تهران- ایرنا- مسئول واحد آموزش و پژوهش انجمن اوتیسم ایران گفت: در حال حاضر، ۴۹ مدرسه ویژه دانش آموزان دارای اوتیسم در کل کشور داریم که از این تعداد ۳۰ مدرسه دولتی است، هفت مدرسه پسرانه و تنها یک مدرسه دخترانه در تهران دایر است. وی تاکید کرد: می توان گفت دسترسی به مدارس خاص اوتیسم از اولویت های بسیار مهم این روزهای خانواده های فرزندان اوتیسم است و راهاندازی حداقل یک مرکز اوتیسم مجهز و استاندارد در هر استان از گام های ابتدایی در این زمینه محسوب می شود.
سلطانی فر با تقسیم بندی دانش آموزان در مدارس اوتیسم، گفت: تعدادی از این دانش آموزان بعد از گرفتن تست های هوش، کتابهای عادی میخوانند و تعدادی دیگر، کتابهای دانشآموزان استثنایی را می خوانند. یکی از خلاء های آموزشی در این مدارس هم همین موضوع است که کتاب های درسی با سرفصل های مخصوص اوتیسم تدوین و به صورت خاص دیده نشده اند و تنها یک کتاب مهارت آموزی ویژه پایه اول تا ششم ویژه این دانش آموزان تهیه شده است.
لزوم ارتقای تراز علمی معلمان در مواجهه با دانش آموز دارای اوتیسم مسئول واحد آموزش و پژوهش انجمن اوتیسم ایران تاکید کرد: معلمان باید در این مدارس، تراز علمیشان را بالا ببرند و با روش تدریس به گروههای خاص از جمله دانش آموزان اوتسیم آشنا باشند. متاسفانه در این حوزه ظرفیت علمی و دانشگاهی کم است و باید در این راستا معلمان را توانمند کنیم. درسدادن به دانشآموزان با اختلال اوتیسم، روش خاص خودش را دارد. headtopics.com