فعالیت‌های بی سر و صدای انتخاباتی در سایه تشدید شیوع کرونا و تکرار سهم‌خواهی‌ها در اردوگاه اصولگرایان

  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 64 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 29%
  • Publisher: 53%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

پس از آغاز به کار مجلس یازدهم در هفته‌های اخیر بحث و گمانه‌زنی درخصوص کاندیداهای احتمالی انتخابات آینده ریاست جمهوری به صورت جدی‌تری راه خود را به صفحات سیاسی رسانه‌ها باز کرده است، در این میان اصولگریان با فرصت ویژه‌ و مغتنمی مواجه‌اند، آن‌ها دلگرم به همراهی شورای نگهبان و خرسند از عدم موفقیت دولت در عمل به وعده‌‌های خود و دلسردی طیف قابل توجهی از حامیان جریان تحول‌خواه نسبت به حضور در انتخابات، پیروزی در انتخابات را فوق‌العاده سهل‌الوصول می‌بینند در حالیکه ایجاد وحدت میان طیف‌های مختلف این جریان همواره سخت‌ترین کار ممکن بوده است.

از دوم خرداد ۷۶ تا امروز، طی قریب به دو دهه‌ای که از شکست بزرگ و تاریخی راست‌ها گذشته، در انتخابات‌های گوناگون، «وحدت» شاید برای اصولگرایان سهل ممتنع‌ترین اتفاق بوده، سهل ممتنع را در اصطلاح به کاری می‌گویند که ابتدا بسیار آسان به نظر می‌رسد اما هنگام عمل متوجه پیچیدگی و دشواری‌های آن می‌شوند و این شاید بهترین توصیف برای تلاش‌های اصولگرایان در مسیر رسیدن به وحدت باشد.

انتخابات دوم اسفند در شرایط خاصی برگزار شد، ردصلاحیت حداکثری نمایندگان و کاندیداهای جریان رقیب که با کاهش قابل توجه مشارکت مردم در انتخابات مصادف شد، فرصتی نبود که راست‌ها آن‌ را به سادگی از دست دهند، پس با حضور پرشمار کاندیداهای‌شان موفق شدند در انتخاباتی که با کمترین مشارکت تاریخ ادوار انتخابات‌های مجلس برگزار شد، اکثریت کرسی‌های بهارستان را تصاحب کنند.

این نامه‌نگاری میان دو چهره ریش سفید که حکایت از انشقاق عمیق در میان جریان اصولگرا داشت، موجب نگرانی اصولگرایان از انتشار فضای تنش و انشقاق در جامعه شد و اینجا بود که «مهرداد بذرپاش» عضو دیگر شانا که نقش پررنگی در تهیه فهرست انتخاباتی اصولگرایان داشت، در نامه‌ای خطاب به حدادعادل و آقاتهرانی نوشت:« آنقدر که ما و شما در جلسات، تفسیر و تحلیل می‌کنیم و برای کارهایمان استدلال می‌تراشیم، در برابر دیدگان مردم جلوه‌ معکوسی به نمایش در می‌آید؛ آنچه آنها می‌بینند شلوغی و بلاتکلیفی جریان...

در عین حال سایر گروه‌های اصولگرا را نباید در این معرکه بی‌تحرک دانست، برای مثال «سنتی‌ها» که از ترکیب جامعه روحانیت مبارز، جبهه پیروان خط امام و رهبری و حزب موتلفه تشکیل می‌شود یا «نواصولگرایان» که حامیان قالیباف اعم از جوان و غیرجوان را تحت این عنوان گردهم آورده‌اند، هر یک با تکیه بر استدلال‌ها و ادله گوناگون خود را صاحب دست برتر دانسته و مدعی استحقاق دریافت سهم بیشتری هستند.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 10. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

'تجمع با پرچم طالبان در تهران در دستور کار ویژه پلیس امنیت' - BBC News فارسیرییس پلیس امنیت عمومی تهران در واکنش به تجمع شماری با پرچم طالبان در یک پارک در تهران گفته رسیدگی به موضوع در 'دستورکار ویژه ماموران پلیس امنیت' قرار گرفته است. علی ذولقدری گفته 'عاملان تولید و انتشار تصاویری که در آن پرچم یکی از گروهک‌های تروریستی به نمایش گذاشته شده بود، بازداشت شده اند.'
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »

شمار مبتلایان به کرونا در جهان از 18 میلیون نفر فراتر رفتشمار مبتلایان به کرونا در جهان از 18 میلیون نفر فراتر رفت
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

شمار بهبودیافتگان از کرونا در ترکیه به 216 هزار و 494 نفر افزایش یافتشمار بهبودیافتگان از کرونا در ترکیه به 216 هزار و 494 نفر افزایش یافت
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

آتش‌سوزی جنگلی در کالیفرنیا؛ به هزاران تن از سکنه دستور تخلیه داده شدتا کنون دو خانه خالی طعمه حریق شده و نزدیک به ۲ هزار و ۶۰۰ خانه دیگر در محاصره آتش قرار دارند.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

آمریکا در حال ورود به مرحله 'متفاوتی' از شیوع کرونا است - BBC News فارسییکی از مشاوران ارشد دولت آمریکا اخطار داده است که این کشور اکنون درحال ورود به مرحله تازه ای از نبرد با همه گیری ویروس کروناست. دبورا برکس به شبکه سی‌ان‌ان گفت که این بیماری اکنون به طرز 'فوق العاده‌ای گسترش پیدا کرده' و خطر آن جدی تر از زمانی است که شیوع آن شروع می شد.
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »

فائوچی از دسترسی آمریکایی‌ها به واکسن کرونا در ۲۰۲۱ سخن گفتمدیر انستیتو ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا: *خوش‌بینم که ما تا آخر امسال که وارد ۲۰۲۱ می‌شویم، به واکسن کرونا دست یابیم *فکر نکنم این رویا باشد *نشان خواهیم داد که این واقعیت است *در خصوص ایمنی واکسن‌های کووید-۱۹ که ساخته چین و روسیه باشند نگرانیم
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »