فرانتکس زیر بار انتقاد؛ تحقیق و تفحص از عملکرد مرزبانی اتحادیه اروپا کلید خورد

24/12/1399 02:01 ب.ظ

آژانس مرزبانی و گارد ساحلی اتحادیه اروپا(Frontex) نهادی که تبلور تلاش جمعی ۲۷ کشور عضو اتحادیه برای مراقبت از مرزها و جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی بوده، این روزها از یک سو به خاطر بدرفتاری با پناهجویان و از سوی دیگر به دلیل مماشات با مهاجران غیرقانونی زیر بار انتقاد قرار گرفته است.

فرانتکس، آژانس مرزبانی و گارد ساحلی اتحادیه اروپا (Frontex) نهادی که تبلور تلاش جمعی ۲۷ کشور عضو اتحادیه برای مراقبت از مرزها و جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی بوده، این روزها از یک سو به خاطر بدرفتاری با پناهجویان و از سوی دیگر به دلیل مماشات با مهاجران غیرقانونی زیر بار انتقاد قرار گرفته است.

پارلمان اروپا بنا بر ادعای برخی نهادهای حقوق بشری فرانتکس را به نقض حقوق اساسی مهاجران از جمله بدرفتاری با آنها متهم کرده و خواستار استعفای فابریس لجری، مدیرعامل فرانتکس شده است. افزون بر این پارلمان اروپا با تشکیل یک گروه تحقیق و تفحص، بررسی و نظارت بر عملکرد این آژانس را آغاز کرده است.

با این وجود، قانونگذاران و دیپلمات‌های مخالف گسترش ابعاد مهاجرت غیرقانونی به اتحادیه اروپا معتقدند که توان فرانتکس برای مقابله با روند فزاینده مهاجرت غیرقانونی و پناهندگی به اتحادیه بسیار پایین بوده است و همین امر موجب شده تا این آژانس در ایفای مسئولیت خود دچار کم‌کاری و گاه مماشات با مهاجران غیرقانونی شود. بر همین اساس، تلاش شده تا بودجه این آژانس افزایش قابل توجهی پیدا کند.

در حالی که در سال ۲۰۱۴، یک سال پیش از آن که بحران مهاجرت غیرقانونی به اتحادیه اروپا به اوج خود برسد، بودجه سالانه این آژانس در حدود ۱۰۰ میلیون یورو بود، بودجه آن طی ۷ سال به ۵.۶ میلیارد یورو و شمار نیروهای آن به ۱۰ هزار نفر رسیده است. headtopics.com

در حال حاضر، این آژانس تحت نظارتِ هیات مدیره‌ای متشکل از وزارت کشور، پلیس و مرزبانی کشورهای عضو اتحادیه قرار دارد که این هیات مدیره در عین حال برنامه کاری و عملیاتی آن را نیز تنظیم می‌کند. کمیسیون اروپا نیز با هدف نظارت بر رعایت قوانین اتحادیه اروپا توسط این آژانس، تنها دو کرسی از ۲۸ کرسی هیات مدیره آن را در اختیار دارد.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

حاکمیت به راحتی زیر بار رئیس‌جمهور نظامی نمی‌رودحمیدرضا جلایی‌پور گفت: نگرانی‌ای که وجود دارد این است که یک سازمان نظامی در امر انتخابات بیاید و با ابزار یک سازمان نظامی در انتخابات دخالت کند. این نگرانی هست و نگرانی درستی هم هست، ولی به نظر می‌رسد این قصه یک مقدار تبلیغات تندروها هم باشد.

محمود صادقی: مشارکت در انتخابات زیر ۲۵ درصد خواهد بودکتک_خوردن_خبرنگاران دستگاه پروپاگاندای رژیم ایران یکی از «خبرنگاران» دستگاه پروپاگاندای رژیم جمهوری اسلامی در این ویدئو ادعا می‌کند که همکارانش مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند. خیلی خواسته رقم مشارکت رو بالا ببره جز ادمای خودشون بعبده بالای ۱۰ درصد رای بدهند گور پدر تو و عنتخاباتتون😪 دست از سر ملت بردارید، پوفیوزهای ایران ویران کن‼️🤨 فکر کردید ما برده های شما کثافتها هستیم، تو روح تک تکتون؟🤨😪

فروشندگان لباس زیر فرانسه برای نخست وزیر شورت فرستادند«آیا این موضوع به مسئله بهداشت شخصی مربوط نیست؟ آیا لباس زیر اولین چیزی نیست که همه ما و خود شما آقای نخست وزیر، صبح‌ها می‌پوشیم تا بعد روی آن لباس تن‌مان کنیم؟» خب که چی ما ۲۰ سال پیش بیشتر رییس صدا و سیما مون کنار بساط دستفروش های نماز جمعه چمباتمه میزده شورت جدا می کرده بگو واسه آقای ضرغامی هم بفرستند😆 خوش سلیقه ام بودن😂

زندگی و معیشت زیر سایه فقر و محرومیت در کلان‌شهری ثروتمند

اول کارگران، بعد کارمندانی که زیر کولر نشسته‌اند یا دورکاری می‌کنند!وقتی حرفِ «اولویت» در میان باشد، به راستی چه کسی اولی‌تر از آن‌هایی که با رنج بسیار و دستمزد کم، چرخ‌های تولید کشور را می‌گردانند؟!