شیراک در پاسخ ضمن تکذیب این موضوع به میتران به او میگوید: «آیا میتوانی در چشمهای من نگاه کنی و بگویی من چنین حرفی به تو زدم؟»روایاتی هست که میتران بعدها تایید کرده اتهامی که به شیراک وارد کرده صحیح نبوده و هرگز چنین جملهای را از شیراک نشنیده، بلکه از برخی وزرای کابینه او چنین حرفی را شنیده است.
شیراک در کارزار انتخاباتی خود در سال ۱۹۸۸ در مقابل فرانسوا میتران قصد داشت با کارت آزادی گروگانهای فرانسوی بازی را به سود خود تغییر دهد. هر چند در نهایت او در مقابل فرانسوا میتران شکست خورد. از دیگر نقاط عطف روابط ایران و شیراک حمله و دستگیری اعضای سازمان مجاهدین خلق در پاریس در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۸۲ بود. جایی که پلیس ضد تروریست فرانسه با حمله به دفاتر و ساختمانهای مسکونی که اعضا گروه مجاهدین خلق در آنجا حضور داشتند، ضمن دستگیری مریم رجوی و ۱۶۵ نفر از اعضای برجسته کادر این سازمان، مقدار زیادی پول نقد از آن مکان ضبط کردند.
اما احتمالا نقطه اوج روابط ژاک شیراک با ایران به فروردین سال ۱۳۸۴ باز میگردد. جایی که شیراک از پلههای کاخ الیزه پایین میآید تا از سید محمد خاتمی رئيس جمهوری وقت ایران استقبال کند. این استقبال گرم از رئيس جمهوری ایران سر و صدای بسیاری هم در سپهر سیاسی ایران بر انگیخت و حتی کار به مناظره انتخاباتی میان محمود احمدی نژاد و میرحسین موسوی در ۱۳ خرداد ۱۳۸۸ کشیده شد.
در سپتامبر ۲۰۰۵ بالاخره شورای حکام اعلام کرد که بررسی برنامه هستهای ایران دیگر در صلاحیت این شورا نیست و آن را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع داد.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »