراسم در منطقه جدید اوکوما برگزار می شود، منطقه‌ای که اکنون قابل دسترسی است و با وجود اپیدمی کووید بازسازی در آن همچنان ادامه دارد. مناطقی که هنوز ورود به آنها ممنوع است در حال کوچکتر شدن هستند.مارس ۲۰۱۱، ۸۸ هزار نفر در مناطقی که بعدا تخلیه شدند در استان فوکوشیما زندگی می کردند. امروز ۱۴ هزار نفر در مناطق بازگشایی شده زندگی می کنند.

خانم چیوکو یاماموتو می گوید: «وقتی به اوکوما برگشتم، واقعا هیچ چیزی وجود نداشت، فقط پناهگاهها و فروشگاههای موقتی برپا بودند. اما در حال حاضر ساختمان‌های بزرگی ساخته شده‌اند.»

در همه جا، همه تاسیسات میزان رادیو اکتیویته موجود در منطقه را اندازه‌گیری می کنند که طی ۱۰ سال گذشته بسیار کاهش یافته است. به لطف تجزیه و تحلیل‌های انجام شده توسط مرکز تحقیقات فوکوشیما، به مردم مرتب اطلاع رسانی می شود.

تاکیماسا فوکوهارا، مدیر بخش بررسی و تجزیه و تحلیل محیط زیست در مرکز استان فوکوشیما می گوید: «سطح تشعشع رادیواکتیو در هوا بطور مرتب در چندین قسمت از شهر اندازه‌گیری می شود. برای سایر عناصر، نمونه‌هایی از مکان‌های مختلف مانند خاک و آب گرفته می شود.»

ساختمان‌ها آلودگی‌زایی شده‌اند، خاک‌های آلوده با خاک سالم پوشانده شده‌اند. بجز خود نیروگاه، تشعشع رادیو اکتیو بیشتری از پایتخت‌های بزرگ جهان در اینجا وجود ندارد. از نظر زمین شناسی، ‌ژاپن بر اساس وضعیت طبیعی اش کمتر از دیگر نقاط جهان تشعشع رادیو اکتیو دارد در حالی که چرنوبیل تاثیر زیادی روی اروپا گذاشته است.

تنها دو هفته پس از فاجعه، کوجی کاتو و خانواده‌اش به فوکوشیما برگشتند، به ۸۰ کیلومتری نیروگاه اتمی. این کشاورزان عاشق سرزمین خود، برنج تولید می کنند اما در بارشان آبجوی خانگی هم سرو می کنند. کشاورزان منطقه پس از فاجعه در این منطقه رنج زیادی دیدند. اعتماد مصرف کننده از بین رفته بود.

کوجی کاتو، رئیس «کاتو فارم» می گوید: «تا سال گذشته با اسپری زدن به محصولات آنها را آلودگی زدایی می کردم که یک کار اضافی بود زیرا باید می توانستم با خیال راحت آنها را صادر کنم. این سخت‌ترین بخش کار بود. اما ما ۵ سال متوالی است که تشعشعی پیدا نکرده‌ایم. »

پس از حادثه هسته‌ای، صادرات از این منطقه بطور چشمگیری کاهش یافت. علی رغم سالهای دشوار، صادرات در حال حاضر نسبت به سال ۲۰۱۰ دو برابر شده است. «امی» اکنون سفیر محصولات فوکوشیما در فرانسه شده است.

امی کاتو می گوید: «واکنش‌ها بسیار خوب بود. وقتی به مردم می گفتم که این محصولات از فوکوشیما آمده‌اند، در همه کشورهایی که رفتم، من نگرانی زیادی مشاهده نکردم و این باعث تعجب من شد.»

زندگی در فوکوشیما، مانند بسیاری از کسانی که آنجا را تخلیه کرده‌ بودند و برگشته‌اند، برای «کوجی» و «اما» احساس ویژه‌ای دارد.

امی کاتو، مدیر اجرایی «کاتو فارم» می گوید: «من ۴ فرزند دارم و خوشحال می شوم اگر آنها بتوانند بگویند که به متولد شدن در اینجا افتخار می کنند.»

بازگرداندن زنان و مردان فوکوشیما به یک محیط امن، چالش مقامات ژاپنی است. کارشناسان بین‌المللی متفقا از موفقیت‌های ژاپن استقبال کرده‌اند، اگر چه هنوز مشکلات تکنیکی‌ایی وجود دارد که باید بر آنها غلبه کرد.

برای گزارش‌های بیشتر ما درباره آلودگی‌زدایی و از دور خارج کردن نیروگاه اتمی فوکوشیما دایچی به وب سایت یورونیوز مراجعه کنید.