فاکس‌نیوز: ناخدای آدریان دریا برای برای تحویل محموله همکاری نمی‌کند

13/06/1398 04:02 ب.ظ

به گزارش منابع اطلاعاتی فاکس‌نیوز، نفت‌کش ایرانی آدریان_دریا۱ به فاصله کمتر از۲۰ کیلومتر از ساحل سوریه رسیده است، اما ناخدای آن با برنامه‌ تخلیه و تحویل نفت همکاری نمی‌کند و درخواست کرده است تا برکنار یا جایگزین شود. بیشتر بخوانید:

رسیده است، اما ناخدای آن برای تحویل محموله نفت همکاری نمی‌کند.این نفتکش که پیش‌تر با نام «گریس یک» شناخته می‌‍‌شد، بعدازظهر دوشنبه ۱۱ شهریورماه، هم‌زمان با حرکت به سمت سوریه، سامانه‌ رهگیری خود را خاموش کرد.این نفت‌کش هم‌اکنون ۲/۱ میلیون بشکه نفت خام ایران را به ارزش تقریبی ۱۳۰ میلیون دلار حمل می‌کند.

این نفتکش که پیش‌تر با نام «گریس یک» شناخته می‌‍‌شد، بعدازظهر دوشنبه ۱۱ شهریورماه، هم‌زمان با حرکت به سمت سوریه، سامانه‌ رهگیری خود را خاموش کرد.

ادامه مطلب:
IranIntl »

نفتکش آدریان دریا در حال حرکت به سمت ساحل شمال لبنان استنفتکش آدریان دریا در حال حرکت به سمت ساحل شمال لبنان است بررسی حرکت نفتکش ایرانی آدریان دریا نشان می‌دهد این کشتی به سمت شمال لبنان در حال حرکت است. این کشتی پیش از این در یونان و ترکیه توقف کرده بود.

ابرنفتکش «آدریان دریان ۱» با سیگنال خاموش در نزدیکی لبنان و سوریهبنا به آخرین داده های کشتیرانی ابرنفتکش «آدریان دریا ۱» در آب های بین المللی در نزدیکی سوریه و لبنان قرار دارد.

نفتکش «آدریان دریا۱» سیستم ردیابی خود را خاموش کرده استنفتکش آدریان دریا ۱ که برخلاف وعده مقامات ایران به سمت سوریه رفته، سیستم ردیابی خود را خاموش کرده است. به گزارش آسوشیتدپرس، خاموش شدن سیستم ردیابی این ابرنفتکش می‌تواند به گمانه‌زنی‌ها درباره این که

فاکس نیوز: ناخدای نفتکش آدریان دریا با مقام‌های ایرانی همکاری نمی‌کندیک رسانه آمریکایی می‌گوید ناخدای هندی نفتکش آدریان دریا حاضر به همکاری با مقام‌های ایرانی نیست و نپذیرفته نفت این نفتکش به دیگر نفتکش‌های کوچکتر منتقل شود.

فاکس نیوز: ناخدای نفتکش آدریان دریا با مقام‌های ایرانی همکاری نمی‌کندیک رسانه آمریکایی می‌گوید ناخدای هندی نفتکش آدریان دریا حاضر به همکاری با مقام‌های ایرانی نیست و نپذیرفته نفت این نفتکش به دیگر نفتکش‌های کوچکتر منتقل شود.

ابراز نگرانی ایران نسبت به اثرات اقدامات قهری یکجانبه بر همکاری بین المللی در مبارزه با فسادنمایندگی دائم ایران در وین در بیانیه‌ای اقدامات قهری یکجانبه را از مهمترین موانع بر سر راه همکاری‌های بین‌المللی برای مبارزه با فساد برشمرد و نسبت به اثرات نامطلوب این اقدامات ابراز نگرانی کرد

رسیده است، اما ناخدای آن برای تحویل محموله نفت همکاری نمی‌کند.

براساس این گزارش، آکیلش کومار (Akhilesh Kumar)، ناخدای نفتکش آدریان دریا۱، با برنامه‌ تخلیه و تحویل نفت همکاری نمی‌کند و درخواست کرده است تا برکنار یا جایگزین شود.

این نفتکش که پیش‌تر با نام «گریس یک» شناخته می‌‍‌شد، بعدازظهر دوشنبه ۱۱ شهریورماه، هم‌زمان با حرکت به سمت سوریه، سامانه‌ رهگیری خود را خاموش کرد.

نفتکش آدریان دریا۱ که با اجازه دولت بریتانیا رفع توقیف و از جبل‌الطارق آزاد شده است، با ورود به آب‌های سوریه، ضمانتی را که گفته می‌شود براساس آن آزاد شده، زیر پا گذاشته است. در زمان رفع توقیف نفتکش، دولت جبل‌الطارق، اعلام کرد که نفتکش ایرانی گریس۱ پس از ارائه تضمین از سوی مقام‌های ایرانی مبنی‌بر اینکه شناور مذکور به مقصد کشورهای مشمول تحریم‌های اتحادیه اروپا ازجمله سوریه حرکت نخواهد کرد، آزاد شده است. البته مقام‌های ایرانی در همان زمان اعلام کردند که تعهدی برای نرفتن نفتکش به‌سمت سوریه نداده‌اند.

این نفت‌کش هم‌اکنون ۲/۱ میلیون بشکه نفت خام ایران را به ارزش تقریبی ۱۳۰ میلیون دلار حمل می‌کند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا جمعه ۸ شهریورماه، در یکی از آخرین اقدامات تنبیهی خود که صنعت انرژی ایران را هدف گرفته است، نفتکش آدریان دریا۱ و ناخدای آن را تحریم کرد.

به دلیل تحریم‌های آمریکا، نفت‌کش‌های ایرانی اغلب سامانه‌ رهگیری خودکار خود را خاموش می‌کنند، تا محموله‌شان را مخفی نگه دارند.

تنش‌ها در خلیج فارس طی تابستان امسال، با حملات ایران و نیروهای نیابتی‌اش به زیرساخت‌های نفتی و نفت‌کش‌های غربی بالا گرفته است.

مقام‌های ایرانی از آمریکا خواسته‌‌اند که شدت تحریم‌ها را علیه جمهوری اسلامی ایران کاهش دهد. محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه‌ جمهوری اسلامی ایران، روز سه‌شنبه ۱۲ شهریور، گفت که اگر امضاکنندگان اروپایی برجام تا پنج‌شنبه نتوانند این معاهده را نجات دهند، ایران گام سوم خود را برای کاهش تعهداتش خواهد برداشت.

ایران در واکنش به اقدام‌های تحریمی آمریکا، پیش از این در سال جاری، از حد مجاز تعیین‌شده در برجام برای غنی‌سازی اورانیوم و ذخیره‌ اورانیوم غنی‌شده خود، عبور کرده است.

دولت ترامپ روز سه‌شنبه تحریم‌های بیشتری علیه ایران وضع کرد و این بار سازمان فضایی این کشور را هدف گرفت.