عکس روز: آتش‌سوزی‌های ۲۰ میلیارد دلاری | DW | 15.07.2020

25/04/1399 01:50 ب.ظ

عکس روز: آتش‌سوزی‌های ۲۰ میلیارد دلاری این آتش در نزدیکی شهر دِنوِر در ایالت کلورادو (در پارک الفنت بیوت) تنها یکی از موارد آتش‌سوزی کنونی در جنگل‌های آمریکاست.

با این تصاویر نگاهی می‌افکنیم به جهان پیرامون‌مان. تصاویری از رویدادهای خارق‌العاده یا روزمره، از زیبایی‌ها و زشتی‌ها. و البته در این تصاویر همیشه انسان‌ها و حیوانات جایگاهی خاص دارند. رئیس سازمان بهداشت جهانی گفته است که کرونا همچنان دشمن شماره یک است اما بسیاری از کشورها و مردم این خطر را جدی نمی‌گیرند. ایران هم از جمله این کشورهاست. شماری از استان‌ها به وضعیت قرمز رسیده‌اند، از جمله اینجا استان گلستان.

با پرده‌های پلاستیکی اتاق‌ها را تقسیم کرده‌اند، و شمار بالای بیماران و کمبود جا، تفکیک بخش زن و مرد هم را ظاهرا ناممکن کرده است.

اعتراض در حوضچه خون این پارکورکار فلسطینی با پرشی باورنکردنی مهارت خود را به نمایش گذاشته است. شیوع ویروس کرونا در نوار غزه هم سبب محدودیت‌ها برای ساکنان این منطقه شده است. این ورزشکار جایی جز ساحل شنی برای تمرین نیافته است. علاقمندان نوجوان هم محو تماشای تمرین‌های او هستند.

ووهان؛ رها از کرونا غرق در سیلاب نام"برهما" ایزد آفرینش در آیین هندو، الهام‌بخش انتخاب نام یکی از فعال‌ترین آتشفشان‌های دنیا در اندونزی بوده است. در دامنه کوه برومو معبدی قرار دارد که از آنجا باریکه‌راهی با ۲۴۱ پله به دهانه آتشفشان ختم می‌شود. هزاران هندوی مؤمن هر ساله این مسیر پرشیب را طی می‌کنند تا در جشن کاسادا، حیوانات، میوه و برنج در دهان جوشان آتشفشان بیندازند؛ سنتی نه چندان بی‌خطر، باقیمانده از قرن ۱۶ میلادی. headtopics.com

بیش از همه ایالت کالیفرنیا درگیر آتش‌سوزی است. خوشبختانه تا کنون کسی جانش را از دست نداده است.

ادامه مطلب:
dw_persian »

ارتش آمریکا خود را برای بدترین سناریو درباره ناوهواپیمابر منفجر شده آماده می‌کند + تصاویردر حالی که ارتش آمریکا خود را برای بدترین سناریو یعنی انهدام کامل و غرق شدن ناو هواپیمابر 'یو اس اس بونهام ریچارد' و پخش شدن گالون‌های سوخت آن در بندر سن دیگو که منجر به یک فاجعه زیست محیطی بزرگ می‌شود، آماده کرده است، صدها ملوان در حال مبارزه برای نجات این ناو هستند.

به دنبال این نیستیم که چوب لای چرخ دولت بگذاریم/ اولویت مجلس یازدهم نظارت استرئیس مجلس گفت: بین قانونگذاری و نظارت اولویت ما نظارت است و به دنبال مچ گیری نیستیم؛ بدنبال این نیستیم که چوب لای چرخ دولت بگذاریم.

اردوغان: 15 جولای آخرین حلقه‌‌ از زنجیره مبارزه برای حفظ موجودیت‌مان در این مرز و بوم طی قرن‌ها استاردوغان: 15 جولای آخرین حلقه‌‌ از زنجیره مبارزه برای حفظ موجودیت‌مان در این مرز و بوم طی قرن‌ها است

قرارداد ۲۵ ساله تهران و پکن با کشورهایی که به چین بدهی دارند، قابل قیاس نیست/ ایران باید بر اساس قدرت بازپرداختش مذاکره کند/ چینی‌ها قبل از این قرارداد هم بازار ما را در اختیار داشتند«حسین ملائک» در گفت‌وگو با ایلنا: قرارداد ۲۵ ساله تهران و پکن با کشورهایی که به چین بدهی دارند، قابل قیاس نیست/ ایران باید بر اساس قدرت بازپرداختش مذاکره کند/ چینی‌ها قبل از این قرارداد هم بازار ما را در اختیار داشتند

عکس روز: وضعیت قرمز کرونا در میان پرده‌ها | DW | 14.07.2020عکس روز: وضعیت قرمز کرونا در میان پرده‌ها شماری از استان‌ها در ایران به وضعیت قرمز رسیده‌اند، از جمله اینجا استان گلستان. با پرده‌های پلاستیکی اتاق‌ها را تقسیم کرده‌اند، و شمار بالای بیماران و کمبود جا، تفکیک بخش زن و مرد هم را ظاهرا ناممکن کرده است.

حکم اعدام معترضان آبان‌ماه؛ اختلال در اینترنت همزمان با طوفان توییتری | DW | 15.07.2020در اعتراض به حکم اعدام سه معترض ناآرامی‌های آبان طوفانی توییتری به راه افتاد. در ادامه اخباری از اختلال اینترنت در ایران منتشر شد. پیش از کاربران، چند نهاد مدافع حقوق بشر لغو احکام اعدام را خواستار شده بودند.