عین‌اللهی: بابت کرونا و پیک ششم آسوده خاطر نیستیم

25/07/1400 02:17:00 ب.ظ

وزیر بهداشت: هنوز بابت کرونا و پیک ششم آسوده خاطر نیستیم و باید درحالت آماده‌باش بمانیم و امیدوارم با انجام واکسیناسیون سراسری در ماه‌های آینده، در وضعیت بهتری قرار بگیریم. ایرنا

تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:‌ هنوز بابت کرونا و پیک ششم آسوده خاطر نیستیم و باید درحالت آماده‌باش بمانیم و امیدوارم با انجام واکسیناسیون سراسری در ماه‌های آینده، در وضعیت بهتری قرار بگیریم. وی افزود: برای حل مشکلات نظام سلامت، حجم زیادی از منابع لازم است تا کمبودهای بهداشتی و درمانی مردم به خصوص در مناطق محروم، رفع شود. زیرا بسیاری از بیماران به دلیل عدم دسترسی به درمان مناسب دچار مشکل می شوند.

عین اللهی گفت: انتظار ما از سازمان نظام پرستاری زیاد است، اما باید مشکلات را با همبستگی حل کنیم. برخی مشکلات داخل وزارتخانه است که با کمک دکتر عبادی در جهت رفع آنها تلاش می کنیم، اما برخی دیگر خارج از وزارت بهداشت است که سازمان نظام پرستاری می تواند در این زمینه بسیار کمک کننده باشد.

لزوم حرکت به سمت درمان بیمار در منزل وی ادامه داد: حرکت نظام های سلامت در جهان به سمت بیمارستان نیست، بلکه به سمت درمان سرپایی است. بنابراین، نظام سلامت ما نیز باید همگام با کشورهای دیگر به سمت مراقبت بیمار در منزل گرایش پیدا کند. اما متاسفانه در نظام بودجه ریزی کشورمان بودجه را براساس بستری شدن بیمار روی تخت بیمارستانی درنظر می گیرند. headtopics.com

وزیر بهداشت با بیان اینکه باید به سمت درمان و مراقبت از بیمار در منزل حرکت کنیم، تصریح کرد: در دنیا ثابت شده که وقتی بیمار در منزل خود بستری شده و درمان و مراقبت می شود، به خصوص در سنین سالمندی، روند بهبودی را با موفقیت بیشتری طی می کند و استرس جدا شدن از منزل و بستری در بیمارستان وجود نخواهد داشت.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایرنا »
Loading news...
Failed to load news.

گروسی: پرونده سایت‌های اعلام نشده ایران باز است؛ دوربین‌ها نصب شدند اما فعلا به آنها دسترسی نداریم

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید آژانس فعلا سوالی در خصوص سه مرکز اعلام نشده در ایران که در آنجا غنی‌سازی اورانیوم مشاهده شده ندارد و این نهاد در حال بررسی توضیحاتی است که ایران ارائه کرده است. ادامه مطلب >>

پیروزی و بازگشت میلان به صدر جدول در ایتالیا در شب شکست سنگین منچستر در انگلستانشاگردان استفانو پیولی در نمایشی دیدنی موفق شدند، شکست ۲-۰ در نیمه نخست را به پیروزی ۳-۲ در پایان بازی تبدیل کنند و به صدر جدول سری‌آ فوتبال ایتالیا راه یابند.

مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت فارس: واکسیناسیون در کاهش کرونا موثر بودشیراز-ایرنا- مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت فارس در پی انتشار مطالبی در خصوص اعلام نتایج پژوهش مرتبط با میزان کارایی واکسن های مختلف علیه کرونا تاکید کرد: واکسیناسیون در کاهش کرونا موثر بود.

پرزیدنت بایدن بر لزوم واکسیناسیون همگانی برای مهار همه‌گیری کرونا در آمریکا تاکید کردرئیس جمهوری آمریکا ضمن دفاع از واکسیناسیون اجباری که دولت فدرال و بسیاری از شرکت‌های بزرگ در حال اجرای آن هستند، گفت ایالات متحده جهت کنترل همه‌گیری کرونا در مسیر درستی پیش می‌رود. جو بایدن روز پنجشنبه ۲۲ مهر در سخنانی در کاخ سفید گفت، حدود ۶۶ میلیون آمریکایی هنوز واکسینه نشده‌اند، در حالی که... جو بایدن پیر سگ خرفت افغانستان را به خون کشید آماده باشید که به زودی خشم خداوند شامل حال شما می شود به شما که در حق ما بدی کردید به زودی تقاص کارهای خود را پس خواهی هوا و نفس کشیدن برای شما حرام است

کرونا در ایران؛ آمارهای محرمانه و امنیتی

آخرین وضعیت شیوع کرونا و روند واکسیناسیون در ترکیهطبق اعلام وزارت بهداشت ترکیه تا کنون 113 میلیون و 862 هزار و 236 دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. - خبرگزاری آناتولی

توقف روند کاهشی ابتلا به کرونا در کشور / ۳ شرط ضروری برای بازگشایی‌هایک اپیدمیولوژیست و رییس کمیته راهبری مطالعات واکسیناسیون وزارت بهداشت، ضمن ابراز نگرانی از بروز موج ششم کرونا در کشور، گفت: به نظر می‌رسد که سرعت کاهش بیماری در کشور کُند و یا حتی متوقف شده و نگرانیم که همانطور که هنوز موج چهارم تمام نشده بود، وارد موج پنجم شویم؛ در حال حاضر هم هنوز موج پنجم تمام نشده است. الهی بمیرن همه شان... امواج سینوسی کرونا کی رهایمان میکند ؟