فساد؛ سرطانی در پیکر نهاد قضایی

12/06/1399 02:18:00 ب.ظ

«موکلم به جرم حمل مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود. همسرش که زنی جوان و زیبا بود بعدها به من گفت، قاضی به او پیشنهاد سکس داده و او هم برای نجات جان همسرش پذیرفته.» سومین قسمت از گزارش ماهرخ غلامحسین پورMahrokhbanoo از فساد در قوه_قضاییه👇 اخبار_ایران

*** «موکلم به جرم حمل مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود. همسرش که زنی جوان و زیبا بود مدام از این ساختمان به آن ساختمان در حال پیگیری بود و می‌رفت و می‌آمد. ما نهایت تلاش‌مان را کردیم اما به نتیجه مطلوب نزدیک نمی‌شدیم.

تا این که در جریان کار متوجه شدم همسر موکلم به کلی از پیگیری ماجرا دلسرد شده است و دیگر تلاش نمی‌کند. در نهایت موکلم با یک درجه تخفیف به حبس ابد محکوم شد. بعدها آن خانم به من گفت که یک بعدازظهر خلوت و در جریان پیگیری، قاضی به او پیشنهاد سکس داده و او هم برای نجات جان همسرش پذیرفته، اما به توصیه یکی از دوستان نزدیکش از همان ابتدا صدای قاضی را ضبط کرده و وقتی متوجه شده است که وعده قاضی واقعی نیست و قصدش فقط لذت‌جویی بوده، با فرستادن فایل صوتی و مستنداتی که داشته، قاضی را وادار به همکاری کرده است.»

این‌ها اظهارات اولین وکیلی است که با او در مورد فساد در قوه قضاییه تماس می‌گیرم. او ساکن ایران است و مایل به طرح نامش نیست. «حسین رییسی»، حقوق‌دان ساکن کانادا که سابقه سال‌ها وکالت در ایران داشته است، نیز روایتی شبیه آن‌چه وکیل ساکن ایران تعریف کرد، تجربه کرده است:

«در یک مورد قاضی به موکلم پیشنهاد رابطه جنسی داده بود. به او پیامک داده بود. ما هم همان را برداشتیم و بردیم از قاضی شکایت کردیم. او را از آن شهر به جای دیگری منتقل کردند و البته نمی‌دانم چه بر سرش آمد.

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

Anadolu Ajansı

Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

هیچ نهادی وظیفۀ خود در مبارزه با فساد را معطل دیگرى نگذارد/ برای مبارزه با فساد باید نیروی انسانی متخصص تربیت کنیم/ ٤ ریشه عمده بروز فساد در کشوررییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، گفت: متأسفانه امروزه آفت فساد چنان به جامعۀ ما رسوخ پیدا کرده که در مواردى اصلاً قبح آن از بین رفته است، لذا باید قبل از هر اقدام و توأم با هر برنامۀ اصلاحى مبارزه با فساد را مدنظر قرارداد.

برکناری ۲ شاهزاده و ۴ فرمانده نظامی توسط پادشاه عربستان به اتهام فسادسلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی روز سه‌شنبه ۱ سپتامبر (۱۱ شهریور) با صدور احکامی دو شاهزاده و چهار تن از فرماندهان نظامی این کشور را در جریان تحقیق بر سر فساد در وزارت دفاع از کار برکنار کرد.

برکناری چهار مقام‌ دولتی و دو عضو خاندان سلطنتی عربستان سعودی به اتهام فساد مالی - BBC News فارسیپادشاه عربستان چند مقام دولتی و لشکری را برکنار کرده است. ۶ مقام از جمله دو شاهزاده خاندان سلطنتی به فساد مالی متهم شده‌اند.

هیچ نهادی وظیفۀ خود در مبارزه با فساد را معطل دیگرى نگذارد/ برای مبارزه با فساد باید نیروی انسانی متخصص تربیت کنیم/ ٤ ریشه عمده بروز فساد در کشوررییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، گفت: متأسفانه امروزه آفت فساد چنان به جامعۀ ما رسوخ پیدا کرده که در مواردى اصلاً قبح آن از بین رفته است، لذا باید قبل از هر اقدام و توأم با هر برنامۀ اصلاحى مبارزه با فساد را مدنظر قرارداد.

اطاله دادرسی، تونل جهنمی بی‌انتها در مسیر پرونده‌های قضایی

فوت ۱۰۱ بیمار کووید ۱۹ در شبانه‌روز گذشتهسخنگوی وزارت بهداشت از فوت ۱۰۱ بیمار کووید ۱۹ در شبانه‌روز گذشته در کشور خبر داد.